stranden med natta :)

hejhej !

idag har jag vart på ursand med natta från 11 till 4 typ :) kom hem runt halv 5 och duschade snabbt och sen har jag kollat på tv och lite så.

imorgon blir det överby med mamma och oliver, och efter det får jag se vad jag gör :)

men har inget att skriva nu så vi hörs /n


everything will be okay in the end. if it´s not okay it´s not the end.

chao bella!
ser på en film nu med det namnet så det var ju passande, haha ;) men missade början :(

sånt händer ;) dagen började bra. tränade, duschade och sen åkte jag med syrran ut till överby :) köpte ett par remsandaler och ett snyggt linne med citatet som står i rubriken. älskar citatet! sen tog vi bussen hem och då hade vi främmat (man säger så va om man har gäster?) som lämnade för en stund sedan :) snart ska vi grilla och bara sitta ute och njuta och sen måste jag packa allt. planerna blev lite ändrade så jag hinner inte packa nått alls imorrn. jag + min familj (som egentligen inte skulle med alls för att dem jobbar i veckan) åker vid halv 10 imorrn morra till strömstad för att sola & bada på dagen och senare när dem jag ska bo med kommer ut möter vi upp dem och la familia drar sig hemmåt :) får se vad som händer på kvällen, kanske äter middag och kollar i affärer eller nått :)

och jag hinner inte göra några inställda så vi hörs antagligen på torsdag om jag inte ska med leticia till liseberg då för då hörs vi på fredag!
PUSS
/jessica


nice

god kväll!
dagen har vart rätt bra faktiskt! åkte ju somsagt till tanumstrand/grebbestad. började med att kolla i sportshopen, hitta ingenting, blev liite besviken faktiskt haha ;) sen efter det åkte vi till en strand i närheter. tyvärr var det rätt kallt i vattnet. 19-21 grader bara. jag som inte har badat i havet/sjön ö.h.t i år (förutom i cypern (L)) hade inte mer än fötterna i vattnet.. men jag låg och solade i några timmar och blev lite brunare :) sen åkte vi hem och på vägen stannade vi lite här och där och köpte ramlösa, tapeter och vette allt. haha :P när vi släppt av dem andra hemma hos sig åkte jag och pappa och handla mat och godis ;)

imorrn ska jag sova ut och senare på dagen ska jag och mamma träna igen! sen måste jag även packa massor för på söndag smäller det!! vi åker vid lunchtid på söndag och är borta i 3 nätter så vi är alltså hemma på onsdag kväll. vet inte om jag följer med dem hem och stannar tills på torsdag men jag tror inte det. för jag har lite planer för torsdag också :) hoppas på fint väder nu!! juste, vi ska åka till strömstad. wihoo. var där en sommar för ett par år sedan, minnen! väldigt mysigt där iallafall! och påtal om sommar och planer och sånt. har jävligt grymma planer för nästa sommar, just sayin´ weho :D

nej, nu ska jag nog göra några tidsinställda faktiskt, ingen uppdatering från mig på sisådär 3dagar :)
PUSS
/jessica


eftermiddagen med natta

hej!

har vart med natta en stund nu på eftermiddagen och kom nyss hem.
vi cyklade in till stan och gick i en affär och sen satte vi oss på en bänk vid vattnet och pratade :)

imorgon ska jag va med henne igen och får se vad vi gör :)

men nu ska jag nog ta och rensa lite bilder så hörs vi /n


sun is shining

hej !

kom hem för en stund sen , var i stan och åt pizza med mamma ! :)

har bara vaknat, duschat gjort mig iordning och åkt dit och ätit idag :)
skulle vart med en kompis idag men jag vet inte hur det blir med det..

men har inget mer att skriva just nu så vi hörs /n


skön kväll

hejhej :)
gött det var att träna nu igen! körde styrka occh liite kondition :D
efter det duschade jag och sen cykla jag och mamma och handla mat och sådära :)
sen åt vi hemmabakadpizza och glass till efterätt, mums! óch medans pizzan stod i ugnen klippte jag buskar, så fint så :) det är riktigt bra väder nu så man får passa på att sitta ute på kvällarna :)

men nu ska jag se klart på ett program och tagga inför imorrn! blir tanumstrand med pappa och en familj också :) vi får se om jag hittar nått på sportshopen ;) ingen uppdatering imorrn alltså! PUSS
/jessica


solning och träning :)

neeeej! skrev ett inlägg och allt bara försvann :(
jaja, förkortar det lite här :)

just nu sitter jag här inne och äter lunch, kycklingsallad, mums! har legat ute i solen sen 12, så det är gött. ska snart ut igen men ska äta lite tårta också, haha. man får ju passa på medans man har hemma ;) sen runt 5 ska jag och träna med mamma. har äntligen fixat kort igen efter sommar-uppehållet! så nu ska jag träna röven av mig! efter det åker vi nog och handlar nått gott att äta också :)

imorrn blire ingen uppdatering tror jag. ska till tanumstrand med pappa (och antagligen ska en annan familj med) kolla i sportshopen, sola & bada hela långa dan!

hopphopp, nu ska jag hämta tårtan och sen åter ut i solen, hörs sen ikv :) PUSS
/jessica


hallojsan ! ;)

hej!

gick upp vid halv 6 igår typ och stod vid resecentrum kvart över 7, tidigt kan man säga haha.
bussen var lite mer än 10 min försenad men sen kom den och färden mot ullared började, 3 timmar i bussen framför sig wihoo, haha. min kusin och hennes mamma gick på en "station" efter och jag satt bredvid henne. vi pratade och så påvägen dit och sen gick jag med henne inne på gekås/ullared. efter en stund mötte vi upp leticia och gick med henne :D sen försvann helt plötsligt min kusin och sen mötte vi upp dom på ett fik. sen gick jag runt lite med leticia och pratade, kollade i ullared och affärna utanför och sen åkte hon "hem" och jag gick till den andra :)

med mig hem fick jag :

en väska


nageldekorationer man sätter längst ut på nageln


3 krackeleringsnagellack, ett vanligt rött och ett silvrigt typ med tunn pensel


försökte få en närbild på det här krackeleringsnagellacket för att se om det gick att få bild på att glittrade lite haha, och lite ser man nog ? :)

det var det :)

idag blir det att vara hemma en stund och sen åka till näl, blir nog där en stund för jag måste ta blodprover innan jag får ta min spruta så får se hur länge jag blir där.
efter det kanske jag åker till överby också :)

så vi hörs /n


forget about everything we been through

halloj igen! sen sist vi hördes av har jag inte gjort mycket alls :P ätit och kollat runt på datorn hahah, solen gick i moln när jag ätit klart och då satte jag mig md datorn och nu kommer jag inte här ifrån hahah :P men ska kolla mer så blir väl sittandes här i några timmar hehhe. jajja .
taggar inför nästa vecka ocksåå :D hah, nu ska jag nog sätta på lite mysik :)
PUUS /jessica


25,2 grader i skuggan. inte illa! :D

hejhej :) fint väder idag!! äntligen! borde egentligen sola, men jag orkar inte hahah, eller jo, ja orkar sola men jag orkar inte duscha sen igen ikväll när gästerna kommer. nu på förmiddagen har vi haft gäster som åkte precis. vi åt tårta, bullar och muffins :) städade och duschade innan dem kom också så därför orkar jag inte duscha sen efter jag solat.. man blir så himla äcklig efter haha, klibbig och så.

nu väntar jag på att pappa ska komma hem från affären och sen ska vi nog äta. sen kanske jag sätter mig i solen en stund iallafall :) vid 6 kommer massa andra gäster och vi får se vad vi hittar på. blir säkert kubb och kanske wolleyboll :) dem stannar nog ett bra tag så uppdateringen blir lika med 0 ikväll.

har även fett bra planer inför nästa vecka!! woopwoop, tell you later!

PUSS
/jessicaa

home again :/

hejhej! hemma nu igen! vart i brålanda från måndag till idag, tisdag. åkte hemmåt vid halv 9 imorses. och då var det bara att packa badkläder och åka iväg till skara sommarland :) hade gött kul. berättar mer vad som hänt dessa dagar och så imorrn. om jag hinner. ska upp tidigt, ut och springa (om huvuder OCH vädret tillåter!) sen behöver jag städa rummet också för pappa fyller år så vi ska få gäster på kvällen :)jaja vi hörs! PUSS
/jssiica


Dear John

hej på er !

dagen började med att jag åkte och handlade med mamma och sen påvägen hem stannade jag hemma hos klara och var med henne. sen gick jag hem och åt och sen var jag en stund till med henne :)

kom hem halv 5 och då kollade jag på Dear John den var faktiskt bra :)



sen duschade jag och åt scones , muuuums,  och nu sitter jag här i soffan med datorn i knät och skriver och kollar på allsång på skansen :) det ser så roligt ut när folk ser sig själva på skärmen och börjar le riktigt stort haha :)

imorgon blir det ingen uppdatering från mig skulle jag tro eftersom jag ska till ullared :D
så vi hörs i övermorgon /n


good afternoon !

hejhej !

har precis kollat klart på en skiva av gilmore girls, 4 avsnitt haha, jag och mamma fortsatte och såg allihopa ;)
har också ätit morotskaka igen, gott faktiskt :)

jag vet inte varför men jag har faktiskt inget att skriva, antagligen för att jag knappt gör något om dagarna, haha. men jag försöker allt skriva något ibland ändå och även om det inte blir några långa inlägg så blir det nått ! :)

nu ska jag kolla runt lite snabbt, så hörs vi imorgon /n


3D

hejsan!

har precis sett klart på en film, spy kids 3D game over, haha. kände för att kolla på en film och så såg jag att vi hade den filmen och ville se hur det var i 3D haha ;) så jag gjorde nudlar och satte mig i soffan och åt dom och kolalde på filmen.

denn aförmiddagen har jag typ bara vaknat, duschat, kollat på tv, film och ätit.
resten av dagen vet jag inte riktigt vad det blir att göra för min del. får se.

imorgon är det ju tisdag och då blir det också att vara hemma tror jag. om det inte ändras :)
men på onsdag blir det att åka till ullared och det bästa är att leticia också ska dit då :D så kommer gå runt lite med henne där :D

men nu ska jag hitta på något att göra så hörs vi /n 


en bild jag tog för nån vecka sen när jag satt och lyssnade på musik i keyboard hörlurarna ;)


vem para quebrar kuduro vamos danzar kuduro !

hej !

haft en bra dag ? det har jag, en slappdag, nu på eftermiddagen har jag spelat spel med mamma, pysslat lite med henne, kollat på film och tv, såg på real housewives of new yersey, inte liiiite drama där kan man säga haha
filmen jag såg hette saved tror jag, tonårsfilms-stuk typ och handlade om några på en kristen skola så i början var det kanske väldigt kristet men sen slutade det, och då blev den bättre (tycker jag).

imorgon vet jag inte heller vad jag ska göra faktiskt, blir väl att vara hemma då med.

men nu ska jag ta och kolla på americas funniest homevideos så vi hörs imorgon för jag tänlte stänga av datorn nu /n


spartoo.se

vi tänkte tipsa om en sida på internet med billiga priser som nu även har rea!
de har t.ex billiga converse för under 500:- lappen. svarta, vita, röda, blå mm..

det är många i vårt avlånga lilla land som är intresserade av converse, även vi! så vi ville bara tipsa våra läsare om denna sidan. själva converse skon, klassiska converse all star core hi, kostar 440:- (på rea, 20% off) annars 550:- och frakten på 60:- så nu kostar ett par bara 500 allt inkluderat! passa på och köööp! på tex stadium kostar ett par 699:-!


(tryck på bilden för att komma till sidan)


godmorgon !

eller goddag haha :)

vaknade vid 10 idag och har ätit frukost, gjort ingenting, kollat på tv och så. nu satte jag på datorn för att uppdatera här.

idag blir det bara att vara hemma, kolla på film senare, äta snart, kanske läsa lite, datorn, typ så skulle jag tro att dagen ser ut.

har inte nått mer att skriva just nu så vi hörs senare /n


godnatt på er..

... nu stänger jag av datorn för idag, så vi hörs imorgon :)
/n


next up

- måla tånaglarna
- kolla på film
- äta


dagens låt



bruno mars - the lazy song

inte för att jag tycker videon är bra utan mest för att låten har satt sig i mitt huvud ;)


sommaren är kort, det mesta regnar bort

det är verkligen sant!

jag satt här vid datorn och helt plötsligt började regnet VRÄKA ner, hur mycket som helst, ni vet när det åskar eller så, så brukar det ju komma verkligen huuuur mycket regn som helst, så kom det nu, från ingenstans haha, tur att jag inte var ute :D

jag sitter iaf här nu och har ingenting att göra, kollar om det finns nått roligt spel på nån spel sida, eller så får jag väl sätta på typ sims 3 eller läsa eller nått, hatar när man inte vet vad man ska göra haha ;)




så fint väder så..


fråga



hej ysen !

det var en dag hemma hos mig som vi skulle testa att se om det gick att ha flera bloggar på en mejl så då var detta namnet det första jessica kom på och vi gjorde den, sen började vi skriva på den och göra design och header, alltså tänkte vi använda den som en riktig blogg tillsammans och den hette ju rosaprickikorvar.blogg.se och det kunde vi ju inte ändra på om vi inte gjorde en ny, så den fick heta det och därför heter vi rosaprickikorvar.blogg.se :)

hoppas du fick svar på din fråga :)


vattenpalatset yesterday

hej!

det blev ingen uppdatering igår för vid 20 över 10 gick jag ner och mötte leticia och sen cyklade vi till vattenpalatset där vi mötte natalie. det var roligt men tror ni inte jag lyckades skära mig på tån ? -.- vi satt hur länge som helst för att det inte slutade blöda och sen fick jag nått blått självklistrande mjukt vattentät grej runt hela stortån , såg lite roligt ut haha.

vi var kvar där ända tills de stängde fast det tog lite längre tid för oss att blir klara pga tån, fattar inte hur jag lyckades faktiskt, menmen, inget jag kan göra nu haha ;)
jag fick skjuts med leticia hem av hennes mamma, de hade såna där cykelställ där bak på bilen :)

sen kom jag hem och mamma hjälpte mig att plåstra om tån och sen kollade vi på film, eller serie, gilmore girls, och åt fruktsallad med glass, och smakade på en morotskaka hon hade bakat under dagen :)

så jag orkade inte sätta på datorn sen, var trött och hade lite ont så jag hoppas det gick bra med jessicas uppdatering som var bra ! :)

nu tänkte jag ta och kolla runt lite på datorn så hörs vi /n


bild på vattenpalatset från google


film-time

godkväll!
battlade lite guitar hero förut, hahah. jag vann, såklart! nu ska vi kolla på en film och efter den ska jag nog packa lite.
åker runt 11 typ imorrn och kommer hem senast på onsdag! troligtvis på måndag. hoppas natta bloggar litte nu när jag är borta eftersom jag inte kommer ha tillgång till dator. kanske tidsinställer nått men annars uppdaterar jag imorrn innan jag åker.

nu har filmen börjat, PUSS


tell me how good that be

hejhej!!
köpte ingenting på överby också glömde jag att köpa silicia-tabletter.. men får åka tillbaka nån dag och då ska jag köpa en kofta också :) betställningen jag gjorde igår kommer om en vecka också :D

kom hem för nån timme sen och har hjälpt pappa att montera möbler! :D 6 asfräcka stolar och en lampa än så länge. imorrn åker jag troligtvis till brålanda på förmiddagen. ska nog ut på en springtur innan! och i brålanda ska vi in lite snabbt på möbelhörnan och kolla på matta, soffbord mm. sen har jag även nyss dammsugit lite här nere :)

och juste ja, outfit bilder kommer senare ikväll! så ni har nått att se fram emot!

/jessica - puss!


mot överby!

om 50 minuter åker jag till överby med pappa och johanna :) får se om jag hittar nått :)
outfit kommer upp när jag kommer hem igen för jag har inte bestämt vad jag ska ha på mig än.

oj, måste gå ner nu! pappa har gjort smoothie till mig. höres! PUSS
/jessica


regn, regn och mera regn

godmorgon!
pappa väckte mig halv 10 idag, och jag fick knappt upp ögonen haha. trött.
idag vet jag inte riktigt vad som händer. leticia , natalie & nathalie frågade om jag ville följa med till vattenpalatset, men nääe har nog växt bort det där badsuget faktiskt. men nu frågade dem iallafall..

pappa kommer hem om en timme typ så vi får se vad som händer då. om det är lika dåligt väder imorrn åker jag nog upp till brålanda! och stannar några dagar. sen ska det ju vara fint väder hela nästa vecka eller iaf tisdag till fredag och då ska jag sooooola! all min solbränna har typ försvunnit, buhuh :(

jajja, nu ska jag kolla vidare här på datorn och sen sätta på mig lite kläder tror jag, hehe.

outfit för några veckor sen :)


ett litet tips



visst är tröjorna sjukt snygga?!? tänkte själv köpa en av dem. meeen till saken.
när jag väl provade den (som var tur) så kliade den så in i helvete! :(

så ett tips när ni ska köpa stickade plagg, prova dem! och efter egna erfarenheter (och lite mammas) så kliar ull, mohär, ylle & angora! så om ni inte orkar prova plaggen kan ni kolla på den lilla lappen som sitter inne i tröjan med tvättråd och sånt och där kan ni se om den är gjord av nått av dessa. även fast det kanske bara är 5% eller 10% så lovar jag att det känns!


kalas & cykeltur

hej på er!
kalaset var nice. åt asgo baconlindad kyckling och sen tårta till efterrätt, :)

kom hem vid halv 7 och gav míg ut på en cykeltur i ca 30 min! just nu sitter jag här på mitt rum och kan inte gå nånstans typ.. morfar är här och polerar golvet i tv-rummet och hallen så man kommer ingen stans.. och tork-tiden var några timmar, hehe.
juste, ska beställa lite kläder från h&m nu också!! hittade lite fina rea-plagg :)


bild från bonde-dagen, lite småful sådär :)

och juste natta, jag har kommit på en ännu bättre grej vi kan göra och sätta upp lite hör och var i trapphus! ;)


bowling time!

hej !

det blev inget näl för mig idag för jag fick inte ta sprutan pga, en grej , woohooo, känner jag haha ;)

istället mötte jag leticia och vi gick och bowlade, gissa vem som vann ? JAG !! hahah, med 9 poäng för hon fick inte spela klart sin gång för de stängde av banan haha ,så det kanske slutat annorlunda annars ? ;) fick faktiskt 2 strike, vilket jag aldrig brukar hehe.
men leticia var inte dålig hon heller :D
men det roligaste var ju ändå en läskig man som kastade klotet över halva banan innan den träffade själva banan, och sen gick han tillbaka och kollade på "tvn" hur det blev och "skuggade ögonen med handen" , hahahah, dog lite ;)

vi spelade i en timma och sen cyklade vi runt ett tag, och visste inte riktigt vad vi skulle göra, kollade med några om de ville träffas men de kunde inte :p så vi fortsatte cykla runt och sen började det regna så då åkte vi hem till mig och nu sitter vi här haha ;)

resten av dagen blir det väl att vara hemma, med leticia tills hon inte kan mer, tror jag ;)

men nu ska jag ta och vara social med henne så hörs vi /n


en lite söt bild på mig och leticia på överby för ett tag sen


oufit for the day


t-shirt - vero moda
shorts - h&m

eftersom jag inte hittade något bra ställe att ställa kameran på så fick det bli en webkamera bild, jag får leta upp ett bra ställe ! ;)


iväg

nu ska vi alldeles strax åka. har på mig shorts och linne, är väldans varmt ute idag :)

men ska stänga av datorn nu, min syster vill att vi ska spela lite kort i några minuter och hon får snart damp ;)
hörs ikväll!!


GRATTIS JOHANNA PÅ NAMNSDAGEN!!!!! nöjd?
/jessica


oi, oi, oi, oi, oi, oi, oi

hej!

kom hem för en stund sen och har vart lite på datorn, har ni haft en bra dag än sålänge ? :)

dagen igår var grym, vi hade skitkul ;) förutom allt jessica skrev så kan jag säga att vi kan sjunga några ord på spanska haha,

senare idag runt kl 2 ska jag till näl, och efter det blir det att vara hemma skulle jag tro.

men vi hörs om jag har nått roligt att skriva eller senare ! /n


en bild från överby i tisdags, detta blev den bästa bilden av alla vi försökte ta i provrummet haha
jessicas klänning har ni aldrig sett förut va ? ;) från gina, nån som kan lista ut hur den är "gjord" ? ;)


21 juli 2011

godmorgon!
blev ingen löprunda imorses. vaknade och kände mig ännu mer förkyld :(
snoret bara rinner, haha. och jag som ska på kalas kl. 2 :(
det får gå endå :)

ska alldeles strax hoppa in i duschen och göra mig lite fräsch!

vi hörs sen innan vi åker, PUSS

hahah, dör. lilla jag på canarie öarna för ett par år sen!


handlar

godmorgon på er !

jag ska snart cykla iväg och handla med mamma så vi hörs efter det !


spenderat dagen med nathaleiii, som hon nu heter! ;)

hejhej!
haft en bra dag med natta! vi har haft mer än roligt!
dunkat musik på stationära, fixat utkast, gjort bilder, skrattat, skrivit gulliga beundrar-brev, postat breven i randomas brevlådor, bloggat lite, och massa mer! vi har även konstaterat att vi behöver en ny design! rätt fort, heheh. till natta: vi får ses nån dag nästa vecka och ta bilder och sånt? japp, så får det bli!
vi ska även bli bättre på att lägga in bilder och skriva roligare inlägg, inte bara "idag gjorde jag det,det,det och det. nu ska jag göra blablabla..." (som detta haha) ellerhur natta?!

jaja, imorrn ska jag nog upp rätt tidigt typ vid 9 kanske och ut och springa innan det blir för varmt så vi hörs imorrn när jag har vart ute och sprugit asså! det blir brao!

hörs imorrn! med många roliga inlägg!
/jessica

bild från nån morgon i malmö, goaste & skönaste sängen ever! ..eller inte..


tips - ginatricot


fashion-questions

jessica:

bästa köpet:
mina jeans eller min vita kofta
sämsta köpet: egentligen all skit man aldrig använt. men mina gubb-byxor
bästa sommarplagg: söt klänning, men använder inte det så får ta shorts!
senaste köpet: converse
favorit klädaffär: new yorker, ginatricot, h&m, bikbok
sämsta klädaffär: förutom herr-affärer så KappAhl
favorit sommar-outfit: converse, shorts och en t-shirt/linne!
favorit vinter-outfit: jeans, linne och en mysig kofta
vilket plagg kommer du aldrig ha på dig i skolan: mjukisbyxor
nått plagg du kommer köpa inom en snar framtid: jeans trorja, behöver det!
din mys-outfit: daffe-dressen eller mjukisbyxor, linne och munkjacka
favorit färg på strumporna: vit!! standard!
färg på nagellack: knallrosa på tårna och nått roligt på fingrarna eller inget alls :)
favvo skor: använder bara converse så det får det bli!
ring/armband/halsband: armband for sure!
fulaste plagget i affären genom tiderna: baseball-jackorna från ginatricot. särskilt den rosa. fulaste nånsin!
alltid vardagskläder/alltid finkläder: alltid vardagskläder. använder aldrig klänning och sånt.
bikini/baddräkt: bikini
uppsatt/nedsläppt: nedsläppt
drömplagg: många! svårt att komma på men det hade väl typ vart ett par dö-snygga jeans då :)
modetidning/modeblogg: modeblogg
affär/er du önskar öppnar nära dig: lätt new yorker. skulle inte tacka nej till monki, weekday, zara och topshop heller!
få märkeskläder/många ej märkeskläder: många ej märkeskläder!!
plagg du vill ha mer av: stora koftor och jeans haha.
 

nathalie:

bästa köpet:
mina röda converse
sämsta köpet: inget jag kommer på just nu
bästa sommarplagg: shorts av alla dess slag ! haha
senaste köpet: det var nog en ringen och örhängena från hantverksmässan
favorit klädaffär: handlar nog mest på gina, men vet inte egentligen om det är min favorit affär, så kanske gina eller bikbok typ ;)
sämsta klädaffär: MQ, där hittar jag aldrig något
favorit sommar-outfit: skor med remmar (jesussandaler typ) shorts och nått slappt linne :)
favorit vinter-outfit: jeans, t-shirt och kofta eller hoddie
vilket plagg kommer du aldrig ha på dig i skolan: mjukisbyxor
nått plagg du kommer köpa inom en snar framtid: skulle tro jeans
din mys-outfit: mjukisbyxor och nån skön tröja typ
favorit färg på strumporna: svart på vintern, vitt på sommarn
färg på nagellack: lite allt möjligt men INTE gult, missfärgningen på mina naglar är ju knappt borta än -.-
favvo skor: converse
ring/armband/halsband: ring eller armband haha
fulaste plagget i affären genom tiderna: oj, det vet jag inte riktigt men gina har någon ful låång kofta nu :P
alltid vardagskläder/alltid finkläder: alltid vardagskläder
bikini/baddräkt: bikini
uppsatt/nedsläppt: nedsläppt ute, uppsatt hemma 
drömplagg: ingen aning faktiskt
modetidning/modeblogg: modeblogg
affär/er du önskar öppnar nära dig: zara kanske :)
få märkeskläder/många ej märkeskläder: många omärkeskläder, nått märkesplagg är ju inte helt fel men hellre fler
plagg du vill ha mer av: strumpor, nej men får väl också säga jeans ;)


hade vart roligt om ní kopiera och svara i era bloggar släng in en liten kommentar med eran bloggadress så går vi in och kikar och slänger en kommentar! :D






/jessica

hejsan!! :)

har nyss klätt på mig och väntar på att natta ska svara på sms :)
får se vad vi hittar på idag. vädret velar ju som satan. ena stunden är det sol och andra moln, mörka moln!
men det är riktigt varmt ute så det åkte på ett par shorts idag :)

hepp, nu ska jag inte bli för långvarig. hörs sen PUSSPUSS


godmorgon !

hej !

har nästan precis duschat och satte på datorn för att kolla lite och blogga.
idag ska ju jag och jessica va som sagt, men vet inte när, det får vi se :)

en bra sak är att vädret ser hyfsat bra ut idag med! man får hoppas dt är varmt och att det inte ska regna ;)

men nu ska jag ta och kolla runt lite så hörs vi /n


funny day

hejsan !

har nyss sett klart på en film, nått med the fockers eller the godfockers hette den, lite galen ibland kanske, men den var bra haha.

dagen har ju jessica skrivit om och det var skoj! ;)

imorgon blir det att va med jessica igen, får se vad vi hittar på ;)

nu ska jag kolla lite snabbt på datorn så hörs vi /n


bild från tidigare idag


tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips-tips

goaste brownisarna!!! fast vet inte vad dem heter heheh. men dem är så jävla goda! det är ett paket med 8st i och dem kan man släga i sig på en gång!

 
VEM har tagit ett bet på min brownie? hmm. undra om den är god endå.

betyg: mycket god!

ni.måste.smaka! ni kommer inte bli besvikna! ´promise!
skriver i nästa inlägg vad dem heter! MUUUUMMSS!


outfit

hallå igen :)
här kommer dagens outfit bestående av ett par jeans & en tisha. lätt men snyggt :)


t-shirt - ny från malmö
jeans - ginatricot

/kartongerna och det behöver ni inte bry er om! det är dem nya möblerna i där. och justeja! vi satte upp spegeln som hängde i vardagsrummet ute i hallen, perfaa! lär bli en del outfit-bilder i den spegeln! :))


great day :D

hejhopp i stugorna!!
trodde det skulle va regn och molnigt men hepp. det blev ju strålande sol och pissevarmt! dock märkte jag inte det förrens jag kom ut såklart. men ínte hade jag tid att springa upp och byta :( jaja. som ni vet va jag på överby med nathalie & natalie :) köpte ingenting! :( så himla tråkigt när man inte hittar någonting.
eller jo... jag skulle köpa silica-tabletter på MAXI men då går det först förbi några killar och då skulle natalie säga till oss att dem skratta åt oss så pekar hon där dem gick förbi och då går deras kompisar förbi. precis när hon pekade också. och när killarna märkte att hon pekade vände dem och gick in i gången (där vi stod, bland alla omega3 och c-vitamin och sån skit) och då börja vi gapskratta. så sjukt jävla pinsamt. sen gick vi där ifrån skrattandes för att dem gick bakom oss. och vi typ sprang där ifrån. sen så skulle vi gå och kolla på nått och så kommer dem tillbaka och typ bara "bästabästa" och grejer. dem gick liksom emot oss och vi bara stod där och skratta hahah. lite skämmigt ahaha sen skriker dem mer grejer och sånt så det blev inga silica denna gången :( men ångrade mig precis när bussen kom så det får jag köpa nästa gång :)

sen jag kom hem har jag tatt massa kort på allt&ingenting haha, kul liv! men det kommer nog en outfit sen, wait a moment :) kanske kommer bilder på annan skit också senare hahah. är på blogghumör nu! :D

nya h&m katalogen har också kommit. hittade inget speciellt faktiskt. men jag får kolla om&om igen så hittar jag nog nått kul.

imorgon ska jag träffa nathalie igen trör jag :) och på torsdag är det kalajs för en kusin. tror han blir 18 faktiskt!! :) och sen resten av veckan vet jag inte. vi håller ju på att "renovera" (måla om och byta ut möbler och sånt) i vardagsrummet/tv-rummet/storarummet så ska väl kanske hjälpa till att måla det sista, polera golvet eller skruva ihop dem nya möblerna. mina släktingar i brålanda vill att jag ska komma upp också. men njea inte nu när pappa är ledig kanske, men absolut nån gång i sommar! :D kanske redan blir nästa vecka. fast pappa är ledig då också hahah, vi får se vilket humör jag är på helt enkelt :)

nu ska jag lägga in bilderna och lägga upp några lite snabbt och sen sätta på té och kolla igenom h&m katalogen framför tvn :)

POUSSS
/jessica


Jessica & Natalie

hej!

idag blir det överby med jessica och natalie, jag drar mig mot busshållsplatsen om typ 20 minuter kanske och vet inte när jag kommer hem.

men nu tänkte jag stänga av datorn och fixa lite smågrejer så hörs vi /n


/jessica

heeej! ;)
sry för att jag inte uppdarade mer igår. men direkt efter jag postat inlägget somnade jag och sov några timmar och vaknade av att det knackade på dörren (var ensam hemma)

sen satte jag mig vid tvn igen och satt där i några timmar. åt och sånt. mamma&pappa åkte till överby. ville hänga med men orkade verkligen inte. (huvudet) så jag fortsatte att kolla på tv. sen vid 6-tiden fick jag värsta rycket för att jag hade suttit inne hela dagen (förutom på jobbet där jag var ute i 3 timmar) så då får man göra det bästa av situationen så det var bara att ge sig ut på en cykeltur. ensam. i spöregn. men det var skönt. vågade inte cykla den "turen" jag hade tänkt (finns älgar där) så det blev en kort truddilutt. men det räckte :) sen åt vi och sånt och sen spela jag&mamma en omgång kort :) att hon alltid vinner på svälta räv! attans asså, sån tur!

hittills idag har jag ätit, städat rummet. dammat & damsugit det. damsugit hallen (behövdes big time!) duschat, ätit. tvättat sängkläderna, typ det har jag hunnit med. pappa håller på att måla om tv/stora-rummet så jag måste kolla på tvn som står utanför mitt rum. så jag gick upp hit, tog med datorn och satte på gossip girl! muchooo bra :)
fårse vad som händer nu. mamma kom nyss hem från jobbet och tyckte att jag hörde att vi ska få gäster klockan 6 :) och så är fallet. hepp, ska hänga med mamma och handla om e stund. behöver halstabletter!! japp, nu gör det ont där istället :(

nu, ska jag kolla klart på gossip girl (som va slut nu tydligen..) och klä på mig nått :)

vi höres! PUSS

önskar att jag hade sett ut såhär idag..
bild från några dagar sen


painting my nails

hej!
brist på rubrik ifall ni undrar haha. men som det står i rubriken så sitter jag och målar mina naglar just nu samtidigt som jag lyssnar på musik från mobilen genom hörlurarna till keyboarden, bra att det funkar till mobilen med för det blir ju bättre ljud än hörlurarna man får med :) lyssnar igenom låtar som jag har på mobilen, vissa är ju ganska gamla men ändå bra ! glömmer lätt bort de gamla låtarna ;)

kom hem för nån timme sen och har inte gjort något speciellt, min morbrors hus blir snyggt och man kan inte säga nått annat än att det inte är nått fel på tekniksakerna om man säger så :) hade lugnt kunnat tänka mig att ha det så hemma ;)

resten av dagen blir det att vara hemma och inte göra något speciellt.
men nu ska jag måla klart mina naglar så hörs vi /n


måndag ? tisdag ? kommer inte ihåg haha

godmorgon !

känner att jag inte har någonting att skriva egentligen, men nått blir det nog hehe

idag ska jag, mamma och oliver cykla ut och göra lite saker, dels se om min morbror är vid sitt nya hus och isåfall kolla lite hur det går och hälsa på (han håller ju på att bygga det nu)

men det gör vi lite senare och innan vet jag inte riktigt vad jag ska göra, slappa kanske ^^

imorgon vet jag inte vad det blir att göra, det återstår att se haha ;)

men ni får ha det bra så hörs vi /n


fallens

hej !
blev ingen uppdatering igår, orkade inte.
 
var hemma på förmiddagen och runt 1 åkte jag och sara in till fallens.
först gick vi snabbt in på oden och en gick vi runt lite, sen började vi gå mot där dom släpper vattnet och närvi går där så säger jag : jag tror de släpper vatten nu, och sara svarar: men vi går dit iaf.
så gick vi dit och så hade det precis slutat och då gick jag in på deras hemsida och såg att nästa skulle vara om typ 2 timmar så då gick vi tillbaka och åt.
sen gick vi runt lite till och sen og vi bussen hem vid typ halv 5. det var någon full kille på bussen så man typ höll sig undan så gott det gick och sen så stannade bussen vid en lång kö och vi fattade att det var en olycka (som jessica skrev) och bussen åkte i snigelfart framåt. sen åkte vi förbi platsen på den andra sidan vägen och såg en lite mosad bil :o

men ajg kom hem iaf och senare gick jag och mötte mamma som kom med en annan buss, bussen hon skulle tagir kom ju inte så det tog liiiiiite längre tid än vi trott.

idag har jag bara vart hemma och kollat på tv, bakat kärleksmums (gott var det ;) ) och lite så.
skulle tro att jag inte gör något speciellt resten av dagen heller

nu ska jag ta och kolla runt lite på datorn så hörs vi /n


hemmaa

hejhej! & godmorgon!
detta är nog det tidigaste inlägget jag har gjort på hela sommaren.. hahah.
kom nyss hem från jobbet iallafall, gick toppen :)

idag vet jag inte vad som händer. ´borde egentligen vara hemma och försöka bli frisk. huvudet gör ont idag med :(

jaja, nu ska jag nog sätta på tvn. hörs sen! PUSS
/jessica


/jessica

hej på er! har gått och blivit sjuk :( buhuh. när det är så fint väder äntligen. kom hem vid 12 igår kväll och gick och la mig typ halv 1-1 gick upp en halvtimme senare och hämta en filt för jag låg och skakade av kyla. ändå var det sjukt  varmt i rummet.. vaknade sen vid 10 imorses och trodde på riktigt att mitt huvud skulle sprängas! kunde inte ens öppna ögonen! kände att det var bra att somna om igen så jag skulle orka gå upp sen. vaknade 10 över 12 igen, men mådde liite bättre så jag gick upp och satte mig framför tvn och här har jag suttit sen dess. min syster ska ju såklart bara göra allt värre så hon börja ju skrika och sätta på ashög musik när hon vet att jag har asont -.- sen tar hon mina byxor också och säger att det är hennes. hallå eller? jag är fan inte dum.

har druckit massa c-vitamin och sån skit. ska inte göra ett piss idag. måste bli bra så jag kan jobba imorrn. ingen kan hoppa in för mig så jag måste, saken blir ju inte bättre av att jag börjar 7 på morgonen -.- efter det ska jag hem och sova resten av dan.. kulatt vara sjuk nu när det är fallens också.. det är en gång om året bara...

också hände det precis en olycka utanför mig också... inte för att det påverkar mig direkt men haha.

nepp, nu ska jag gå och sätte på mig ett par byxor. fryser ihjääl! :(
PUSS


it´s not raining... for the moment..

hej !

det blev ingen fallens för mej idag, men ska dit imorgon med sara mitt på dagen.

har kollat på tv och umgåtts med mamma och oliver sen sist och nu kollade jag lite på datorn, kom nämligen på att jag hade ett presentkort på gamestop för typ 99 kr eller nått, som jag haft ett tag en vi sålde filmer dit haha.
fast gamestops hemsida är ju dålig eftersom man inte ser själva spelen :o

aja, nu ska jag kolla runt lite på datorn så hörs vi /n


/jessica

wihoo fyfan vad kul det blir på fallens om det ska regna så här mycket -.- får väl ta med regnjackan eller paraply typ...
men det ska spricka upp senare mot kvällen förhoppningsvis! :)

hepp, nu ska jag platta håret till ingen nytta hahah, höresss!
PUSS


lyxbuss (a)

hej ! kom hem från näl och kvantum för ett tag sen.
haha, när vi åkte hem med bussen så var det min kompis pappa som körde bussen så när vi plingade stannade han utanför oss (eftersom man kör förbi ) istället för att fortsätta köra till busshållsplatsen, lyx! haha ;)

igår gick ju jag och leticia på harry potter och den var faktiskt bra, nu vet man ju hur det slutar också haha ;) men jag måste säga att våra kommentarer ibland var ju bara bäst haha.

nu idag ska jag ju med leticia och jessica till fallens, så uppdaterar nog inte mer idag,

men snart ska jag äta kebab, nått nytt recept mamma testar :)

hade bra /n 


/jessica

hej & godmorgon!

vi åker till trollhättan och fallens klockan halv 4. trodde vi skulle åka vid 1 men det blev ändrat.
blir borta ett bra tag. vet inte när jag kommer hem men rixfm festivalen börjar kvart över 8 så inte före 10 iallafall :) blir ingen uppdatering senare i eftermiddag då med andra ord!

har nyss duschat och sitter och funderar på vad jag ska ha på mig. ett stort problem med tanke på att det ska regna sen. kommer bli pisseblöööt :( blir väl jeans, en tröja och en kofta eller nått och mina första, rosa, fula converse för det kommer nog bli rätt lerigt. eh, jag skoja. har ingen aning om vad jag ska ta på mig hihihih. 
 
heuee nu ska jag kolla vad som gömmer sig i min garderob hahuhuhiihhåhåhöhhöhhehehe xdxdxdxd

höres, houuj! ;)


/jessicaa

hejsanhoppsan! ;)
förlåt att jag inte bloggat men inte haft tid med det förns nu.

vaknade vid 10 imorses, åt frulle och klädde på mig sen cyklade mamma och jag ut till överby! det blåste otroligt mycket men vi klarade det endå ;)

jeansen som jag ville byta till fanns inte i min storlek :( men färgen var typ likadan endå :)
köpte en asgo stickad tröja på vila och ett par nya converse också! :) var behövligt!

sen åt vi och cykla hem igen. efter ett tag kom morfar hit en snabbis och sen kom även en tanta hit och sa att hennes katt var borta, stod och tjöta massa minnen i en evighet typ..

nu sitter jag här och äter choklad igen, hehehe. inte bra asså...

imorrn blir det fallens hela dagen så ingen uppdatering då!
ni får ha det. PUSS


no looking back

hej !

idag har jag varit hemma hela dagen och duschat, läst, kollat på tv och lite annat. om typ 1 timme och 20 min ska jag ner och möta leticia pch så åker vi in till stan och sak se på harry potter och dödsrelikerna 2 :) man får ju hoppas att den är bra, och så får man ju se hur hela slutar haha ;)
kommer nog hem runt halv 9 kanske eftersom den börjar kl 6 och är ganska lång, så jag sätter nog inte på datorn ikväll.

imorgon ska jag till näll och sen till fallens dagar med jessica och leticia, och kanske några mer, fast vet inte när vi åker dit.

nu ska jag ta och kolla runt lite på datan så hörs vi /n


//jessica

hejhej :) ville bara kika in lite snabbt och uppdatera lite.

för stunden sitter jhag framför tvn och kollar på fotbolls-VM sjukt tråkigt men vad ska man göra åt det?

imorrn ska jag till överby och byta mina jeans jag köpte i malmö. ska bara byta färg om det finns :-)
påtal om malmö-shopping så har jag ju inte berättat vad jag köpte där. det blev ett par jeans(som ni vet), en mysig kofta, en t-shirt och 2 st linnen. hittade inte så mycket som jag hoppats på men då har man ju pengarna kvar iallafall haha :-P ni kanske tillochmed får se bilder på grejerna snart ;-)

jaja, nu ska jag stänga av datorn och kolla på den där J*vla fotbollen hahaha :-P
/PUSS


hemma efter en grym vistelse i malmöööö!

hemma nu igen! sjukt tråkigt, men sånt är livet!
resan var muchomucho braa!! och malmö is THE town! haha. dit kan jag utan tvekan flytta!! vem vet?!? kanske blir så en dag.. kan dra dagarna lite snabbt här:

söndag: började resan. åkte bil och stannade påvägen hos mina kusiners farbror som bor i ett rätt snyggt hus om man säger så.. värsta utsikten och allt också! där åt vi pizza och greja massa och sen fortsatte våran resa ner till malmö. väl framme i staden letade vi efter vårat hotell. tog ett tag att hittade, hehhe. fick lite seeing av hur malmö ser ut påvägen haha. sen slängde vi in väskorna på rummet och sen ut på stan! vi gick till centralstation och kolla tåg och sånt sen gick vi ner på Lilla Torg och åt middag! oxfile, ohio-potatis och bea. muums!! efter middan gick vi runt ännu mer och sen tog vi en glass, gick hem och och va på rummet lite. sen somna vii :)

måndag: gick upp, åt hotellfrukosten(som var mycket bra!) sen fixa vi oss och gick till centralen. där hoppa vi på tåget till danmart & köpenhamn. framme i köpenhamn gick vi på ströget i alla roliga affärer. mitt i allt öppnar sig himlen och regnet ÖSER ner! mitt från värsta solen till pissväder.. alla på hela ströget stod i affärerna och vänta på att det skulle sluta att regna.. till slut avtog det lite så vi sprang vidare in på mcdonalds och åt lunch. knökefullt! haha menmen. när vi hade ätit upp hade tillochmed solen börjat skina och då var det dags att ge sig ut igen! köpte lite godis och sen gick vi in på tivoli! haha, där hade vi kul om något! åkte massa roliga åkakraktioner! sista var lätt bäst! man bara snurra runt runt hela tiden och hängde uppochner och massa hahah. sen när vi hade gått där flera timmar tog vi tåget hem, gick och köpte sallad på ica och gick och satte oss på våra kusiners rum och käka tillsammans! kollade på tv, åt godis och sånt också! sen gick vi hem och la oss :)

tisdag: vi hade planerat en rejäl shoppingdag och så blev fallet! vi gick ut på stan allihopa i början men sen börja några droppa av och gå egna vägar :) det var ett köpcentra precis under hotellet så där var vi några gånger under resan haha. vi började att kolla i affärer på "gågatan" hittade inte mycket alls i början.. sen gick vi in på triangeln som dem dels håller på att bygga om en del.. (som med resten av malmö) det är också ett köpcentra för er som inte vet.. efter vi kollat runt i ett x antal affärer där så mötte vi upp resten av sällskapet och åt lunch på nån resturang som typ hette biffen eller nått, eller a typ på danska.. det var supergo mat där! sen delade vi på oss igen och jag, mamma och min syster promenera bort mot ett megastort köpcenter som heter entré det var massa affärer, resturanger, bowling, bio, gym och massa sånt där. där handla jag en del. sen var benen döda så vi tog en glass och promenera till hotellet igen. där slängde vi in påsarna och gick ut på stan igen. mamma&pappa satte sig på en uteservering och jag och johanna fortsatte shoppingen. vi sprang runt lite här och var. när klockan var 10 i sju och affärerna skulle stänga mötte vi upp mamma&pappa och sprang in på gina och köpte ett par jeans. sen mötte vi upp dem andra och köpte med oss subway och gick upp på deras rum och åt, pratade och sånt :) sen gick vi hem och kolla på nån deckare eller nått och sen sov vi.

onsdag/idag: gick upp & åt frukost i hotellresturangen. upp och packa väskan och dra en sista sväng i köpcentrat under hotellet. sen hoppa in i bilen och ge oss iväg. stanna påvägen och kollade på turning torso och lite sånt. sen hamna vi i värta bilkön pga en olycka.. tillslut kom vi loss och fortatte turen. sen stanna ´vi påvägen och käkade på ikea och sen åkte vi hemmåt!! och kom  hem för en timme sen typ :)


tycker verkligen denna resan har vart mycket braa!
men nu måste jag packa upp väskan så hörs vi sen/imorrn! PUSS
/jessica


panik ?

hejhej!
just nu sitter jag här och har lite panik för det är någon jättestor fluga/geting inne på mitt rum som inte försvinner, men jag vet ju inte om det är en geting eller inte eftersom den bara flyger runt och jag inte vågar kolla :o

haha, iallafall, kom hem vid 12 idag efter en, som sagt, cykeltur. handlade och åkte till återvinningsstationen med mamma och oliver. när vi kom hem så fikade vi lite och sen la jag mig på balkongen och solade och läste. lite färg ick jag nog haha.
nu ska jag alldeles strax äta,

men vi hörs /n


cyklishh

hej !
igår var jag och leticia bara hemma hos mig och gjorde inte så mycket, läste tidningar, pratade, typ :)

nu ska jag alldeles strax ut på en liten cykeltur och resten av dagen spenderas hemma tror jag.

uppdaterar senare för nu måste jag stänga av datorn /n


rubrik:

hej !

idag ska jag va med leticia, vi hade tänkt att bowla men alla bowlinghallar är ju stängda ! :o så det belv inget med det.. men vi sitter och bestämmer vad vi sak göra nu iaf, så vi får se :)

igår eftermiddag blev det att vara hemma. sitta lite på balkongen, kolla lite på tv, läsa lite, äta jordgubbar , mumms ;). så en slapp eftermiddag, men det kan va skönt ibland :)

men nu ska jag ta och stänga av datorn så vi hörs /n


sommar sommar sommaar

hejsan på er !

har inte vart nån uppdatering denna helgen för har inte varit hemma typ.
i lördags så åkte jag iväg till hjo runt 10 på en hantverksmässa, där köpte jag en ring och ett par örhängen. kom hem vid halv 7 tror jag. påvägen hem stannade vi och åt pizza också, mums, kebabpizza blev det för mig. sov inte hemma den natten så jag kom hem igår. min dag igår var ganska slapp, låg ute i hängmattan, plockade och åt jordgubbar och låg ännu mer i hängmattan med musik. kom hem vid halv 4 och runt 20 i 5 kom leticia till mig och vi cyklade in och hämtade biljetterna till bion på torsdag. när vi kom dit så var det stängt och det stod inte att det skulle avra öppet så vi cyklade därifrån men sen kom jag på att jag hade ju sett att det gick filmer den dagen så då cyklade vi tillbaka igen och satte oss utanför haha, och sen efter en stund öppnade de dörrarna och vi hämtade våra biljetter ;)
sen cyklade vi runt lite och så kollade vi lite på vår nya skola de håller på att bygga. det vi såg såg bra ut iaf :)
sen kom jag hem runt halv 7 och efter en stund åt jag scones !
resten av kvälle kollade jag på tv och läste lite.

idag gick jag upp , duschade och gjorde mig iordning och åkte sen till överby med mamma, när vi skulle gå till bussen så var det en igelkott utanför våran trappuppgång, söt var den ^^
 köpte en vit bikiniöverdel och en mascara. när vi kom hem satte vi oss på balkongen i solen, det är ändå ganska varmt även om solen inte lyser hela tiden :)
nu har jag legat där en stund , messat lite och läst lite och nu sitter jag och skriver här.
resten av dagen vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, får se ;)

men nu ska jag inte sitta här vid datorn, så vi hörs /n


örhängena och ringen, det ser ut som att de glänser väldigt mycket men det blev så när jag tog kortet och när jag försökte ta om det, haha.


och detta är dagens inköp :)


//jessica

hejhej.
skiter i och fråga om ni mår bra för ingen svarar endå, bara meningslöst.

idag har jag börjat småpacka tills imorrn och även städat bilen åt pappa, damma&dammsuga hela bilen + putsa fönstrena! även satt upp smyckesträdet jag köpte i förrgår! blev assnyggt faktiskt! matcha bra ihopa med smyckena också! dock fick inte mina snygga ringar plats :( menmen...

nu sitter jag med datorn framför tvn och äter U.S cola, goaste godisen!!
ska väl antagligen förtsätta att packa sen!
funderade även på att dygna inatt men det blir nog inget med det, för vi ska stanna påvägen och hälsa på mina kusiners farbror. där ska han visa oss runt i hans lägenhet som ligger right by the sea. typ I vattnet. och sen bjuder han på lunch! sen åker vi ett par timmar till, slänger in väskorna på rummet och direkt ut på stan och käka!!

börjar resan imorrn runt 10 på förmiddan så jag kommer tyvärr inte uppdatera mer nu på ett par dagar. hoppas att natta gör det bara!

ha det bra tills vi hörs! PUSS


börja inte nu igen.

hej! bloggade inte igår.. kände inte alls för det. kolla blog fort på mobilen igår och blev j*vligt lack! here it comes again.. jaja, äre den stilen som gäller så bring it on bi*ch! och där var min kväll förstörd.. men jag ska låtsas som ingeting, är ganska bra på det nu förtiden..

nu till annat..
hade en bra dag igår iallafall med en del inköp för min del! idag har jag inte gjort mycket alls, duschat, följt med mamma och handlat, och lite annat.
imorrn ska jag först jobba lite åt pappa hoho, lättförtjänta pengar! sen ska jag packa och fixa massor tills på söndag.
för på söndag åker min familj+jag & mina kusiner och deras familj ner till malmö/köpenhamn tillsammans. stannar inte så länge, bara några dagar. vi ska tydligen bo på ett lyxhotell inne i malmöcentrum jiha! på de dagarna ska vi hinna med att shoppa(massor!!), åka till köphamn över dagen(gå på ströget/tivoli) utforska stan(hah), äta på massa resturanger, kanske sola&bada om vädret tillåter?, och massa annat kul!
ser framemot detta sjukt mycket. fast det är över fort :(  ser mest framemot shoppingen men bara för det kommer jag inte hitta ett skit, haha, är alltid så :(

hepp, nu ska jag hjälpa mamma med middagen det idag vankas det kyckling på menyn!

glömde förresten att säga att vi nyss såg på en film som var slut alldeles nyss. vet inte riktigt vad den hette men typ the ugly truth. ganska bra men lite....tung typ. haha. se den så fattar ni nog ;-)

/jessica


friday afternoon

hejhej !

idag vaknade jag , duschade, gjorde mig iordning och sen gick jag till busshållsplatsen där jag mötte oliver och vi skulle ta bussen till överby där vi mötte mamma. vi var bara där snabbt och gjorde lite saker och åt.
sen åkte vi hem och har inte gjort någonting typ. grejat lite med min kamera, messat och vart social med mamma ;)

nu hade jag tänkt att lägga in lite bra musik i min mp3 som mamma lånat ett tag , så nu ska det jag lyssnar på in. synd att jag inte har så mycket nya låtar utan mest gamla jag hade på min förra mobil, eftersom jag har spotify på denna och inte vet hur man får låtar till mobilen :$ :(
men det är ju iaf några bra hoppas jag :)

så nu ska jag installera nått program man behöver för att lägga över låtar så hörs vi /n


today i don´t feel like doi´n anythin

hej !

just nu sitter jag och hade tänkt boka platser på bio till på torsdag med en kompis men det så står det att man måste hämta ut dom senast på söndag ? och hon är inte ens här och jag är inte hemma i helgen. hur tänkter dom när man ska hämta ut biljetterna 4 dagar innan själva dagen bion går ? :o förstår inte varför ?

aja, vi får se hur det blir, messar med henne nu ;)

denna dagen har vädret varit dåligt, det har regnet från och till hela dagen typ haha.
när jag skulle gå till bussen vid 3 så visste ju inte jag att det regna eftersom jag inte tänkte på att det kunde göra det så när jag kom ut var det bara upp med luvan och traska fram i regnet till busskuren (som tur var finns det en busskur där ;) ) sen när bussen kom och jag gick på den var den helt tom en bit, det kändes lite konstigt eftersom man är van med att fler folk brukar sitta i bussen ;)

sen kom jag hem och åt hemmagjord pizza, gottigotti.

och nu sitter jag här och skriver detta , men nu ska jag försöka fixa bokningen så hörs vi /n


woh oh oh känner ni ruseet ?

hejsan !

blev ingen uppdatering igår för runt 10 igår gick jag till en kompis och var där några timmar. sen gick jag hem och åt och sen gick jag till henne nån mer timma innan jag gick och mötte en annan kompis. vi var ute och satt på en gunga litegrann och sen gick vi till kg och vänersvallen. satt där en stund och tog lite kort och lite annat.
kom hem vid halv 8 och skulle äta. så jag var upptagen typ hela dagen, men det var kul :)

idag ska jag vara hemma på förmiddagen och sen vid 15.00 blir det att ta bussen till näl och efter det ska jag bara vara hemma.

men nu ska jag ta och kolla lite på datorn så hörs vi /n


namsdag todayy :)

gomorgon!
vakna vid 10 och börja med att öppna paket! är ju min namnsdag idag! :) fick ett smycke där det stod jessica. som mamma köpt i malta. finns ju inte stavat med jessiCa nån stans här i sverige, bara jessiKa ;) och så fick jag 400kr också :) som jag ska ta med till malmö/köpenhamn!

blir ingen uppdatering imorrn för vi ska åka klockan 9 på mörra! kanske hörs på kvällen :)
heppp. nu ska jag sitta här och vänta på att mamma och pappa kommer hem igen :)

PUSS /jessica


jävla fiskmåsar

hejsan!
kom nyss hem från smögen/kungshamn. har haft det asbra! börja med att vi åkte ut med båten, där jag fick bästa platsen! haha. alla andra satt och hade ont i ryggen och höll sig i, medans jag fick ryggstöd mohaha. :-P väl ute på havet fiskade vi och fika och sånt. sen åkte vi bara runt. asgött. sen körde vi in till smögenbryggan där jag & min kusin hoppade av. sen gick vi runt och kolla i alla bodarna! hittade ingenting, kunde fått en pippi-tröja om jag ville men njeaa. känns lite 2010 ;-) haha nejdå. sen käka vi på en uteservering där. mys. sen gick vi hur långt som helst till bilen. och efter det åkte vi hem igen :-) var borta i 6 timmar precis.

kom hem för en stund sen och just nu sitter jag ute i hamocken i kvällssolen och bloggar/kollar bloggar och sånt! ska snart grilla körv också tror jag :-)

hepp. ska in och hämta ramlösa och kolla om vi har mashmallows så vi hörs imorrn!
PUSS /jessica


/n

hej !

just nu sitter jag och kollar på gossip girl.

vaknade runt 10 och har ätit, kollat på tv, datan, läst, lite så. vid 4 ska jag möta sahra vid kg, får se vad vi gör där ;)

har suttit och kollat lite på filmerna jag och jessica gjorde igår, alla är ju väldigt seriösa ;) men de är roliga hah :)

men nu ska jag fortsätta kolla så hörs vi ikväll/imorgon, hade bra /n


turbuleeens !

hejsan !

håller med jessica om att det var sjukt kul idag haha. men jag kollade faktiskt inte på barnkanalen, det var jessica som såg ett program där som hon tyckte var bra (iaf hade tyckt) och sen bytte vi inte kanal för vi gjorde annat, sådeså ;) haha

sen åkte ju jessica hem och strax därefter kom mamma och oliver hem. jag kollade lite på tv och åt och nu sitter jag här och ska bara skriva klart innan jag stänger av datorn. min klocka som jag nu sättit igång efter att den passar har jag märkt låter ganska högt när den tickar och den ligger bredvid mig på skrivbordet just nu så det blir lite störande haha.

imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se, som jag sagt ett antal gånger innan ;)

men nu ska jag ta och stänga av datorn så hörs vi imorgon /n


you are going in to yale!

hej :)
dagen har vart sjukt rolig! skulle vart med nathalie och moa men moa kunde/ville inte. så jag var bara med natta :) först fick vi lite gäster så jag tog en brownie på vägen och cyklade till natta´s place.
 där hade vi det jääävligt skoj.
 kollade på en massa videos på youttan och skratta som fan.
 vi börja att söka på atmosfear på liseberg(för att jag skulle övertala natta att åka den nästa gång vi åker till liseberg. om nån vecka!) och det slutade med att vi kollade på kineser som sjöng jävligt falskt, eller nått hahahahah. jag döör.
sen spela vi in en 1000 miljarder filmer när vi har skit kul ahha...
 sen satt vi och skaka en grej på zumba hahahahah. sen gick jag in på nattas facebook och skrev "jag gillar att danza danz" till alla som var online på chatten hahaha och sen blev det mer och mer haha. skrev att natta(i jag-form) gillar att gå på muséeum och massa. att svampbob var favoritprográmmet.
 och att hon kollade på barnkanalen(som hon gjorde!!) och massa annat!! sen tog hon min mobil och skrev massa taskigt ocksåå :(
hade jävligt roligt iallafall! sen checka vi in på massa roliga saker på facebook. nått hor-hus och kinesens lada och massa. fråga inte!

imorrn blir det ingen uppdatering tyvärr :( eller kanske på kvällen.
vi ska ut till schmöögen med våra kusiner.
gå på smögenbryggan. åka deras båt. äta mat. bada? sola. och ha allmänt nicee.
vi åker rätt tidigt imorrn. runt halv 10 :( men vi hörs nog på kvällen! PUSS
/jessica


monday.. i think ?

godmorgon !
jag har börjat tappa kollen på vilken dag det är hehe :$ men idag är det måndag såvitt jag vet ;)

idag ska jag va med jessica, hon kommer hit om ett tag :) just nu sitter jag och kollar på tv och har datorn i knät och skriver detta (hehe). programmet jag kollar på just nu heter big give, ett slags oprah program om det är någon som inte vet :)

kort inlägg haha, men ha en bra dag så hörs vi /n


fält för rubrik

hej !

dagen har spenderats på överby med sara. jag bytte mina skor till ett par nya och köpte tunna leggings.
vi åkte dit vid 11 och kom hem vid lite över 3 och åt mat.

en klocka som man fick med en prenumeration var ju alldeles för stor men nu har vi fixat den så nu passar den ;) mamma lyckades klura ut hur man skulle göra och fixade den åt mig ;) 

imorgon har jag inget bestämt så får se vad jag gör. kanske är med någon om nån vill, eller så är jag hemma, får se helt enkelt.

men nu ska jag kolla runt lite på datan så hörs vi antagligen imorgon ! /n


en bild på mig, klockan och mina nya naglar jag målade igår.
det ska föreställa en slags dragkedja på nageln med det annorlunda ;)


/jessica

hejhej!'
sitter uppe vid den stationära och äter glass, hehe.

dagen har vart tråkig på nått sätt. haha. är inte på jättebra humör om man säger så.
 har bara kollat på tv, legat ute i hamocken och solat en stund, och ätit. ah, typ det.
nu sitter jag här och gör inget typ. vet inte riktigt vad jag ska göra nu.
men ikväll ska vi ut och äta tror jag. vi ska även boka resan till malmö & danmark-köpenhamn :)

ååhh. min syster är fan stööörd haha. hon har gjort översvämmning i hela jävla badrummet. hon bara stod i duschen och helt plötsligt varhela golvet fyllt med vatten typ 3cm upp *host*

jaja. nu ska jag nog hämta nått att dricka och sen gå ut och sätta mig igen. fast på en stol. blev fett åksjuk när jag låg och sola förut =(
PUSS


/jessica

förlåt för uppdateringen. satte nyss på datan för första gången idag och nu ska jag tydligen följa med och hämta pizza, hepp. jag slapp tydligen haha :P dagen har vart fullspäckad idag! först städade/rensade jag&mamma klädkammaren som ligger innanför mitt rum. ni skulle sett en bild före och en efter så skulle ni förstå hur jävla mycket skit vi har slängt in där. hehe, borde vara jag som hade mest där inne med tanke på att det går utmärkt att bara öppna dörren och slänga in där för min del, hihih. men det var inte jag som hade mest faktiskt haha :P ´
jajaj, nu är det gjort iallafall :) tog typ 4-5 timmar eller nått? sen efter det hoppa jag in i duschen samtidigt som mamma städade mitt rum, hehe *yes* sen vid 4 cyklade jag och mamma bort mot mormor&morfar där även min ena(har 3) och hans fru. efter ett tag kom även deras 2 barn(mina kusiner, hähä. och dem har 3 barn;P)
så då fikade vi och sånt. sen påvägen hem cyklade jag och mamma svängen om hemköp och köpte godis. och kom nyss hem ;)

nu tror jag minsann pizzan kom! hörs imorrn. PUSS


what are words

hej !
just nu sitter jag och väntar på att mina naglar ska torka så jag kan fortsätta måla dom och samtidigt kollar jag på en serie på youtube.

igår var jag på let´s move med sara och en som heter sophia. det var inte så jättekul om jag ska vara ärlig :p
på eftermiddagen så var jag bara hemma och gjorde inget speciellt.
 
imorgon blir det överby med sara, sak byta in mina skor, som var sönder efter att jag navänt dom EN gång. fram och tillbaka till näl. det var ju inte så att jag slitit på dom om man säger så. dåligt enligt mig så jag hoppas man får byta för det är väl inte meningen att de ska gå sönder efter typ 1½ timme antar jag.

men nu ska jag vänta några till minuter innan jag fortsätter med naglarna. testar en nu design, eller vad man ska kalla det, så hoppas det blir lyckat :)

/nathalie


/jessica

hellohello, idag är det fredag. och det har det gått exakt två veckor på sommarlovet! japp, så äre.
idag är det ännu en molnig dag och jag sitter i mina sovkläder framför tvn. är ensam hemma just för stunden och när mina föräldrar kommer hem ska jag väl fixa míg och sånt. sen ska vi nog åka iväg nån stans och fika eller nått :-) och sen i eftermiddag så ska vi börja på projekt-rensa "förrådet" och självklart ska ju det ligga i mitt rum.. eller a, ingången är från mitt rum. och där är det fullt med bröte + damm. så mitt rum kommer bli aningens-stökigt -.- orkar inte städa det seen :-@ buhuhu :-( ska övertala min mamma att städa det istället. det är ju hon som har gett mig cp-rummet.
vet inte riktigt när mamma&pappa kommer hem men hoppas det är snart. halva dagen har ju gått och jag sitter fof i mina sovkläder..

imorrn vet jag inte riktigt vad som händer. blir väl att fortsätta att rensa/städa klädkammaren -.- jaja, lika bra att göra klart det så jag slipper skiten.

hepp, nu ska jag fortsätta att sitta här och vara förbannad så kanske vi hörs nån gång.
no PUSS


i will find my way

usch. vart tog det fina vädret vägen ? bara en massa moln nu.

igår var jag hemma på förmiddagen och kollade på tv, solade lite och lite sånt. runt 15.00 gick jag och tog bussen till näl och kom hem igen vid halv 5 typ.
kollade på tv och läste lite tidningar och sånt.
och så gick dagen och jag gick och la mig ;) fast det var svårt att somna för det lät som om någon gick och klampade och hoppade med klackskor ovanför hela tiden typ. och ibland som om någon sågade och smällde med klossar eller något. men jag ha ringen aning om vad det var..

idag vaknade jag ganska tidigt, runt 20 i 8 och har kollat på tv och nu tänkte jag ta och äta något.

så vi hörs senare /n


RSS 2.0