SmILE

hej.. sorry för askass uppdatering, det går så när man slutar halv 4 i skolan... man blir så sjukt trött då :(

dagen har vart okej. so-historia, vi fick tillbaka provet vi gjorde och sen slutade vi. no-fysik, typ halva klassen gjorde omprov men eftersom jag fick vg+ slapp jag så vi som blev godkända skulle kolla på film, men datorn laggade så vi spela in massa filmer och sånt och sen fick vi sluta :D. so-matte, tråååkigt! men är klar med det som man ska vara klar med om typ 4:a veckor ;). so-geografi, vi svara på några frågor och sen fick vi omdömmena inte ett enda nej, jihoo. sen lunch. syslöjd, gjorde typ klart min halsduk (ska bara tvätta den först) och ska göra raggstrumpor sen RAGGSTRUMPOR vem fan gör det?!. sen engelska, såg på film hela lektionen. sen svenska, gjorde nått läsförståelsegrejs och fick sluta typ 20 min tidigare ;) chill dag med andra ord!!

efter skolan drog jag och tränade och nu sitter jag här :)
ska slöa runt här nu så hörs vi imorrn PUSS
/j


got to go

är ledsen men har helt och hållet glömt bort bloggen idag.. och nu ska jag iväg och träna om en kvart typ... datan dör nu men vi hörs ikväll PUSS /j


hörs

nu stänger jag av datorn... hittade inget på överby men vi hörs imorrn PUSS /j


:D

drar mej mot överby nuu ;) see ya later!
puss /j


muuums...

hellooo, sitter här nu och dricker asgó saft hehe ;) slutade för typ en timme sen.. ska till överby vid 4:a-tiden och ikväll kanske jag ska träna ;) efter det så händer nog inte så mycket...

dagen har vart bra för att vara skola typ haha.. vi fick bestämda platser på matten och vi ska ha samma på varje lektion typ, och vet ni vilka jag hamnade brevid? nathalie och kevin :D natta och jag i par, så hon sitter breve och kevin vid paret breve, kompliserat men vi sitter tvåochtvå så natta sitter ihop med mej och kevin sitter med en annan fast sammtidigt breve mej... hehe.. ni fattar? grymt bra iallafall! sen vart det engelska prov på kapitlet, gick hyffsat tror jag.. sen spanska där det börja två nya och sen svenska ;) fick även reda på att vi inte får tillbaka matteprovet förrns på utvecklingssamtalet om typ en månad :s ehe, okej liksom. då har vi gått vidare så lika bra att glömma det typ ;)

nej, nu ska jag nog hämta nått att äta så hörs vi om en stund PUSS /j


byeee

godmorgon!
har nyss duschat och käkat och ska snart sminka mej.. sen skolan, börjar med bild 8.10.. efter det matte och sen engelska, spanska och svenska. slutar 13.50 så vi hörs då! PUSS /j


shopping + outfit

hohh!! nu kommer kläderna :D


nya jeans och ny tröja :D köpte även en till beige tröja som jag hade idag, ni kan se lite av den i inlägget "new in", blir ingen bättre bild förrens jag använder den nästa gång hehe, dels för att jag har bytt om och dels för att batteriet på kameran tog slut ;)
PUSS /j


sneakpeak

hej igen :)
just nu sitter jag och kollar igenom massor med bilder på datorn och har fastnat i en mapp med 759 st bilder.. hehe gissa vilken mapp det är? "bilder på mej #1" :$ pinsamt :P och detta är bara en kategori av 10 st och det är 759 i den.. tänk om min dator kraschar? vad ska jag göra då? med mer än 1000 bilder liksom? äh, får sätta mej ner och lägga över alla till mitt usb-minne, lär ta tid, men det värt ;)

påtal om bilder så får ni en sneakpeak på gårdagens outfit (kommer hela sen!) :

här ser man tröjan mycket bättre än bilderna som kommer senare tror jag.. hann inte ta en riktig så man fick med alla detaljer för att cpkamerans batteri tog slut :((
PUSS /j


new in


en glansspray från revlon kostar typ 275:- eller nått. asbra är den! luktar gott gör en också


29 mars 2011

hejsan :)
dagen har vart trög men endå gått fort på något sätt, hehe. skolan var ganska tråkig, fast det är den alltid iförsig.. vi började med spanska, hur många var vi? typ 10 st och vi brukar vara typ 25 eller nått, men dem andra klasserna 7 c-e var på teatern vi var på igår.. vi var där med alla 8:er och 9:er och så vi då 7a, och idag gick resten av 7:orna. så då fick vi ha spanska själva (annars är det ju blandat) sen vart det svenska där vi skulle skriva yttligare en berättelse.. sen matte och efter det elevens val-musik, tråkigt som vanligt!! våran musiklärare har vart på typ 4 av11 elevensval lektioner eller nått.. och ännu mindre på den vanliga musiken med klassen :s aja, vi satt iaf och pratade typ hela lektionen som vanligt... sen slutade vi 14 typ ;) kort dag med andra ord!

nu ska jag nog bara slappa resten av dan.. kanske baka nått? får se där ;)

juste, jag hann inte uppdatera imorses för jag försov mej lite, och det resulterade i att jag inte la upp bilden på byxorna och tröjan men tror jag ska ta nya bilder. får se. ni får iaf bilder senare idag!

imorrn är det en vanlig dag och efter skolan blir det kanske en tur till överby.. funderar på att köpa en ljusare tvätt av jeansen jag köpte häromdan också, hehe. massa <3:an till dem!
och på torsdag smäller det!! final av stylisterna, hejar på caroline men det ser ut att luta till at nicklas vinner, faktiskt, om man kollar på vad för kritik frida ger dem... men hoppas på caroline.

funderar även på att göra ett nytt sorts inlägg, men får se hur det blir med det, är osäker. men ska iallafall göra några roliga inlägg idag. hörs snart
PUSS /j


sitter här i vänten och spelar lite data...

hejj :)
har vart hemma en stund nu, tränade en stund ;)
orkar inte hämta min kamera som jag inte vet vart den är (okej då, den ligger på bordet 3 meter bort men jag orkar inteee) men eftersom att vi har sovmorgon imorrn och börjar 9.20 så hinner jag antagligen på mörra ;)
ska se på tv nu så vi hörs imorrn PUSS /j


babbel :)

hej :) idag har dagen känts väldigt lång av någon anledning, vaknade runt 6:30 och dagen har gått segt, inte för att den varit tråkig utan bara gått segt helt enkelt, eller inte segt, men det känns som att jag hunnit mycket idag fast jag egentligen inte gjort så mycket ? haha låter säkert jättekonstigt :p
men först var vi i skolan och på eftermiddagen gick vi ju på en teatergrej, skönheten och odjuret, man blev väldigt trött därinne av nån anledning, sen cyklade vi därifrån och då följde en kompis med hem en liten stund bara, roligt :) sen har jag ätit nybakat bröd och sett på det senaste avsnittet av stylisterna, vill veta vem som ska vinna nuu! haha.
imorgon har vi sovmorgon och börjar med spanska, sen kommer jag inte ihåg vad vi har men sista lektionen är iaf elevensval, jag har bild, som slutar vid 20 över 2 :) alltså en ganska kort dag :)
sen ska jag hem och inte göra något.
men vi hörs nog imorgon // nathalie


vanlig dag, typ ;)

hallåååpp ;)
hur mås det? här är det fint :)
dagen va väl sådär.. idrott först och vi spela dubbelmatch i badminton hehe, kan bara säga att jag är fett grym!! ...eller inte... efter det var det no och engelska, sen lunch sen åkte jag och några kompisar hem till mej på lunchen, hämtade pengar och sånt, sen cykla vi till stan och köpte massa godis och sen gick vi till teatern där vi mötte resten av klassen, sen satte vi oss typ längst bak.  och när teatern hade börjat och vart ett tag så blev jag så sjukt jäkla trött på nått konstigt sätt så jag "vilade" (hehehehe :P) ögonen en stund xp sen efter pausen så slängde vi upp fötterna på sätet framför, tog fram allt godis och chillade lite heh :P då gick tiden lite fortare iallafall ;) sen cykla jag hem och nu sitter jag här. ska nog iväg och träna senare ikväll tror jag faktiskt :)
men nu ska jag nog sätta på nya stylist-avsnittet så vi hörs senare!
PUSS
juste, btw: jag hittade inte kläderna på hemsidan igår, men tog kort på dem förut på mej så bilderna får ni nog se ikväll PUSS igen /j


monday morning

god morgon!
har nyss duschat och ätit lite, ska snart packa gympaväskan också ;) börjar ju 8.10 men ska möta nathalie där 7.50 så jag har ju en stund på mej. detta blir nog en tråkig dag med tanke på den där teatern vi ska på. har ingen som helst lust att se på den faktiskt!!dessutom är den i typ 2 timmar och 40 min eller nått :s sen ikväll ska jag nog träna kanske, annars ska jag bara ta det lugnt ;)
nej, nu får jag sätta lite fart här så hörs vi ikväll PUSS
/j


bra daag ;)

hejhej :)
kom hem för nån timme sen och har kollat på stylisterna sen dess :) dagen har vart super mysig!!
vi gick runt och kolla i affärer, sen åt vi lite glass, sen kollade vi mer, sen käka vi pizza, sen kollade vi lite mer och sen åkte vi hem :D med mej hem fick jag en svart supermysig stickad tröja, en beige kort tröja, och ett par sjuuukt snygga byxor! min kompis köpte likadana i en annan tvätt som jag även funderar på att köpa hähä :P satt hur snyggt som helst och är mjuka och sköna :D ni får kanske se dem sen men isåfall en bild från webbutiken, mycket snyggare på! men när jag har dem på får ni nog se imorrn :)

det har även börjat snöa igen! SNÖ ?!?! det räcker nu!! hoppas inte det snöar imorrn för då ska vi in till stan och kolla på teater i 2 timmar och 40 minuter -.- herreguud! imorrn börjar vi 8.10 med idrott, ska bli kul eftersom vi inte haft idrott på en och enhalv vecka ;) badminton vettni ;) sen slutar vi typ 20 över 3 eller nått eftersom vi ska på teater -.-
men vi hörs snart, då även bilder (från webben) kommer upp skulle jag tro PUSS
/J


hejsan svejsan

hej!
idag har jag vart på överby en kort stund med mamma, så nu har jag en vårjacka och ett par nya gympabyxor.
sen kom jag hem och åt våfflor med grädde och sylt, så himla gott! sen har jag kollat på tv och målat naglarna, rosa med dekorationer :

lite suddig kanske men man ser ändå, så nu sitter jag här med nymålade naglar :)

nu trodde man ju att våren var här men är det inte självklart att det börjar snöa då ? att inte vädret bestämmer sig snart, helst för våren tack! men nu ska jag ta och kolla på ett avsnitt av stylisterna på kanal5 play så vi hörs! //nathalie


överby all daY long

god morgon!
jag sitter här, redan fixad och allt! ska strax åka en sväng till överby med en kompis så dem hämtar väl upp mej snart antar jag :) kommer nog vara där ganska länge för det är nån mode grej också ;) nej, uppdatering ikväll!
nu messa hon oc h sa att dem var påväg. got to go!!! PUSS
/j


hemmaa

hemma nu :)
bion var sådääär. det var väl bra och så men inte så bra som jag trodde. sen var det några störda gubbs som satt och applådera, sjöng med och satt och grät om vart annat.. folk har verkligen ingen respekt nu för tiden!! det förstörde ju typ halva filmen, men det var roligt när dom satt och grät haha, skulle ju nästan ha filmat ahahah ;)
nu ska jag byta om och sen blire mat skulle jag tro PUSS
/j


bioo snart

hej igen :)
nu sitter jag här och tar det lite lugnt. idag har jag städat, duschat och ätit hittills och ska strax fixa färdigt mej och sen ska jag möta nathalie och en till och sen så ska vi cykla in till stan och se på "hur många lingon finns det i världen" på bio. blir grymt!! alla har ju sagt att den är bra så det får man ju hoppas, bara man inte har för höga förväntningar ifall den är kass :P men det får vi ju hoppas att den inte är :)
men vi hörs antingen innan jag drar eller när jag är hemma igen PUSS
/j


seeeeeees

next up - städning!


trött

godmorgon!
åååh! vaknade klockan 8 (!!) av mej själv och kunde inte somna om fast att jag var trött :s så jag låg och spelade på mobilen och sen gick jag ner och kolla på tvn och nu har jag nyss käkat frulle. och jag är jätte trött nu :( haha men så är det..
nu ska jag nog sitta här ett tag, sen ska jag städa rummet, duscha och sen får vi se vad som händer :)
hörs om en stund PUSS
/J


tjöt som vanligt..

så, nu är jag hemma igen, hade tänkt att sova en natt till men jag känner för att sova ut imorrn och det får man inte direkt göra där hehe :P
igår när jag kom dit så spelade vi cs i några timmar, sen åt vi och kollade lite på tvn. sen grejade vi på datorn lite, spelade kort, käka choklad och chips och ringde vi massa folk haha ;) imorse väckte min kusin mej vid 8 (!!!) och vi såg på tv, käka, spela mer cs och sims. sen bakade vi sockerkaka och sen åkte min ena kusin till stallet... då kolla vi på tv och prata med folk på skype och sånt. sen skulle han iväg på träning så då var jag ensam hemma i typ en timme och gjorde typ inget.. sen kom dom hem och vi åkte och handla och sen kom det massa gäster så vi lagade mat, åt och prata sen runt halv 9 åkte vi hem och kom hem för en stund sen.
nu kollar jag lite på datan samtidigt som tvn står på i bakrunden ;)

imorrn ska jag sova (!!) och kanske en sväng till överby och sen ska jag på bio med nathalie och så skulle tydligen en till följa med, hmm.. sen får jag se vad som mer händer..
nej, åter till tvn PUSS
/j


glad tjej :D

hejsan! idag har jag vart på överby och sen näl, fick med en mascara, nageldekorationer (från cubus, de har tydligen börjat sälja sånt :D) och även dessa :

röda converse = glad tjej
så jag är riktigt nöjd nu faktiskt :) älskar färgen, riktigt snygga helt enkelt :D
sen kom jag hem och så såg jag på vampyrer suger, riktigt sjuk film men om ni vill ha en rolig (fast ändå sjuk ) film så se den haha. och sen har jag typ bara suttit i soffan, spelat lite keyboard och stickat. imorgon blir det ju bio med jessica :) ska bli kul :) en annan kompis hänger med också.
men nu ska jag sätta mig i soffan med mamma och se på postkodsmiljonären, så vi hörs! //nathalie


hej och hå!

hejhej, det blir ett snabbt inlägg här för jag måste verkligen skynda mej!

skolan var bra. provet gick hyffsat *host*, sen flöt det på och på svenskan fikade vi med bullar, kakor och saft. hehe, chill lektion! nu kom jag precis hem och har massor att göra. ska duscha och tvätta håret, blåsa och fixa det. packa, men jag vet inte vad :s sen ska vi åka, vid 5 så jag måste snabba mej nu! vi hörs antagligen imorrn kväll om jag inte stannar till lördag PUSS
/J


bråttom

god morgon! vaknade kvart över 6 så nu är jag väldigt trött :( men jag piggnar väl till.
har bara käkat så jag har ganska mycket kvar att göra innan jag går, så bäst att jag inte sitter här för länge. hoppas inte jag kommer försent till skrivningen bara, hehe. fast det spelar ingen roll för jag kommer inte kunna ett piss endå.. hoppsan kerstin! visste inte att klockan var 20 över 7 redan. nu måste jag verkligen draaaa! vi hörs nog sen eller imorrn det vet ni PUSS
/j


:D

heej :)
nu blir det en jädra massa pladder här va..
håret blev helt okej, bra. men hon blötte inte ner håret utan hon plattade det istället.. det har jag aldrig vart med om förut men då ser dem väl tydligare ;) sen efter det kom jag hem, bytte om och gick och träna. sen kom jag hem och åt kycklingsallad, det är den goaste salladen jag någonsin ätit!!
nu borde jag igentligen plugga historia, eftersom vi har skrivning imorrn, men istället sitter jag här och kollar runt och fixar bio grejs till på lördag :)
hade tänkt bjuda med natta på "hur många lingon finns det i världen" den värkar faktiskt bra. så lördag klockan halv 4 så är det jag och natta som sitter och vänta på att bion ska börja ;)

imorrn är det skola från 8.10 till 15.30 (vi har: so-historia prov, no-fysik, matte, so-geografi sen mat, syslöjd, engelska och svenska och på svenskan ska vi fika :DD för att klassen har läst 100 böcker nu! haha, dessvärre har jag bara läst 2 av dem... :$ efter det blir det att springa hem, duscha, packa och sen iväg till brrålanda :D sen kommer jag hem på fredag kväll. sen på lörda blir det kanske överby en sväng, det är nån mode grej, och sen bio då.. på söndag blir det nog att städa, träna, plugga och sånt..

nu blir det långt här men vi syns när vi syns förmodligen har jag tid att uppdatera både innan och efter skolan och hinner jag inte det syns vi antingen på fredag kväll eller lörda PUSS
/j


//nathalie

hej! det var ett tag sen jag skrev tror jag, kommer inte ens ihåg när jag gjorde det sist ? :$ men jag har inte fått använda min hand i förrgår och igår så då blev det inget.. men nu är min hand hyfsat bra igen och ska bara bli bättre :D känns riktigt skönt att kunna göra saker själv igen utan hjälp och att kunna skriva i skolan och inte behöva sitta och göra ingenting :)
skolan gick snabbt idag, tycker iaf jag, och sen gick jag hem och åt och åkte sen till musikskolan, sen tog jag bussen hem och åt pizza, mums ;). sen har jag pluggat lite på historia tills imorgon, och nu sitter jag här på mammas dator :) min dator är ju då inte hemma för tillfället, känns att något saknas på skrivbordet haha ;)
imorgon blir det skola och sen åka till en sjukgymnast, sen ska jag bara vara hemma och ta det lugnt :)
men ni får hade bra så hörs vi //nathalie


i´m off to..

.. frisörsalongen, är lite pirrig, för sist jag klippte mej ´hos en frisör var januari 2008 tror jag, mamma brukar klippa mej annars, hon är typ frisör eller vad man ska säga.. hon jobbar inte som det men hon kan klippa ;)
nej, nu får jag stänga av här och rusa haha PUSS /j


frissan ;)

hallåååj ;)
nu sitter jag här än en gång, haha. om en timme ska jag dra mej mot frisören. tror att pappa ska köra mej, hehe :$ man blåser ju för fan bort så fort man tar ett litet steg utanför dörren! s t o r m!! :(( annars hade jag faktiskt cyklat. men jag får nog gå hem efter men det är bra med extra motion, sen när jag kommer hem ska jag iväg och träna också tror jag hehe ;)

skolan var helt okej, funkar eftersom att jag vet att vi är lediga på fredag :DD

ses snart PUSS
/j


skola + klippning

god morgon!
nu sitter jag här, färdig faktiskt! haha, inte ofta det händer precis ;)
börjar skolan 8.10 med bild idag.. vi målar porträtt -.- ansiktet blir alldeles skevt hehe :P
efter det har vi bara 4 lektioner till, matte, engelska, spanska och svenska, sen slutar vi runt 13.50 :D
och då åker jag hem en snabbis och kanske hinner uppdatera lite ;) sen ska jag in till stan och klippa mej :)
äntligen!
har inget mer att säga nu så vi hörs sen PUSS
/j


t-shirts


ooh, älskat t-shirts. tänk typ leggings och t-shirts eller typ shorts ;)
tror iallafall att jag ska köpa den med peace tecknet nästa gång jag åker till överby ;) för 99:- spänn blir den din! tackar!
/j


hemma

hejj :)
kom hem för ca en timme sen.. skoldagen var cptråkig!! har ont i hövvet nu också :( och det beror på våran klassföreståndare/lärare på mattelektionen satte han på ett "tinitussljud" för att visa vad han står ut med dagarna i enda.. man bara hallå +!?! bara för att han lider av tinituss behöver han inte göra så att resten av klassen också gör det eller? :S uschh!!
nu bråkar internet me mej igen :(
aja, på överby köpte jag bara en tröja och en parfym sen köpte jag en glass och chailatte också, mums!
tröjan får ni väl se nån dag kanske :P
längtar till imorrn! ska klippa mej vid 16.00 och innan det ska jag kolla i affärer i stan, hoppas jag hittar nått med tanke på att jag nästan inte hittade nått på överby ;) äntligen ska mitt slitna hår bort!! jiihooooo :D
fast det kommer bli ganska kort, meen det växer ut igen får man hoppas!
faan vad jag hatar varåt internet, det dampar asmycket och har typ ingen "täckning" för att vi typ bor i ett betong hus eller nått nu har det inte funkat på aslänge.. får typ starta om datorn eller nått? kan inte få upp detta inlägget ..
vi hörs snart PUSS
/J


gor mörraaaaa

 god morgon på er :)
vaknade precis och ska strax äta frukost och fixa mej, ska bara slänga in ett inlägg först.
det blir ju somsagt dålig uppdatering, direkt efter skolan tar vi bussen till överby, och sen vet jag inte när jag kommer hem, men vi får se..
börjar 9.20 idag, lite sovmorgon är alltid kul! ;) börjar med spanska.. tråkigt :(

nej, nu kurrar magen så jag ska ta mej nått att äta så hörs vi ikväll med lite shopping hoppas jag PUSS
/j


hehe.

hemma igen och är heelt d.ö.d!! kommer inte kunna gå imorrn haha ;)
när jag kom hem så duscha jag och nu sitter jag här och dricker smothie ;)

imorrn blir det dålig uppdatering hela dagen..
först skola och sen ska jag åka med några kompisar till överby och shoppaaa ;)
har massa saker jag ska köpa tror jag :D
nej, nu ska jag avsluta här så hörs vi imorrn kväll PUSS!

/j


neej :( fast bra endåå ;)

godisgrottan har tydligen fått en ny ägare och säljer godis där igen :D:D:D:D
det dåliga är att jag inte kan hålla mej till helgen :( ska nog dit imorrn efter skolan och köpa godis eftersom att jag är upptagen alla andra dagarna denna veckan ;) men ska försöka iaf..
haha PUSS
/j


laddar för träningen .. *host*

hej :)
kom nyss hem från skolan och slängde på lite vatten och ska vänta tills de kokar så jag kan göra makaroner haha ;)

skoldagen var väl bra, antar jag ;) idrotten blev inställd och det fick vi veta efter vi hade bytt om och stått och väntat i typ en kvart -.- sen rulla det på.. teknik det sista och sen gick jag hem.. fick även reda på att det finns älgar i området igen :s en dag på jullovet sprang det 2 älgar i våran trädgård. första gången jag såg en älg förutom på zoo ;) så sen när vi ska träna kommer jag inte våga gå dit :( ska fråga pappsen om han kan köra mej hehe ;)

har inte så mycket att säga förutom att jag är jätte sugen på godis just nu, så jag ska kolla om jag hittar nått i skåpen... hahah, nej jag skämtar. jag och de 2 tjejerna jag brukar träna med har bestämmt oss för att bara äta godis på helgen ;) det kommer jag nog inte klara så bra med tanke på att jag redan är sugen och det bara är måndag.. illa!! :(

hörs snart PUSS
/j


badminton

goood morning ;)
nu sitter jag här lite snabbt och ska bara uppdatera innan jag går till skolan. första lektionen är idrott. just nu spelar vi badminton där, och jag är inte direkt jätte bra hahah. nej men jag kan inte serva normalt, det går inte :s
men det är väl det vi ska lära oss antar jag ;)
nej, nu måste jag dra! natta står väl redan nu och  väntar ;) PUSS
/J


see yá tomorrow

nu kollar jag på solsidan, sista avsnittet denna säsongen :(
efter det ska jag kolla på big brother och sen läsa..
men nu ska jag stänga av datorn och återgå till tvn PUSS
/j


happyyyyy

nu är jag hemma igen :)
när vi kom dit åt vi jätte god middag, muums! sen pratade vi lite, spelade spel och sånt ;) sen käkade vi tårta och pratade ännu mer ;) sen kom vi nyss hem. mycket trevligt.

veckan som kommer:
måndag: skola från 8.10 till 15.00 sen träning vid 18.00
tisdag: skola från 09.20 till 14.20 sen blir det kanske överby/kompisar
onsdag: skola från 08.10 till 13.50 eller nått sen blir det klippning
torsdag: skola från 08.10 till 15.30 sen blire hem och packa och antagligen åka iväg på en tripp,
ska bli så j*vla kul! läängtar :D
fredag: vi är lediga från skolan och antagligen är jag kvar på "trippen" (haha) om inte är jag med en kompis eller på överby ;)
lördag: kanske kvar på "trippen" eller så åker jag hem på fredag. sen kommer jag nog hem, äter lite godis, tränar, träffar kompisar osv..
söndag: städar, tränar, träffar kompisar kanske överby?

a, det är väl det som händer och självklart kommer ni att kunna följa allt här i bloggen :) och på "trippen" kommer jag nog inte ha tid/tillgång till att uppdatera men isf så berättar jag det innan :)

hörs snart PUSS /j


hallojsan

hejsan :) har nyss ätit glass och kollat på one tree hill, det hände inte lite grejer i den här veckans avsnitt kan man säga ^^
idag har jag vart och handlat mat och sen påvägen hem mötte jag en kompis och hennes kusin som hade kollat på en hockey match och skulle tillbaka en halvtimme senare, så då frågade hon om jag ville följa med så sen mötte jag dom och gick med dom dit och kollade, roligt :)
sen kom jag hem och gjorde lite skolsaker och åt, och sen tvn innan datorn nu.
imorgon blir det skola och gå lite tidigare för att åka till näl för att jag ska få "hjälp" med min hand, inte det roligaste men det blir ju bättre sen ;)
men ni får hade bra så hörs vi //nathalie


not ready yet.

holloppsan ;)
kom nyss ut från duschen och ska snart börja sminka mej och fixa håret ;) påtal om hår så ska jag snart boka tid så att jag får klippa mej, måstee! mitt hår är super slitet :( aja vi åker kvart i 2 och kommer väl hem runt 7 kanske :) nej, nu måste jag skynda mej här hemma så hörs vi senare :) PUSS
/j


goderrrr

god morgon!
nu ska jag strax sticka iväg till gymmet och träna..
sen när jag kommer hem så ska jag duscha och fixa mej men det kommer nog ett inlägg innan vi åker sen ;)
nej, nu måste jag dra PUSS
/j


dageen

så, nu har jag käkat och tänkte berätta lite grejs hehe;)

igår kväll så messade natalie och sa att hon inte ville/kunde komma på matchen som var imorses klockan 9.20 så då tänkte jag att jag inte heller orkade kolla på den så jag ställde ingen klocka eller nått..
sen så vaknde jag 8.30 av mej själv och trodde klockan var typ 10 eller nått (det var sjukt fint väder idag.. våren är påväg!!) men sen såg jag att klockan bara var halv nio och då tänkte jag att jag kunde skynda mej och se matchen så jag hoppade in i duschen, blåste håret, sminkade mej och klädde på mej fort som attan. sen 9.10 cyklade jag bort mot ishallen och mötte lite folk där. så såg vi på matchen och sen hängde vi lite där.
sen fick jag och en tjej för oss att vi skulle in till stan så vi cyklade dit, åt glass i solen, kikade i affärer och sen åt vi pizza på en resturang ;)
sen mötte vi mina kusiner i stan så vi snackade lite granna med dem också :)
sen gick vi hem till nathalies (som har bloggen) pappa som bor typ i stan så var vi där, pratade och spelade super mario haha ;) sen åkte vi iväg igen (jag och en kompis) och köpte godis.
sen åkte vi tillbaka till ishallen och kollade på andra matchen och sen kom jag hem och har ätit natchos ;)

nu är jag ganska super trött så jag sitter här i soffan och tar det lite lungt med godis och dricka ;)

imorrn så blire lite halkass uppdatering igen tror jag, antingen ska jag upp och kolla på ishockeymatch imorrn klockan 09.20 igen eller så ska jag träna vid halv 10 sen runt 14 så ska vi på 20-årskalas och stannar nog där ganska länge så det blir uppdatering innan och efter kalaset isf ;)

nu blev detta jätte långt, jag är ledsen men PUSS
/j


strax..

hejj :)
kom nyss hem och ska äta så jag uppdaterar om enstund PUSS
/j


talkieee

hejhej! :)
just för tillfället sitter jag och kollar på hockey på tvn ;) har nyss ätit pizza och precis "dukat" upp med massor med onyttigheter haha chips, godis, jordnötsringar, dricka och dipp ;) usch säger jag bara haha, hur mycket som helst! kommer inte kunna gå imorrn om jag ska äta allt haha, nej men det ska jag inte ;)

dagen har vart braa ;) först var det skola, so-religion, spanska, idrott, musik och no-labb ;) mellan idrotten och musiken och musiken och no-labben så gick några tjejer i klassen till ishallen för att kolla på tvåstads cupen. hann bara se en liten stund av matchen eftersom vi hade lektion både före och efter ;) sen efter skolan så gick jag, moa och natalie (en annan i klassen;)) och tränade vi köre kontition mest ;) tror ni inte att det blir broöppning när jag skulle GÅ hem?? jo, klart ;) fick stå där och vänta ganska länge faktiskt :P sen på vägen hem mötte jag pappa och min syster + hennes kompis så åkte vi och köpte godis ;) sen åkte vi hem & jag duschade och sånt, sen så nu sitter jag här ;) ska nog titta på lets dance sen också, även om det bara är tråkiga kvar, hehe ;)

imorrn ska jag och natalie (en annan i klassen, hon som har bloggen stavas ju natHalie ;)) till ishallen och kolla på cupen igen ;) och så ska vi träffa folk där :) blir gryymt ;) sen får jag se vad som händer ;)

nej, nu får jag sluta här, blir ju hur långt som helst annars ;) PUSS
/j


gfeyb+9fbuåe

hallojj ;)
nu sitter jag här och kikar runt på lite oliksa grejer, bla hms hemsida, dem har fått in mer nya kläder nu :) snygg!!

ska försöka att inte klaga ;)

dagen har vart bra, tills nu men det tar jag senare.. skolan var helt okej, och dagen gick snabbt för att vara torsdag. slutade ju 15.30 som natta skrev. sen gick jag hem, åt lite muffins och sen cyklade jag iväg till tandläkaren.. det var inte så kul precis, fick nått "läkemedel" (haha) som han la på tanden som det isar i, det var inget hål iaf wihhoooo! :D. så jag låg där i typ 30 min med "dammsugare" och äckliga pinnar i munnen.. men det gick bra, och nu är det toppen :D sen kom jag hem satt lite här och sen käka jag. och just nu håller jag på med lite allt möjligt. kollar på halv åtta hos mej, gör spanska läxan, äter popcorn. resten av veckan kommer nog bli bra hoppas jag :) imorrn så börjar vi 9.20 och slutar 14.50 eller nått :) syrran ska upp och jobba klockan 6 imörra så då blir jag ensam och det kan bara betyda en sak, partyyy haha, nej men..

fick just ett j*vligt chocksamt meddelande precis.. visste att det skulle hända snart men inte nu.
/
nej, ingen har dött eller nått sånt/ f************n måste få ur mej "ilskan", typ lägga mej med huvudet mot kudden och skrika all´t jag kan typ. vad fan ska jag göra? kommer aldrig släppa detta. det är tack vare dej jag inte kommer kunna sova på vääldigt länge ska du veta! kommer alltid minnas detta. hur ska jag få bort detta ur mina tankar? vill du att jag ska minnas dej som kompisen som bara lämnar allt och sticker? trodde vi var v ä n n e r.. men tydligen inte. nån : "vad är vänner för dej?" du: "sånna som man utnyttjar för att sedan flytta bort från allt. och aldrig komma tillbaka, inte ens säga hejdå." kommer jag nånsín förlåta dej? måste fundera starkt på vad det är jag vill nu. glömma allt och gå vidare som kompisar eller låta detta vara like a mess like now?

faaaaaaaaaan säger jag bara /j


torsdags eftermiddag

hejhej, både idag och igår har jag känt mig trött och därför blev det ingen bloggning igår.
denna dagen har känts väldigt lång, gick till halv 4 och började 10 över 8, då går dagen segt ibland :p
sen kom jag hem och har kollat på en film, den var väl bra men den hackade massa i mitten av filmen :/
imorgon blir det skola och sen till NÄL. får antagligen ut och gå på gympan imorgon också så hoppas det blir bra väder ;)
men har inte så mycket mer att säga så vi hörs//nathalie


Efter sol kommer det regn och efter regn kommer solen.. visserligen var det soligt idag, men det blev bara värre..

blev en strawberry white-magnum glass ;) vågade inte testa någon ny haha :P och en grej jag glömde skriva förut också var att på svenskan fick vi tillbaka "läxprovet" och jag fick bäst resultat i klassen, 50½ / 51 :D ett halft fel. wihoo, kul för jag hade bara skummat igenom texten en gång för nån vecka sen ;)



vet inte om det blir nån mer bloggning från mej på ett par dagar.. känns som det enda jag gör är att blogga, hitta på blogginlägg osv.. och det blir mest inlägg av mej eftersom nattas tangentbord inte funkar, så vi får se, om hon kommer tillbaka snart.. men sålänge så blir det nog bara ett inlägg per dag .. PUSS. vi ses när vi ses ♥.


glasssssss

heeeeej igen.. nu gör jag ingenting.. vill göra nått men orkar inte -.- vill bara att tiden ska gå snabbt som attan så det blir ny dag! vill sova men vill inte missa big brother, det är liksom höjdpunkten på dåliga dagar som denna..
påtal om ingenting så är jag sjukt sugen på glass! ska nog gå upp till macken och köpa glass, gb har ju fått in sina nya nu :D så blir nog att smaka på nån ny :D btw så fick jag nyss reda på att jag troligen hinner till överby imörrn, jippieee :D haha, onödigt inlägg! PUSS
/J


allt blir inte riktigt som man har tänkt sig..

hejhej.
dagen har vart helt okej fast endå inte, kan inte sluta tänka på en grej :(
jaja, nu ska vi inte ha mer down-talk här i bloggen på ett tag :)

idag hade vi först bild, matte, engelska och efter lunchen spanska och svenska och sen slutade vi runt 13.50 :)
då tog jag sällskap med moa en bit och stog och pratade lite, hon är allt för bra den flickan! sen kom jag hem, käkade och nu sitter jag här :) idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, får se vad som händer sen..
som ni vet så skulle ju jag till överby imorrn, men som vanligt blev det ett förhinder (!!) har fått "akut-tid" hos tandläkaren imorrn.. :/ klockan 16.40 och vi slutar 15.30 så jag hinner bara hem och sen måste jag iväg igen.. men ska kolla med pappa om han kan köra ut mej en snabbis direkt efter.. antagligen kommer jag få en ny tid hos tandläkaren igen efter imorrn. typ 4:e gången på 3-4 månader :( hatar mina tänder!! dom gör så j*vlans ont hela tiden! :( meeen.. nu blev det down-talk endå haha, menmen.. känns som att allt händer på samma gång. och igår fick jag ett chockbesked faktiskt.. sen är det tandläkarn hit och dit,(och inte nog med det! min tandläkare är döv också!! :S) vänner som sviker, massor med prov m.m snälla gud ge mej lite lugn och ro nu, snälla! får hoppas på det bästa iallafall!!

nej, nu ska jag sluta babbla på här så uppdaterar jag strax PUSS
/j


dnhireäfiubtrpv

hëj på er igen!
detta har vart den sämsta dagen på länge kan jag lova!
kommer inte kunna se på big brother ikväll så jag går nog och lägger mej snart -.- så himla kass har dan vart. morgondagen kommer nog inte bli bättre den heller :(
aja, förhoppningsvis hörs vi imorrn men man vet aldrig PUSS
/j


dagens like

vi som garvar åt allt o alla när vi är trötta

clothes by gina tricot


299:-
schnygga byxor, ska ta mej en kik på dessa på torsdag ;)

249:-
snygg tröja/tunika. ska kolla på denna med!

99:-
såg denna inne på webben och jag är en sucker för svart/vita t-shirts/tröjor med svart/vitt tryck som denna! då passar den till allt ;) men sen när jag kollade närmare så var det skelett på -.- och går helst inte omkring med en tröja med det på haha ;)

såg även att gina har fått in linnen med brottarrygg igen, fast en annan modell, detta linné ser ganska "ont" ut, det ser ut som att de ska skära in i ryggen men jag vet inte? är ute efter ett nytt svart baslinné så får testa detta och se tror jag :) förövrigt tycker jag att det är sjukt snyggt med brottarryggslinnen, har några par haha ;)

/j


hallopsan!

hejj .
vart på sjukt dåligt hunör hela dagen! super tråkig dag, hade hellre sovit och vaknat upp imorrn :( har hänt lite grejer som jag nog inte ska ta upp här, blir bara fel.. aja i skolan började vi med spanska, sjukt jävla tråkigt!! sen hade vi svenska "läxprov" typ som ett litet prov, det gick toppen tror jag :) sen äcklig lunch, rå kålpudding med snuskpotatis -.- (fan vad jag klagar!) efter det var det matteprov.. provet fixa jag lätt haha ;) nej men det var mycket lättare än vad jag trodde faktiskt svarade på allt (Y) (måste bara säga att det inte finns tillräckligt med ord att förklara hur mycket jag h**** våran klassföreståndare!! sjukt hur cp man kan vara :/) efter det var det elevensval-musik så fett seg lektion! vi hade vikarie, för 374:e gången -.-, och vi var några styckna som bara satt och snacka hela lektionen, ingen koll alls! jaja sen slutade vi och jag kom hem och kolla på tvn tills nu.. vill bara att dagen ska vara över, morgondagen också och dagen efter med och hela jävla livet.. ser inget ljus nån stans nu.. :( 
från detta tråkiga till nått roligare.. på torsdag så ska jag till överby och shoppaaaa!! :D ska nog köpa en ny väska, natta jag vet att jag inte skulle men nu blire som det blir.. ;) (har säkert en miljon styckna hehe, har en full garderob i garaget fullproppad med väskor, faast dom använder jag aldrig hehe :P) ska bli skoj, något måste väl fan hända i mitt tråkiga liv.. men den kommer säkert vara slut så ingen idé att ha förstora förhoppningar..

vet inte om jag vill till skolan imorrn, jag ska (!) men jag vill nog inte. tillbaka till allt fejk, så sjukt trött på vissa alltså! vill inte skriva nått här hehe, kommer bara bli fel och folk tror att jag menar dom osv..

nej, nu ska jag sluta med allt detta "nere" snacket och sätta på lite musik så jag inte hör mina egna tankar, låter braa! PUSS
/j


tisdag

hejsan! skolan idag har varit ganska tråkig, har ju inte gjort någonting typ eftersom jag inte kan skriva.. men att träffaa kompisarna är ju roligt ;)
sen kom jag hem och har ätit, tittat på tv, och lite annat, och nu sitter jag här haha.
igår blev det ingen uppdatering för jag var hos en sjukgymnast och sen påvägen hems köpte vi med pizza (mums) och sen satte jag inte på datorn så förlåt för det :/
idag ska jag inte göra något speciellt heller så jag vet inte vad jag ska skriva om :p
lite senare kommer dagens like upp och kanske dagens låt också får se, det var ju ett tag sen vi la upp det nu
hade bra //nathalie


hehe

hade helt och hållet glömt bort bloggen :$
jaja, sånt händer ;)
dagen i skolan var helt okej :) hände inget speciellt direkt. efter skolan så gick jag och en kompis och tränade, vi körde kondition, löpband, och mage, situps, ;) sen kom jag hem tog en dusch, käkade muffins och såg på tv :) nu sitter jag här och kollar på kläder på olika webshopar ;) helt fast haha, sitter jämt och kollar på kläder på nätet ;) har inte så mycket mer att säga just nu, så ska snart stänga av datorn och kolla på ullared sen ska jag ta mej en kik i matteboken, prov imorrn :( och sen blire nått annat program och sen bigbrother och efter det ska jag nog läsa ;) vi hörs imorrn PUSS
/j


solsidan

hej igen :)
målade aldrig naglarna och rensade bara garderoben lite ;)
nu börjar solsidan så ska nog stänga av datorn nu så vi får höras imorrn PUSS

/j


puhh..

hejj :)
har haft fullt upp tills nu, var ju och gymmade med några kompisar imorses vi körde lite alla möjliga maskiner och grejer! vi ska dit imorrn med och springa asset av oss! nej men vi tänkte köra kondition och mage typ eller nått ?
efter jag kom hem käkade vi, sen städade jag rummet, duschade och fixade mej. nu ska jag nog käka nått gott typ glass eller nått, sen ska jag måla naglarna och rensa garderoben innan jag bänkar mej framför solsidan med lite mango och melon. grymt! men ska hämta en glass nu PUSS!

/j


tjoho :)

hej, denna helgen har jag gjort nästan ingenting, mycket titta på tv och läst, jag kan ju inte göra någonting typ, min hand gör ont och är hur stel som helst, jobbigt att inte kunna göra någonting..
igår när jag försökte sitta vid datan så funkade tangentbordet inte överhuvudtaget så därför blev det inget från mig. datorn måste lämnas in på nått ställe och det kommer ta nån vecka att fixa det så när den lämnas in får jag låna mammas eller min brors dator, men det får jag ta då :p
idag har jag också bara typ läst, kollat på tv, ätit och spelat lite på mobilen, haha, känner mig riktigt rastlös :p
försöker självklart uppdatera, men har ingenting att skriva om och det blir bara massa tråkiga inlägg och datan är ju som den är just nu.
men jag hoppas ni har en bra dag så hörs vi //nathalie


drar mej mot..

godmorgon :) vakna för en stund sen och har nyss käkat. ska snart dra mej till gymmet och möta 2 i min klass så ska vi träna. det blir nog mest kondition och styrka idag. vi hörs i eftermiddag PUSS

/j


hemma från överby nu..

hej igen, kom nyss hem från överby. köpte en vårjacka, mascara och en tröja. var såhääär nära på att köpa hårfärg också men jag ska nog låta frisören fixa det. sen jackan, jag är lite tveksam på den, får se hur det blir med den.. sen så letade jag efter en tjock stor svart tubhalsduk men det fanns igen, vart kan det finnas?!? tips tack! men har jag tur blir jag snart klar med min svarta i slöjden! tröjan var naajs, eller a, det var mer en "tunika" men ni får inte se grejerna idag.. kanske imorrn eller på måndag eller så får ni se de när jag har på mej det. tror jag ska ta mej en sväng till stan någon dag också, har inte vart där på jätte länge och där finns det en del roliga affärer där, men det får bli i veckan :)

får se hur det blir med uppdateringen nu ett tag framöver. eftersom natta inte uppdaterar så mycket just nu så får jag göra det ganska mycket, men jag vet inte om jag vill/orkar/kan det hur länge som helst.. så det kanske blir ganska lamt med uppdatering från min sida, sen får vi se hur natta gör.. men nått/några inlägg om dagen blir det nog, men som sagt hoppas jag natta kan uppdatera ibland med. om det fixar sig med hennes dator och vette allt vad...

/j


överby

så, nu har vi ätit och ska snart dra oss mot överby:)
ni får antagligen se mina inköp, om det blir några, sen.
men nu ska vi dra puss /j


If you really want more, scream it out louder.

god morgon!
vaknade för nån timme sen och har käkat frulle och sett på tv sen dess. senare idag så ska vi ut en sväng till överby, hoppas jag hittar nått fint, annars får jag åka ut igen i veckan. måste ha nya kläder för jag ska på 20-års kalas nästa helg, och då är det ju kul med något nytt :) men jag hittar nog nått :)
efter överby så ska jag nog inte göra så mycket, kolla på finalen av melodifestivalen och ta det lugnt tror jah :)
imorrn ska jag och träna, tror jag ska dit med en klasskompis men vi får se om hon svarar. efter träningen ska jag städa, plugga lite och sånt tror jag. annars hittar jag väl på nått :)

vi hörs om en liten stund puss /j


don't hate me.

nu stänger jag av datorn så får vi höras imorrn, kanske blir överby eller så blire träning eller nått annat men vi hörs pusspuss  /j


denna skulle inte sitta lite fint i min garderob just nu...


kommer från h&m och kostar 399:-

bilden som skulle upp funkar ju självklart inte att ladda upp -.- åhh!
jaja, det var iaf ett kollage men bla denna klänningen i. + ett par snygga skor och smycken..
denna klänningen tycker jag iallafall är super fin! ska nog kolla om dom fått in den igen i helgen :)
/j


helg :D

hejsan! hur mår alla ? :) själv mår jag sådär haha , men känns på bra humör nu iaf , vet inte varför, haha :) sitter och lyssnar på musik just nu, har nyss kommit hem från NÄL.
 idag var jag inte med på gympan så jag, och 3 till som inte heller var med, tvingades ut i snöstorm, för att gå och ta kort på ett ställe som vi sen skulle visa för gympaläraren. men självklart så slutade det nästan att snöa när vi var tillbaka och när resten av klassen slutade så hade det ju självklart slutat snöa helt (nästan, det snöade allt lite!! //jessica).. inte så roligt, haha :p
och jag kan ju säga så mycket som att jag snart går över till att bli vänsterhänt, sjukt jobbigt att skriva med vänster :p
men nu ska jag sluta klaga ;) det var inte meningen egentligen, så nu ska jag skriva om nått annat, men jag kommer inte på något att skriva 
där slutade mitt tangentbord att fungera.. skulle egentligen lagt upp detta för flera timmar sen, men jag fick inte upp skärmtangentbordet och då gjorde jag annat och kom tillbaka nu, när det funkar igen.
såg jessicas kommentar där mitt i och okej, det snöade liiiiite, men det var ju nästan inget, det var verkligen snöstorm när vi gick, hatar snö!
men nu så ska jag ut till soffan och sätta mig och se på let´s dance och äta godis ;)
hade bra//nathalie


something went wrong.

hej :) nu är jag hemma igen.
 jag köpte lite godis och massa småklubbor haha, kommer sitta med en i mun hela tiden :P
ska snart äta och sen göra några roliga inlägg :D
men nu ska vi äta trorja puss /j


yo quiero golosinas ahora :/

hejj igen :)
nu ska vi snart åka och handla och efter det looooovar jag iallafall ett smaskit inlägg!!
kika in om nån timme eller nått !

/ puss j


fredaaaaaag!!!

dålig uppdatering, jag vet.
det blev strömavbrott igen ca en halvtimme efter jag skrivit inlägget eller nått.. och då blev jag så trött på allt så jag gick och la mej efter en stund haha. tydligen så hade strömmen dratt igång igen vid 23 så då hade jag missat big brother endå :P

nog snackat om det..
kom hem från skolan för ungefär två timmar sen. vi började med SO-religion klockan 9.20, chill lektion, vi skulle ha slutat 10.00 men läraren trodde vi slutade 9.50, tackar för den extra rasten! sen efter 40 min började spanskan, helt okej där med, kollade på peter pan halva lektionen :) sen lunch, sen idrott-badminton, ganska kul enligt mej, bara det att jag inte kan surva :( sen vare musik, vi hade vikarie och kollade på film hela lektionen´sen fick vi sluta tidigt där med så vi slutade 13.50 gó dag!! sen kom jag hem, åt lite, såg på tvn och kollade på stylisterna. nu ska jag ta och läsa veckorevyn som kom för några dagar sen!

hörs sen puss puss

/j


strömavbrott -.-

hdu9wdebcune vi har strömmavbrott i hela j*vla huset.. fick duscha med en ficklampa förut efter träningen.. och om ni undrar hur jag kan skriva detta är att jag han ladda min dator innan. puh!! men det är bara 53% kvar och det laddar ut på momangen :( får väl se om det börjar funka här snart. har en religions skrivning imorrn och jag måste plugga!  nej men se på! nu funkar det!!! och jag som redan har duschat haha :P jippieeeeee!! nu ska jag göra läxan och sen se på halv åtta hoos mej.

vi hööörs :) /j


spöregn :(

hejsan, sitter nu här på mitt rum och hör hur det bokstavligt vräker ner regn. gillar inte det, våren borde komma nu. det snöar och så försvinner det, och sen kommer snön tillbaka igen. nu får väl ändå vädret ta och bestämma sig ? ;)
idag hade vi ju då no-prov, och jag fick skriva allt med vänsterhanden (jag är högerhänt) då jag har ont i högra handen, det blev ju inte min snyggaste skrivstil, men hoppas våran lärare kan se vad det står ändå ;)
det är ganska låg uppdatering från min sida pga tangentbordet och handen men när "allt" är bra igen lovar jag bättre uppdatering, men jag vet inte när..
men nu ska jag ta och kolla lite i religionsboken och så får ni ha en fortsatt trevlig dag ;)

//nathalie


cause I can live whitout you..

nej, nu blir det träning för hela slanten! och regnet bara öser ner, älskar att träna då, innomhus såklart haha ;)

uppdatering när jag är hemma igen puss j


I believed you, but you lied to me.

hej, kom hem för ungefär en timme sen, vi fick sluta mycket tidigare idag för att engelska lektionen var inställd :D nu är alla plugg gjorda, eller iaf för denna veckan nästa vecka är det matte vad jag vet nu :( kemin gick väl helt okej, frågorna var lite knepiga men jag lyckades att svara på allt iallafall :D hoppas på g-vg iaf ;) nyss kom mamma hem med fika till oss, även fast vi nyss åt vofflor menmen.. haha. fick en donat ;) snart ska jag nog iväg och träna ;)
..vädret är sjukt dåligt nu :( snöblandat regn :'(
nej, nu skajag sluta babbla här. det kommer nog upp ett inlägg strax puss

/j


:(

jag kommer inte uppdatera mer idag tyvärr :( ska alldelles strax stänga av datorn och sen går hela kvällen åt till att plugga :( sad but true :/ nej men seriöst så kan jag inte ett skit så bäst att jag sätter fart.. förlåt.

puss /j


music school

hej ! idag fick vi tillbaka vårt spanska prov och man kan ju säga att det gick riktigt bra :) och imorgon har vi no-prov, så jag ska sätta mig och plugga nu, speciellt på alla förkortningar som t.ex ag=silver haha. var med på en no lektion där egentligen bara halva klassen skulle va med , bland annat inte jag, men då pluggade man ju lite iaf ;) sen gick jag hem och åt och sen gick jag ut till bussen till musikskolan typ direkt efteråt och sen tog jag bussen hem. så nu sitter jag här vid datan lite snabbt men ska nu ta och plugga så vi hörs! kram//nathalie


pinsamt :$

har ju då inte börjat plugga än.. det kunde ju vem som helst räkna ut -.- men nu så ska jag faktiskt ta tummen ur röven och sätta igång! pluggar jag bra nu en stund så ska jag ge mej själv en belöning senare hahah ;) och blir jag godkänd på provet blir det en till belöning hahah ;) jaja nu ska jag ta och plugga i ca 30 min kanske? och sen ska ni få några smaskiga inlägg


love -j


hejhej :)

hejsan :)
har vart hemma i ca en timme och har ätit m.m just nu sitter jag framför tvn med datorn och kollar runt lite. ska alldelles strax börja plugga kemi, har prov imorrn och ett lycka till skulle inte sitta fel! så nu gäller det att jag pluggar mycket. senare händer väl ingenting speciellt bara plugga och sånt tråkigt :/ har inte så mycket att säga heh ... nej, antar väl att jag ska sluta skriva här och börja plugga. men inte nu direkt :P

puss /j


bild läxa

hej! blev inget inlägg igår kväll för vi kom hem runt 22 och då orkade jag inte starta datorn så jag kollade på big brother ist ;) det var iallafall jätte trevligt! det var 40-års "kalas" hela släkten åkte och bowla på buddys (?) och sen åt vi där. jag tog grekisk kyckling m. fetaost, tzatziki, sallad, och pommes. mums!!

nu håller jag på att måla min bildläxa, man ska måla nått man gjorde på lovet. vette fan vad jag ska måla haha :P men jaa, sitter här osminkad så jag måste måla klart och sen fixa mej! vi hörs efter skolan puss <3

/j


/j

hinner inte blogga mer nu, vi ska åka om en kvart och här sitter jag med smutsiga kläder haha nerrå men ska byta om nu,

hörs sen pusspuss <3


jippieeeeee!!!

natta ringde mej nyss och skrek att vi vunnit bloggsvar!! fyfan vad roligt!!

tack så himla mycket johanna! här hittar ni hennes blogg .

tack tack tack!!!

nu får ni ställa massvis med frågor!! puss /j


dagens bild

nu har jag (jessica) fixat en ny kategori som heter "dagens bild" där en av oss lägger ut en bild på oss/eller googlar. såsom en störd bild på oss, en rolig bild eller ja, vad som helst! jag börjar med första i detta inlägget och här kommer bilden:

iochförsig så har jag bara störda bilder på mej på datorn hehe :$ men här kommer det nog komma ett antal störda bilder från min sida ..

/j


häjj :)

idag har jag varit i skolan, provet imorses gick bra tror jag och sen har jessica redan sagt vilka lektioner vi haft haha. när jag kom hem så åt jag nudlar med kycklingsmak, gott! och sen har jag kollat lite på top model, eller det håller fortfarande på haha.
men nu ska jag ta och gå ut till soffan med min onda tumme ( :( ) och läsa min julia tidning som låg vid dörrmattan när jag kom hem ;)


jag just nu och min tidning haha

hade bra //nathalie


dagens låt


hit the lights - Jay Sean & Lil Wayne


babbel...

heej :)
kom hem från skolan för ca en halvtimme sen, och nu sitter jag här framför tvn och äter yoghurt och flinger med hallon, blåbär och björnberg på, mumma! sen vid halv 6 så ska vi åka iväg men mer om det när jag är tillbaka igen, eller imorrn för när vi kommer hem runt 21-22 sådär så måste jag göra bild läxan (måla en grej man gjorde på sportlovet, ska måla en kille i min klass och en bulle, ska föreställa att vi har fikat med varandra ;) fast vi har inte det eller a, det är kompliserat ;) hehe) och engelska läxan så vi får se om jag ens startar datorn då :)
men nu ska jag äta upp så kanske jag slänger in nåt/några inlägg om en stund puss <3

/j


snabbupdate

hej , detta blir ett snabbt inlägg för jag måste dra till skolan när som helst, spanska prov första lektionen, kommer antagligen gå skit, men jaja .. sen blire tråkiga lektioner som svenska, matte och sist elevensval-musik det är väl kul :)

efter det ska vi iväg på en grej, berättar mer efteråt eftersom att jag inte fick säga nått innan men det kommerlite uppdatering innan vi åker ;)

nej, nu ska jag avsluta här och springa till skolan, dagens outfit kommer kanske sen

pusspuss <3 /j


fan

det blev inget plugg... asså vad är det för fel på mej? har inte pluggat nått och vi har prov imorrn på mörra -.- får väl gå upp tiiidigt och sitta och plugga på morgonen, jaja nu kan man iallafall säga att jag får det betyget jag förtjänar -.- men nu ska jag se på ullared pusspuss / j <3


ha en trevlig kväll alla :)

hejsan :)
nu är jag hemma och har vart det ett tag, just nu pluggar jag lite och äter vindruvor, mums ;) ska inte sitta hela kvällen med plugg, för att jag känner att jag kan det mesta och blir det fel är det bara slarvfel, tror jag :)

hemma hos natta gjorde vi lite allt möjligt, vi gjorde bl.a en "videoblogg" men som nog aldrig kommer komma upp, eftersom att man måste in på youtube kontot och grejer, men vi hoppas att vi snart fixar videofyme ;) kommer nog aldrig hända men.. det blev ingen ny header, än iaf ;) men kul hade vi! ;)

juste, i skolan idag så kastade en kille i min klass ner mina nycklar i en soptunna, där det låg massa tuggummin ocg frukter och snusk så nu har jag en fråga : någon som vet ett bra sätt att ge igen? typ kanske "tappa" hans mobil i toan eller nått sånt (haha, nejdå men jag ska allt komma på nått!) blir kanske lite mer uppdatering sen men det får vi se, blir nog ganska lamt med uppdatering imorrn, har visserligen sovmorgon men får se vad som händer :)

nej, nu får jag allt sätta igång med pluggningen, vilket inte kommer ske,

puss /j


@ nathalie

sitter hemma hos natta nu och kollar på stylisterna ;) men hon ska äta nu så då passar jag på att blogga :) dagen har vart helt okej, fick sluta en aning tidigare, efter att vi redovisat raketerna haha ;) men våran gick sönder :( men jag tror allt vi blev godkända endå :) när jag kommer hem från natta så ska jag plugga järnet!! men tror vi ska plugga här sen när vi kollat klart på stylisterna? men det blir bra :) har spanskaprov imorrn och jaa, jag kommer faila som in i .. -.-

uppdaterar om en stund, nu ska vi checka stylisterna ;)

puss /j&n


i'm off to school ;)

god morgon :)
jag har nyss ätit frulle och ska snart fixa mej, idrott nu direkt på mörra så idrottskläderna är på ;)

söt bild just nu, osminkad och allt ;)
juste glömde att säga att jag målade naglarna igår:
röd/rosa med svarta zebraränder ;) dock är det inte sånt på alla naglar utann bara vissa :p

men nu måste jag sminka mej,
btw, jag ska till natta efter skolan och vem vet? det kanske blir en ny header, men det får vi se hur det blir ;)
chiiing /j


solsidan ;)

nu kollar jag på solsidan och snart är det time out sen beck/wallander eller big brother sen ska jag läsa och sen sova tror jag :) sådär uppdatering imörra tror jag ;) jobbig dag imorrn tror jag : idrott, no, engelska, lunch, so, klassråd, teknik sen slutar vi vid 3 så vi hörs nog då ;) men nu börjar det så ska stänga va datorn nu ;) pusspuss

/j


new nails

hejsan! dålig uppdatering från mig i helgen jag vet, men har varit upptagen typ, haha, det har pluggats också, för annars gå det inte bra på provet ;) måste fortfarande plugga mer så att jag kan det också, tråkigt men måste göras. igår blev det också nymålade naglar,

som man ser lite av är det depend nagellack allihop, rött och lila
 crackked effect och vanligt vitt i bakgrunden på båda :)

men nu ska jag sätta mig i soffan och göra något, hahah , bara för att inte sitta här inne helt osocial, vi hörs imorgon, hade bra! ;) //nathalie


dagens låt :)


yeah x3 - Chris Brown

bra låt. fast för lugn för en riktigt parylåt men för snabb för en lugn låt haha, lite mittemellan kanske?


det blev inget plugg..

jag sa fel.. det var det 99:onde inlägget så detta är det 100:ade inlägget ;) iaf så blev det inget plugg, förvånad?! NEJ!! har bara suttit här och slöat -.- nu ska jag iallafall måla naglarna och medans nagellacket torkar så pluggar jag.. kommer nog inte gå så bra, hehe :P

men nu får jag slita mej! nuuu!


det 100:ade inlägget kommer här ;)

hejsan :)
lite dålig uppdataring men så är det :) har vart och tränat, ätit, duschat och just nu håller jag på att plugga för fullt ;) sjukt tråkigt men vad ska man göra? senare ska jag måla mina naglar och plugga ännu mer, två prov i veckan, spanska och kemi.. har inget roligt att skriva så vi hörs om en stund,

nu, tillbaka till pluggningen ;)

/j


sådär :)

alldelles nyss åkte gästerna hem, vi åt, såg på melodifestivalen, pratade och mer.. men dom va tvugna att åka till baka till lilla hålan brålanda ;) saknar brla sjukt mycket! alla sommar dagar där, längtar tills jag ska dit nästa gång, hoppas det blir snart!! har så himla mycket minnen där ifrån :D

aja, nu kollar vi på nån konstig film som jag inte vetg vad den heter ;) ska sitta här ett tag till sen blire att läsa och sen sängen, kommer antagligen inte somna inatt heller och det får jag äta upp imorrn när jag ska och träna vid 10 -.- menmen.. efter gymmet ska jag städa och efter det pluggaaaa måste måste bli godkänd på proven! så min morgondag kommer gå åt till plugg tyvärr :/

men uppdatering kommer det lovar jag! kanske inte så värst mycket men...

puss /j


gäster

hejj, förlåt för dålig uppdatering, kom hem rund 5 och strax därefter fick vi gäster som fof är här och nu ska vi kolla på melodifestivalen. kan tyvärr inte uppdatera så mycket just nu, men när dom har åkt, vilket kan dröja ett tag, så blire mer update!

nej, nu börjar det och gästerna tror att jag är värsta datanörden nu när jag sitter här heh, men skyller på att det inte får plats i soffan :$

/pussj


dagens like

alla vi som önskar man kunde ringa till allting man tappar bort! ☺


dagens låt


turn around [5,4,3,2,1] - Flo Rida


lördag

hejhej! dagen har vart slapp, inte gjort någonting egentligen, har vaknat, duschat, åkt buss, kollat spanska glosor, stickat, spelat piano, ätit , stickat och sitter nu vid datorn.. okej det lät kanske som ganska mycket men det känns som ingenting haha. klockan är ju faktiskt 15.00 nu ;) iaf just nu när jag skriver presic här, fast nu är den 15.01 :) haha okej ska sluta babbla om klockan nu
resten av dagen ska jag fortsätta ta det lugnt, ska måla naglarna, tror jag ska göra det alldeles strax, kanske lägger upp bild här i bloggen ? :), och sen ikväll blir det melodifestivalen, vet inte vilka jag tycker ska gå vidare än faktiskt, men går runt och nynnar på dance alone, om den heter så? det tror jag, men jag vet inte varför faktiskt, den har helt enkelt fastnat på min hjärna haha ;)
åh, har märkt att jag börjat skriva "helt enkelt" väldigt ofta nuförtiden haha.
men ni får ta och ha en fortsatt bra dag så hörs vi ! kram /nathalie

ps; jessica, du måste visa mig hur man gör länkar med annan text nån gång , fattade inte när du förklarade ;)


behöver nya kläder?

hej på er! är på jätte dåligt humör just nu, för jag inte vet vad jag ska ha på mej :( jag har massor med kläder men hittar inget ?! ska ta mej en tur till överby snart och handla nya kläder :) men jag ska nog kolla om jag får låna nått av mi hermana? men det kommer jag inte så det kan skita sig :( får väl om jag hittar nått nån stans ;)

vi ska åka om ca en timma och kommer hem runt 5 skulle jag tro så det blir dåligt med uppdatering från min sida idag, men natta kanske gör nått inlägg, (få inte ryck nu natta) ;)

vet inte vad jag ska skriva? jo en grej, jag funderar seriöst på att raka av mitt hår, varje gång jag har duschat och blåst det så får jag så sjukt fula fjongar, håret är rakt tills det kommer ner också böjs topparna åt lite alla håll. jag vet att man kan platta men för det första: min plattång är sämst! jag vet att man bara kan köpa en ny men den är "ny" har haft den sen i julas typ så lite synd att slänga den bara. + att jag har "plåttångspaus" nu, vilket menas med att jag inte ska platta och slita på de, går inte så bra heh, jag både blåser, "våfflar" (lockar) och plattar det -.- men nu försöker jag blåsa håret så det blir rakt me´n då böjs topparna? :s men ska klippa mej någon dag i veckan nån cm så då kanske det blir bättre, mina toppar är slitna men inte alls så slitna som dom borde vara och endå har jag slarvat med värmeskydd väldigt väldigt mycket, inte bra!

men nu måste jag hitta kläder (!!) och fixa mej

see ya /j


beroende?

god morgon :)
har nyss ätit frulle och klätt på mej lite snabbt sådär ;) ska snart iväg en snabbis och sen hem igen, duscha och fixa mej och sen iväg ännu en gång, heh :)

natten har inte direkt vart trevlig, som ni kanske inte vet så är jag beroende av nässpray, kanske inte så allvarligt men.. om jag inte slutar snart så kommer jag vara tvungen att operera näsan och det avstår jag helst ifrån! jag har tatt nässpray varje dag utan något stopp i över 2 år, säkert 3 eller 4 år, hemskt :( iallafall så kan jag inte somna om jag inte tar nässpray och igår fick mina föräldrar ryck på mej och sa att jag inte får ta det längre :( så jag kunde inte somna igår kväll, låg vaken jätte länge och "inbilla" mej att jag var super tät i näsan fast jag vet att jag inte är det så hilmla jobbigt, och nu får jag inte ta det på flera månader :( buhuhuhuh :(

men mer update om någon timma eller så för nu ska vi åka

hej /j


dagens outfit


ren spegel, eller vad tycker ni? heh
tröjan är leopardmönstard (syns mycket bättre i verkligeheten) :

/pussj


dagenslåt


more - usher


dagens låt


yeah x3 - Chris Brown

bra låt. fast för lugn för en riktigt parylåt men för snabb för en lugn låt haha, lite mittemellan kanske?


tjosan !

idag har jag vart i skolan och sen åkte jag iväg på en liten shoppingtrip haha :) och sen kom jag hem och skulle börja kolla på en film men den var hur dålig som helst helt enkelt såg på den i knappt 5 minuter hahah
men tillbaks till shoppingen, köpte garn, varför då kan man undra, jo för att  jag ska sticka en halsduk! det ska jessica med faktiskt, eller hur ;) , köpte turkost garn,eller det är en blandning av olika blåa nyanser men i stort sett är det turkost :)
detta inlägg har också tagit ett tag att skriva, som för jessica förut haha, sprang nämligen hit i pausen på postkodslotteriet  och stickning, har kommit typ 4 varv haha, men resultaret blir säkert fint, kör mosstickning, för er som vrt vad det är;)
men nu ska jag ta och gå tillbaka till soffan så hörs vi imorgon skulle jag tro
kram//nathalie


detta är då garnet jag snackat om i typ hela inlägget? haha
aja, hade bäst :)


gooodis

så nu är jag tillbaka efter att köpt godis, dricka och annat smått :)
nu tittar jag på big brother, känns som att det går hela tiden haha men det är repriserna som går vid denna tiden och dom avsnitten har jag redan sett med det är alltid rolig underhållning i vilket fall :)
snart kommer dagens låt, dagens outfit och ett vill ha inlägg upp skulle jag tro, inte just exakt nu men nån gång under kvällen :)
puss&kram /j


hem & iväg... nästan ;)

hejhopp :)
har precis ätit lite mat och ska snart iväg igen och köpa godis skulle jag tro :) dagen har vart bra, musiken var inställd, igen. idag ska jag nog bara ta det lugnt och imörra blire iväg hela dagen .. men det ska nog allt gå bra :)
har inte så mycket att säga förutom att när jag skulle ta dagens outfit och bilder på grejerna jag köpte står det att minneskortet inte är i? ååh! krångel igen! sen jag (vi) skaffa denna bloggen har jag bara fått problem med alla tekniksaker man måste ha, haha :P men nu när jag testa och ta ut det och sätta in det så funkar det? det funka ju inte förut :s men nu hinner jag inte ta bilderna eftersom att vi ska iväg men det blir senare ;)
herreguuud vad lång tid det tog att skriva detta inlägg och jag är inte klar än haha. kan bero på att jag är inne på massa andra sider samtidigt och glömmer av detta haha :) jag börja skriva runt 15.50 tror jag och nu är klockan 16.20 en halvtimme hehe :p

juste, bara så att ni vet är inte natta hemma just nu men vi får se om hon uppdaterar senare :)

/pussj


dagens like

-"Är du sur?" -"Nej" -"Jo, det är du ju!" -"MEN VARFÖR FRÅGAR DU DÅ!"

good morning

hej :)
just nu äre frukost som gäller! är snart klar för skolan men eftersom vi börjar om ca en timme så är jag ganska tidig idag :P men jag skulle tro att jag tar väger förbi natta och "hämtar" upp henne ;) natta om du ser detta nu, hitta på en lögn fort som fan! haha ;) dagen ser ut såhär : SO-religion(tror jag), spanska, idrott, musik och NO labb (halvklass) go dag enligt mej :) fast den är jävligt rörig, musiken är värst heh..
dagens outfit kommer upp efter skolan också skulle jag tro ;) men jag får/vill/ska inte använda mina converse än på ett tag, vita converse + slask,reng och gegga = bruuuna converse :( funderar även på att köpa ett till par, men vilken färg?!?
ingen bild idag heller? det funkar ju fan inte! :S:S

nej men nu ska jag sluta babbla på här och fixa det sista så hörs vi!

pusspuss/j


sista för idag

god kväll :)
nu ska jag snart stänga av datorn och kolla på lyxfällan, sen blire big brother och sen ska jag nog läsa ett tag :) börjar ju endå 9.20 imorrn, alltid gött med sovmorgon!  och skulle tro att jag hinner uppdatera innan skolan ;)
vet inte riktigt vad som händer imorrn men det får vi se då :) nej, nu börjar det så ska avsluta här :) imorrn kommer även dagens outfit för nu har jag äntligen batterier, med orkar inte ta kort nu hehe :P
/pussj


shoppingen :)

inga batterier som ni vet så fick ta bilder från datorn men jag tar på grejerna med kameran imorrn!

köpte bl.a detta:

vita vanliga converse, äntligen!!

armband, ska kanske köpa örhängen och halsband i samma serie ;)

fortsättningen på elsas värld, som jag redan hade ;)

detta var lite av de jag köpte, men ska ut nån dag i helgen med kanske? har massa pengar kvar haha :P
/pussj


dagens låt

DJ Ulla - Ulla red till Ullared

hahah, väcker minnen från i somras,
jessica hittade låten på ullareds hemsida i somras
var bara tvungen att ta den haha :) //nathalie


dagens låt

Willow Smith - Whip my hair


sorry

förlåt! jag visste inte att natta också skulle iväg för då hade jag självklart tidsinställt lite fler inlägg..
dagen har iallafall vart bra :) och jag blev klar med uppsatsen:)
 

dagen har jag som sagt spenderat i skolan och på överby :) fick köpt lite grejer som kommer upp om en liten stund, men först: stylisterna ;)

hörs om en stund med det jag handlat,

/pussj


dagens like

När man nästan somnat och halvdrömmer att man faller eller snubblar och man får värsta rycket i hela kroppen!

skolan

nu ska jag bara fixa det sista och sen är i´m off to the school ;)
skulle lagt upp en söt liten bild på mej här från nu men självklart så funkar det inte -.-

vi hörs sen, tidsinställt kommer upp vid typ 5 i 12 eller nått :) men nu får jag skynda mej
pusspuss
/j


morning

god morgon alla kära läsare hah :)
jag gick upp kvart över 6 och hoppade in i duschen, skyndade mej ganska mycket så jag får iallafall några minuter här vid datorn ;) idag blire som sagt dålig uppdatering från min sida men slänger in ett tidsinställt som kommer upp vid 12 nån gång :)
känns som jag mår bättre idag haha, men sov jätte konstigt ;p jag vaknade och var jätte pigg runt 2 och sen somnade jag med en gång? ´jag måste ha vaknat i sömnen, och så har det hänt lite fram och tillbaka :s och när klockan ringde ville jag bara somna om men iställer kuta jag in i duschen, så hann inte tänka så mycket.

det blir ingen dagens outfit för min del idag heller, mamma glömde köpa batterier igår -.-
men natta skulle väl fixa nått sånt?

nu måste jag rusa, hörs om en liten stund tror jag annars ikväll
/j


det är inte min dag idag!!

blir så trött! vill bara sova.

ja, dagen har vart kass hah, ni läste ju förut vad som hände på dagen och när vi skulle träna så var hon som skulle ha zumban inte där, jo då fick vi cykla hem igen -.- men iallafall så åkte jag med pappa till gymmet efter en kvart typ :) sen åt jag och efter det duschade jag. och nu till saken, jag skulle skriva klart min renskrivning av svenska uppsatsen, tror ni inte att jag glömde att ta med extra renskrivningspapper? klart jag gjorde! och på det pappret jag hade med mej var det bara ung. 5 rader kvar så nu har jag över hälften av uppsatsen kvar att renskriva och den ska vara inne imorrn. smart jessica!! 
dagen har inte vart nått bra förutom vägen hem efter skolan. arrghhh!! vill inte ta ut min ilska här så kanske lika bra att jag slutar att skriva! ska nog gå och lägga mej snart och vakna upp på en rätt sida! folk har frågat mej nu två dagar irad om jag ar vaknat på fel sida, fan! jag tänker ju inte själv på att jag går runt och är arg hela tiden. känner mej jätte dum som går runt och klagar på det ena och det andra :(

nej, nu ska vi vara glada, det är ju snart fredag! men glöm inte morgondagen, torsdag, blir nog inte så bra den dagen heller... SO, NO, matte, SO, lunch, textilslöjd, engelska, svenska. slutar halv 4!! :O :O skit också! bara tråkiga lektioner! aja, efter ska jag förhoppningsvis åka till överby och köpa nya converse!
nej, vi får höras imorrn, kanske på mörra, tror inte det börjar 8.10, runt halv 4, tror inte det heller, eller efter överby runt 7-8, och så får det nog bli.

sorry för dålig uppdatering imorrn men det blir bättre om nån dag pusspuss!

/j


ojsan ;)

okej vi hade lagt upp dagens like så då tidsinställer jag inte det..
bara det jag ville säga, hörs :D //nathalie


tjosanhej!

jessica har ju redan berättat min dag typ haha:p så jag få alltså berätta min dag efter skolan ;)
jo jag gick en bit med jessica och sen efter ett tag så gick vi skilda vägar med ett sweet home alabama, hahah. då gick jag hem och så åt jag lite fika och kollade på ett avsnitt av gilmore girls och sen skrev jag finskrivning, om det heter så ?, skrev rent det på ett nytt papper iaf, ändå har jag mycket kvar som jag måste skriva, aja, sen åkte jag till kören, där har man alltid roligt ;) vi hade en vikarie idag också för våran lärare var utomlands, värme ;), sen åkte jag bussen hem med några till från kören och så kom jag hem och åt mat och kollade på ett till avsnitt av gilmore girls och sen så kom jag hit till datan, haha. imorgon lägger jag upp dagens outfit, för nu orkar jag inte + att det antagligen knappt skulle synas något eftersom det är mörkt nu :p
herregud vilket rörigt inlägg detta blev :o hoppas ni fattar något iaf, vi hörs nog inte mer idag utan hörs imorgon!
tidsinställer ett dagens like nu också för det tror jag inte vi lagt upp idag.
kram//nathalie


45minutare på gymmet ;)

hej :) det cpade på blogg.se som vanligt men som tur va så kom inlägget upp! puh
har försökt att komma in på blogg.se ett tag så jag har inte hunnit börja med läxorna än -.- menmen..
snart ska jag och träna iallafall, inte så sugen på det faktiskt :/ det är kallt och äckligt ute + att vi ska möta en påvägen och¨då kommer vi få stå där läge och fryysa :( jaja, tränar bara till 17.45 endå ett 45 minuters pass, låter bra va?
ingen dagens idag heller, mamma ska och handla sen när vi är och tränar och jag orkar inte ta på mej dessa kläder efter jag har duschat, vill hoppa i myskläderna! :)

nu måste jag byta om så vi hörs efter, om natta ser detTA och hade tänkt att posta nått inlägg så får du gärna posta dagens låt för mej ;) puss pårej ;)

/kramj/


-.-

fasen vad blogg.se ska krångla!!
stört ju, allt krånglar :(


hoooj

hej på er :)
nu är jag hemma, eller har vart det en stund :) käkar äpplekaka medans jag väntar på att vattnet till makaronerna kokar, fast nu är jag inte hungrig längre ;p nu kokar det, kommer snart ;) tillbaka haha ;)

idag i skolan har vart en helt okej dag, fast matten(!!) våran klassföreståndare har infört att vi måste hinna göra 10 uppgifter (a, b, c) på varje lektion, hur fan tänker man då? jag satt och jobba exakt hela lektionen (för en gångs skull) och jag hann knappt med 6 uppgifter ? :s hur trög får man vara, jag var dock inte ensam om det för 5 öre så hoppas han tar bort den jävla grejen! och inte nog med att han sätter press, han "hotar" också att han ska prata med föräldrarna om man inte hinner 10 tal, man bara whut? nä fyfan!! imörra har vi han 2 lektioner i rad också!! fyy
på engelskan hade vi vikarie så vi läste bara en text typ så det var lungt, på spanskan skrev vi bara massa glosor och på svenskan började jag renskriva min uppsatts, han jag klart? nej, han knappt klart med första sidan -.- så jag fick ta hem den och den ska vara klar tills imorrn, bra jessica! men kag hade faktiskt hunnit klart om inte våran svenska lärare skulle bort så vi fick sluta en halvimme tidigare! sen efter skolan stog jag och natta och prata med lukas en stund, sen tog jag och natta sälle en bit och ja, vi skratta nog hela vägen. jag såg en hare men natta trodde ju inte på mej för den var borta när hon kolla, sem såg jag den igen men den hade hoppat iväg när hon kolla så hon tror inte på mej :(
sen säger jag bara sweet home alabama i mitt <3

och nu sitter jag här och äter macaronies hah  ;p
och sen ska jag iväg och träna.

nu ska jag äta upp så får vi höras sen
/pussj/


dagens like

*hem telefonen ringer* '' Hallå?'' ''Hej, är du hemma?'' ''nej, tog bara med mig hem telefonen till stan, vart fan tror du jag är?!''

skolaaan

godmorgon!
just nu sitter jag här, har precis ätit frukost och ska snart fixa mej :) idag börjar vi 9.30 för bilden var inställd gött! sovmorgon idag med ;) dock så är det bara tråkiga lektioner idag :/ fast det är det alltid typ, först matte, engelska, spanska och svenska, tråkiga allihopa! matte är den/de värsta lektione-n/rna på hela veckan! vi kommer verkligen inte överrens med våran lärare (klassföreståndare* vi har han 7 lektioner i veckan och allt är kaos!) engelskan fattar jag typ ingenting, på spanskan har vi börjat på ett nytt kapitel, fattar nada, hur många nya glosor som helst + prov på det nästa vecka, eller a kanske inte det kapitlet men de innan -.- svenskan är helt okej, och vi skriver en uppsats och jag är seg som vanligt! man skulle helst vara klar igår och jag har knappt börjat renskriva, illa!
efter skolan ska jag träna så får se när/om det blir uppdatering i eftermiddag från min sida men ikväll så kommer det ett par hoppas jag!

faaan, nu måste jag sticka!! bråttoooooooooooom!!

/pussj/


dagens like

Kära mattebok - bli vuxen och lös dina problem själv!

bullaaaar ;)

hej igen, det bev inte överby idag.. :( men på torsdag blire nog allt av!
nu väntar jag på bullarna som står i ungnen, tror jag? hoppas det, jag är supersugen på bullar heh ;p

nu såg jag även att natta (natha?) hade gjort några dagens låt utkast, jag mena inte så men nu får ni låtar av natta med :D
meningslöst inlägg ;$ heheh, nej nu ska jag kolla om bullarna är klara :)

/pussj/


överby eller bullbak?

tjolahopp :)
nu är jag hemma från skolan och har nyss ätit lite. idag blir det överby eller bullbak, hmm vad tycker ni? själv är jag mest sugen på överby iallafall, för då ska jag äntligeeen köpa mina vita converse <3 hoppas bara dom finns kvar! och sen ska jag tvätta mina rosa nån dag isåfall :D det är många som har frågat om jag inte har tänkt på att tvätta dom hahah ;) men nu ska det förhoppningsvis bli av inom en snar framtid :) wihooo!

nu festar jag på med gó musiiik ;) om ni vill veta vilka låtar så äre bara att kolla i kategorin "dagens låt" och titta in varje dag! hittills är det nästan bara jag som lagt in låtar som jag tycker är bra, vet inte vad natta tycker om vissa men ska kolla om hon kan tidsinställa lite för jag ar gjort det väldigt mycket nu, och så. annars är det ju bara jag som uppdaterar och det är ju inte så kul för varken er eller mej.

nu ska jag leta lite inspiration till lite inlägg så hörs vi innan jag åker/bakar

sånnahära bilder har jag en miljon på datan.. kan inte vara seriös när jag ska ta kort i webbkameran, känns så dumt att posa framför datorn haha.

- från en kväll för nån vecka sen när jag skulle testa "vågtången" , ja det är en mys tröja och inget ja skulle ha till skolan, dels för den är skrikrosa, dels för att det är en fliströja och dels för att jag inte gillar märkeströjor, har haft både wesc och flera adidas men man tröttnar så sjukt fort på dom och så har/hade alla sånna, men skor/väskor/klockor osv.. är helt okej ;) en till grej jag inte skulle ha på mej i skolan är en daffedress/onepiece haha, en gó tjej i min klass hade på sig en rosa onepiece i skolan idag, starkt att hon våga ha på sig den! dock skulle jag kunna ha på mej min daffe till affären, åka bil, till träningar osv... men inte runt på stan ;)

nog pratat om det här haha

/pussj/


dagens outfit !


tjocktröja - H&M
shorts - tror Vero Moda, förra året
leggins- Lindex


närbild på leggingsen från sidan, mitt hår kom med där också för att
jag skulle böja mig ner så att jag skulle se skärmen när jag tog kort
med webbkameran, haha.

kram//nathalie


dagens låt


she's got nothing on (but the radio) - Roxette

denna är helt okej, lätt att få på hjärnan heh ;p


dagens like

- sekunden när man är säker på att man ska halka men i sista stun lyckas omvandla det till ett snyggt ninja move -


hej igen :)

hallå! nu sitter jag här och borstar tänderna och lyssnar på musik ;) har nyss klätt på mej och fixat mej, kläderna blev sådär :/ det blir nog ingen bild på de för batteriera på kameran tog slut efter fotot till dagens outfit igår :( och vi har inga hemma :(

happ, nu måste jag skynda mej!

/pussj/


godmorgon :)

hej :)
nu sitter ja här och äter frukost, om ni undrar varför jag är uppe såhär tidigt när vi börjar 9.20 så är det för att  jag ska hinna duscha och sånt så nu sitter jag och väntar på duschen men jag får den först vid klockan 8 :/ men jag hinner nog allt endå :) första lektionen är spanska, ska försöka hänga med på lektionen idag för vi har prov nästa vecka i just spanska, men det ska nog allt gå bra :)

nej, nu ska jag kolla på big brother och sen duscha, kanske slänger upp ett inlägg sen innan jag drar, men vi får se!
/pussj/


tjohej

hejsan! idag börjar vi skolan 20 över 9 och jag är uppe, trööööött!
om ni inte redan gjort detta så tycker jag att ni ska det, ni lär bli förvånade, haha, gå in på google översätt ställ in på: från tyska till turkiska, skriv 15 stycken ä och se vad som händer. haha, det är inte roligt om man redan gjort det, men själv blev jag riktigt förvånad haha
 
vi slutar faktiskt redan vid 20 över två idag, och inte ens det är den tidigaste dagen vi slutar på veckan :)
nä, nu ska jag ta och göra mig iordning så hörs vi ! /nathalie


RSS 2.0