fredaaag!!

hejhej!!
sitter och spelar alfapet med johanna & hennes kille nu hahah, _nolifers_ hah ;)

ska snart drar vi och handlar lite käk till ikväll. ensamma hemma serrö :) almir har fixat film också så han ska väl åka och hämta den hos nån snart hah ;) så vi ska köpa nått gött att äta, godis och dricka :)

i helgen har jag nog inget planerat ;) kanske en tripp till överby :) men aa, har inget att mer att säga så vi hörs!
/jessica


/jessica

hej. nu är jag riiktigt förbannad asså.. vad finns det för människor här i världen assåååå. vad händer med alla? känns som man blir inslägd i en film och alla spelar och man fattar ingenting. asså nääee, nu får det fan vara noog.. blöblöblböböblblöbböbböblböblb.. hade en riktigt jobbig spanska lektion! och imorrn har vi spanska igen, hjälp mig nån, snälla!! och hemkunskap, synd att alla lärare ska sabba allt hela jävla tiden.. står inte ut längre. en sak som är bra iallfall, att vi ser på en GRYM film på svenskan, freedom writers heter den, värd asså! ;)
sen har jag hittat en väldigt bra blogg, på ett fint sätt. inte som -hej idag har jag gjort det, det & det och här får ni dagens outfitt-blogg. fastnar i den hela tiden. det är ingen som skriver den (eller jo, på ett sätt.) så det är folk som skickar in berättelser om saker dem har vart med om!!

men nu ska jag byta om och sen ska jag dra och träna zumba med syrran, hörs!


you just keep suprise me, in a bad way

halloj i stugan!! nej men seriöst nu då..

var ju på överby i söndags, var väldigt roligt haha, köpte iallafall en plattång-locktång, ni vet babyliss icurl?! den iallfall :) vette varför jag köpte den men ahh.. den ör grym iallafall!! igår vare skola och sen bodypump, rätt skoj endå :) och idag hare vart skola och sen hängde natalie med mig hem en sväng, vi åt mina goa bullar och pratade :) sen greja vi lite också.. hon cyklade hem för nån timme sen och sen dess har jag bara pluggat. fett tråkigt säger jag bara.. 3 läxor till imorrn varav ett är matteprov. hoppas det bästa nuu bara!!

sen är jag jävligt besviken igen.. assååå åpåhåhååhåhåhåhåhåhååhåh orkar inte mer haha. hur fan orkar man.. här har man kännt varandra i år och dar och ställer en så dum fråga till nån annan.. blir förbannad.!!.. men bra då vet jag hur jag ska göra nästa gång :)

/jessica


sunny morning/day rainy afternoon/evening

hej !
det spöregnar ute nu,tur att det inte gjorde det förut haha.

just nu sitter jag här och väntar på att mina naglar ska torka, men de är nog alldeles strax torra ;)
dagen var rätt seg, vi fick tillbaka våra svenska prov, fick b, alltså betyget b :) men nu är det bara att plugga matte inför onsdag då vi har matte prov, så jag ska sätta mig och göra lite matte snart ..

efter skolan kom jag hem och såg på tv, åt och sen började jag måla naglarna efer nån timma.

imorgon blir det skola igen och efter det kör, får hoppas på att vädret är på min sida då ;)

nu ska jag ta och kolla runt lite på datorn så hörs vi /n


/jessicaa

heej på er!!
sitter hemma själv framför tvn och kollar runt lite här och äter toffifee gött haha. i torsdags fick jag äntligen baka mina bullarrrrr!! helt själv också för första gången *stolt* men har ju bakat annat själv många ggr så hahaha. dem blev iallfall perfeekta ;) börja vid 6-7 och blev färdig vid halv 10 typ hahaa..

igår va vi ju somsagt på ullared ;) hittade lite smått&gott! handlade för liite mer än en 500hundring. men det var det värt. köpte lite alltmöjligt för utom bajspåsar som var det enda jag skulle köpa som jag visste... aah! köpte bla smink, ramar, ljus, "spargris" (det der ut som en tavelram fast baksidan är fastskruvad. och med ett hål att stoppa i pengarna i), hårfärg (är brunis nu ;)), lampa, godis, 2 böcker, är helt galen i böcker nu haha, döör! för ett år sedan fullkomligt HATADE jag att läsa böcker. på svenskan i skolan satt jag bara och pratade/målade och kom ingen vart i boken.. men nu ni! just nu håller jag på att läsa 2 böcker, tusen gånger starkare och egoboost! läste ut elsas värld nu (tog ett bra jäkla tag..) och väntar på att elsas hemligheter ska komma, iih!

imorrn ska jag kaanske till överby med natalie och leticia, moa kanske skulle med också!

men a, vi hörs!


överby - men inget nytt - som vaaanligt

hej !

kom hem från överby för en stund sen, men som rubriken säger, inget kom med hem , igen, haha.
var där med elin, leticia och natalie, och alla tre köpte grejer ;) men imorgon blir det ju göteborg, femmanhuset och nordstan så då får man väl hoppas att något kommer med hem :)

sen jag kom hem har jag bara ätit, bäddat sängen och suttit lite grann framför datorn, och nu sitter jag ju och skriver det här.

somsagt ska jag ju till gbg imorgon så det blir ingen uppdatering för jag åker tidigt coh när jag kommer hem kommer jag nog inte orka sätta på datorn så vi hörs nog på söndag, och då blir det kalas skulle jag tro.
men vi hörs ! /n


17:32

hej !

idag har jag bara vart i skolan, till 10 i 4, och lång håltimma också, eller rättre sagt två håltimmar, kuuul, eller inte ;)

när vi satt i cafeterian idag så skulle jag sätta mig på en stol och då kommer elin där och drar undan stolen så jag sätter mig på golvet och tänker "hur kom jag hit ? ^^" för det enda jag hann tänka var, vad låg stolen var, och sen satt jag där och elin bara : jahaa, skulle du sätta dig där,
hahah, så lyckat .. ;)
vi hade ju svenska prov idag också, tror det gick ganska bra faktiskt, men man vet ju aldrig ;)

sen efter skolan väntade jag lite på letcia och sen gick jag hem, och en stund efter det kom mamma och oliver hem.
sen har jag inte gjort något speciellt

imorgon är vi lediga från skolan och jag vet inte riktigt vad jag ska göra, får se

men vi hörs /n


/jessica

hej på er!
asså ni anar inte hur sugen jag är på att baka bullar.. kollade lite i hkk-boken när vi hade hemkunskap idag i skolan (fast vi kolla på nån musikfilm i 1timme för hon var inte där..) och det vart ett asbra recept i den. meen vi har varken jäst, mjölk eller mjöl hemma haha och mamma kommer hem vid 8 och jag orkar inte cykla och handla som det var tänkt haha. måste iof plugga på svenskan, men det fastnar inte endå :( hahah orkaaar inte.. men a, ska kolla efter lite mer recept för jag vill ju endå baka.. problem.. skolan idag va la som vanligt hade alla språk, matte´, so och hkk i elevens val dåra. sen åkte jag och moa hit och jag hämta kläder och sen åkte vi och tränade.. körde lugnt idag eftersom jag fortfarande har myycket träningsvärk från i måndags då vi körde arke, jobbigt som fan!!!! svettiga grisar var alla efteråt hahah. imorrn blir det åter skola och sen träning (wellnessboll) med sara och moa. sen förhoppningsvis har mamma vart och handlat så jag kan baka mina efterlängtade bullar<3  på fredag är vi leeeediga!! och då åker jag, mamma och johanna till ullared (pappa är in la españa, inte alls avundsjuk....) vet inte riktigt vad jag ska kolla på mer än bajspåsar hahah :P

aja, nu ska jag smörja in mig med goaste vaniljglass bodilotion, göra smoothie/milkshake (kom på att vi inte har nån mjölk -...-) och börja pluggelugga lite granna så vi hörs nån dag, kanske på lördag. eller söndag om jag inte ska till överby, har hittat 2par rätt nice byxor på ginatricot, ett par mörkgråa och ett par gröna, behöver lite mer byxor :)

en grej till bara, som jag nämnt spelar dem in en film på vår gata ju, dem har vart där en miljon ggr, idag med, och ah, idag filma dem vårat hus_haha_ så a, den måste jag ju se haha ;) men till saken nu då, om ni undrar så är det filmen schweiz och den verkar väl spännande, massa polisbilar och grejer som dem filmar nu :) /

hörss!!


17:15

hej !

kom hem för ungefär 40 minuter sen och har inte gjort något speciellt
snart blir det att sätta sig och plugga på svenskan, vi ska kunna alla konstiga "grejer" till ordklasserna och så, jobbigt värre ! och en stor engelska läxa på det också, toppen !
senare idag blir det att äta coca-cola kyckling, ja jessica, cocacola, haha :) (L)

imorgon blir det skolan och sen inget bestämt, än iaf, men vi har håltimma imorgon, faktiskt inte så kul, får se om vi hittar på något eller bara sitter i skolan

men nu ska jag nog ta och kolla lite på läxorna så hörs vi /n


en bild från i somras


snart drar jag

hej !
tänkte uppdatera här lite snabbt, om en stund ska jag dra mig mot musikskolan på kör :)
jag kan ju alltid inbilla mig att det kaaanske har slutat regna just när jag ska cykla dit och hem, kaaanske ;)
idag var det inte en så roligt dag i skolan haha ^^ ingen lektion var speciellt rolig, fast på no lektionen satt vi ute i grupprum och skulle förhöra varandea vilket inte gick så bra kanske, vi gjorde mest annat, hehe..
imorgon är det onsdag och då blir det skola och sen näl, efter det vet jag inte, är väl bara hemma skulle jag anta
vi hörs /n


earcuff


snygga ! den med lövet är riktigt snygg men jag har inget till andra örat så jag funderar på att köpa det andra
de säljs på uropenn för 29:-
även i butikerna, iaf här :)


cleeeeean

hejhej !
har precis städat och dammsugit mitt rum, tror inte man kan hitta nått fel nu hahah ;)
idag gick skolan snabbt, vi hade slöjd , där vi börjat på en ... nu kommer jag inte på något ord på vad det heter, jessica, hjälp mig ? en mjuk låda typ.. rund.. hahah, ja iaf, så man ska göra den, vi hann göra en skiss typ och sen ska man ha ett andra arbete och det är stickning, jag har typ hälften kvar och jag har gjort ganska mycket , vill bara att den ska bli klar haha, men nångång blir den väl det så får jag se om jag använder den eller inte haha. sen hade vi matte, klassråd, lunch, musik (där vi hade en vikarie som busvisslade väääldigt högt om några pratade mycket ) och sen so. sen slutade vi , och då var klockan 20 över 2 :)
sen har jag vart hemma och ätit, kollat på tv, kollat på idol på tv4play och lite annat :)

nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, får se vad jag kommer på ;)

imorgon blir det skola och sen kör, roligt roligt :)

men vi hörs /n


testing, testing

godmorgon!
det känns som morgon iaf, haha men goddag kanske man ska säga :)

igår blev ingenting gjort alls typ, satt bara hemma i myskläder och läste, kollade på tv, spelade spel med mamma, slappade bara :)
nu sitter jag här och har precis bestämt mig för vad jag ska måla på naglarna, går inte att förklara men jag lägger upp bild sen :) kan säga att man använder sugrör, folie och tejp, haha.
detta är förresten det jag gjorde förra gången som jag aldrig la upp



men nu ska jag börja måla så vi hörs /n


iiih, lite smått glad här vavava :D

hej på er!!
idag är det lördag :) inte vilken lördag som helst utan min födelsedag!! 14 hela år, tänk vad jag gör om 4år. min 18årsdag kanske är utomlands, kanske är i skolan, kanske är på jobbet eller var som helst. tänk om man visste för 4år sedan att jag skulle sitta i fotöljen och skriva detta.?. lited sjukt faktiskt! aja morgonen har vart bra iallafall. pappa gjorde frukost, macka, flingor och apelsin :) sen öppnade jag presenterna då, fick massa fna saker :D 2 böcker, en film, ett nagellack, 4 tröjor, tofifee och massa pengar, jag är mycket nöjd :) dagen ser ut att spenderas såhär: städa rummet, duscha, fixa mig, hjälpa mamma att göra maten till i kväll och sen runt 6 kommer halva släkten hit och firar mig :) igår spelade även mina härliga vänner, natta, sara & sahra in en liten rapp haha, så jävla grym ;) hey, it´s your birthday, gotta get ready for your birthday... osv.. :D

såg även nattas inlägg nu också, aw<33

ska se på lite idol nu innan jag tar tag i städningen.. orkar inteee, haha :P hörs sen eller imorrn eller nått, PUSSSSSSSS
/jessica


nu är du en fjortis ! (L)

GRATTIS jessica! du är grym och förtjänar bästa dagen nånsin , nu joinar du mig i fjortisklubben, nejdå haha, men nu fyller du fjorton, "don't get ill" hahah.
alla minnen med dig, så glad att ha dig som min vän, du är för mig min bästavän, tänk om vi aldrig lärt känna varandra ? som vi sagt innan, undra hur vi skulle vart om vi inte blivit vänner i skolan, börjat va med andra. tur att det inte blev så för you are the best, love yoou, och ha det bäst idag du ! <3




3 av alla tusentalsbilder jag har på dig (L)


16:33

hej!
har inte skrivit på flera dagar för jag har inte vart på datorn alls det senaste, bara mobilen och därifrån går det ju inte att skriva, dåååligt.

idag var jag i skolan och vi hade no x2, lunch, matte, idrott och sen engelska. på idrotten fick vi välja om vi ville spela rugby eller fotboll, jag valde rugby, eller touch rugby som han sa haha, och gjorde två mål *stolt* är inte speciellt bra på idrott om man säger så ;)
sen hade vi stort förhör/prov på engelskan, men det gick bra :)
efter skolan stannade jag, leticia, jessica, elin, sara och sahra kvar lite och spelade airhockey (vet inte hur det stavas) som de fått till skolan nu, svinroligt är det haha :)
efter det gick elin och leticia och vi andra stannade kvar utanför skolan och gjorde lite videor, som kommer upp på facebook inom kort ;) jessica fyller ju fjåårtis imorgon haha :D och sen gick vi hem allihop :)

nu sitter jag här och lyssnar på musik och ska spela wordfeud på mobilen haha, börjar bli svårt nu ;)
men vi hörs imorgon ! /n


/jessica

hej, världens jobbigaste väder! känns att hösten är här ://
kalaset i söndags blev riktigt lyckat! nu kör vi igen på lördag :D och igår tränade jag bodypump med skivstång med vikter och grejer, hej träningsverk!!
ida vart de skola, rätt tråkig endå och a.. kom på förut hur jävla mycket jag hatar själviska människor som bara tänker på sig själva!! men a, nu vet jag ju iallafall vad dem "vännerna" går för om man säger så.. och till er, lita aldrig på nån, aldrig!! och svik aldrig nån, tänk på konsekvenaserna hörrni!! ooch, ta bort folk som bara utnyttjar er från livet också! japp, det var iallafall min jobbiga dag fram tills nu. sitter och stirrar ut genom fönstret och det är en fet storm typ.. ååhhh!! jaja. ska ju iallafall vara inne resten av dan och bara ta det lugnt och sen ikväll kommer mina kusiner hit en sväng och hälsar på. då blir det allt annat än lugnt kan man säga hah..

juste ja, när jag cykla in på gatan nu för en stund sen så märkte jag att dem spelar in en film på vår gata idag igen. förmodligen samma men haha. funderade på att gå dit och kolla läget liksom, se nån kändis kanske, vemvet? men nääeee det är ju bara 3 hus ifrån vårt egna så det räcker att kolla genom fönstret! ;)

nepp, nu ska jag stänga va här och hämta en goeglass sova och kanske vara en kines i afrika när jag vaknar.. skulle vart fint att slippa denna skiten!! PUSS


home today

hej !
igår var jag på överby med moa.
var där några timmar och i slutet gick vi typ på varandra och väldigt segt hahah, båda var jättetrötta men vet inte varför egentligen ;)
köpte inget den här gången heller, mer än mat coh glass :)
sen kom jag hem och efter en stund åt jag scones, så gott är det !

idag har jag bara tagit det lugnt och vart hemma. pluggat spanska, matte, kollat på tv och nyss gjorde jag ett armband hah :) ett färdigt kit från panduro med pärlor och band så det var bara att sätta igång, och det blev snabbt klart och snyggt blev det tycker jag.
nu ska jag strax äta, gottigotti

så vi hörs /n


one week/seven days

hejhej :) '
igår var jag i skolan och sen åkte jag och mamma till överby en sväng. fick köpt grejer till vardagsrummet! näästan färdigt nu ju :)
idag har jag städat, duschat och vart med natalie, som precis åkte :) vi har vart på kg en stund men det var så jädrans kallt så vi åkte hem till mig istället och fikade och kollade på film, älska mig hette den! den va rätt bra faktiskt fast det kändes inte som en film direkt :) sen har vi kollat massa youtube klipp och sånt här på datorn :)

imoorrn ska jag ha kalas för pappas sida vid 2 och så tror jag att moa ville träna på kvällen men vi får se hur länge dem stannar :)

men vi hörs nångång! hajråå!
/jessica


utedag

hejhej!
sitter här och känner mig helt... blöööööö! .
är förkyld så kan ju knappt andas så får andas med munnen och proppar i mig halstabletter lite då och då. inte kul alls. hoppas det går över snart.

idag var vi på sjövallen och spelade brännboll och gick tipspromenad, helt okej med tanke på att vi annars skulle gått till 10 i 4 och nu till innan 2 istället ;) men det började ju regna ibland, vilket inte var lika roligt-.- så vi ställde oss under ett träd hahah ^^
jag mötte upp jessica, natta och moa imorse och tog sällskap med dom dit , vi kom dit en aning tidigt och fick stå och vänta ett tag, typ 1 timme eftersom att vi först kom tidigt och sen skulle 7orna gå först och de är två klasser, sen har jag bara vart hemma och tagit det lugnt.

imorgon blir det skola coh sen näl. efter det vet jag inte vad jag ska göra, kanske försöka ta det lugnt igen så min förkylning försvinner, låter väl som en bra ide just nu iaf.

men vi hörs /n


only yesterday was the time of our lifes

tja, allting jag skrev igår bara försvann! -.-

jaja, sånt är livet ;)

nysshemkommen från ett zumba pass med moa. och sara egentligen. rätt jobbigt denna gången och så fatta man nada.. haha :P men ska nog köra några gånger så jag lär mig lite :)
dagen har flytit på, hade hemkunskap första lektionen, gjorde okej soppa och bröd. idag har även resten av våra nya möbler kommit :D soffa + 2 fotöljer :) nu saknas det bara tv bänk och soffbord och några tavlor och sånt såklart :) straxxi ska jag hoppa ("hoppa inte för högt bara") in i duschen och sen blire tvn resten av kvällen skulle jag tro :)

imorrn blire nån jävla cp-dag med skolan då vi ska spela brännbol och skit, tror att det skulle regna, score! yeheeeyehye älskar regnet!! eller inte..

aja, helgen var lugn med lite överby och mormor&morfar mm. i måndags var det första konfa-mötet (läger redan nästa helg 16-18 sept. synd bara att jag fyller år den 17 så jag hänkar nog inte :)) igår gjorde jag nog ingenting hahah eller?? jaja. nu ska jag duscha i vilket fall så hörs vi, PUSS
/jessica


-

bajsbajsbajs!! skrwv värsta långa inlägget här med allt försvann. orkar fan inte skriva om igen... har andra saker att reda ut först /jessica


thinking 'bout only me myself and I

rubriken bara för att overdrive har fastnat i mitt huvud haha :)

idag har jag bara vart i skolan och sen vart hemma typ,
vi hade trumprov på musiken idag och ett a blev det, glad tjej :)

imorgon är det skolfoto och ni kan ju inte gissa vad. vi har gympa precis innan skolfotot. ursäkta men jag tror inte att någon vill se helt sjuk ut bara för att vi nyss haft gympa ? hur tänker dom egentligen, hoppas vi inte behöver göra värsta springövningarna eller nått sånt, vi får väl prata med gympaläraren antar jag...
sen efter skolan blir det första körövningen igen efter sommarlovet, roligt :)

denna helgen har jag inte vart hemma så har inte vart vid en dator och i fredags hände det inget speciellt.

men vi hörs /n


bio tonight!!

hejsan!
fedag idag, alltid gött!! sitter och kollar på audrina på tvn, det är braa ;) kom nyss hem från att ha handlat godis, fredag ida juu! ska väl sitta här en stund och äta osv.. sen vid 8 drar jag mig in mot stan för att kolla på bio, jag saknar dig. hoppas den är bra :) ska dit med elin, leticia, natalie och louise, goa tjejer!

dagen har likasom veckan gått sjukt fort! det var inte alls längesen det var 1 månad tills min födelsedag och imorrn är det bara 2 veckor :o och jag har inte önskat mig nått särskilt, men har valt ut 2 tröja/blus som jag vet att jag ska få! :) det blir bra det :)

vet inte riktigt vad som händer i helgen men blir väl en tripp till överby och mcdonalds som ÄNTLIGEN har fått in min favvo glass igen!!! mcflurry ahlgrens bilar!!! SÅ GALET GOD!!!! mjukglass med päronsås och jordgubbs-marshmallows! mummaaa!! men det blir väl lite träning och sånt med. matte ska också hinnas med att göra, ligger efter så in i helvete. eller a, hela klassen gör typ det.. störd lärare man har som inte ens kan göra en realistisk matte-planering.. så jag har väl runt 70tal (inklusive läxa) att göra på egentligen 3 lektioner.. så det är bara att börja jobba!!

nej, nu ska jag sluta babbla här och göra nått annat, kanske läsa lite, heheh. men vi hörs! PUSS


wehooe

hejsan!

längesen vi hördes nu. eller typ i förrgår haha. gårdagen va bra :) först skola där vi bara hade massa tråkiga lektioner, förutom hemkunskapen där jag jobba med nathalie och vi gjorde fruktsallad! åkte hem direkt efter skolan och hoppade in i bilen på direkten sen åkte jag & mamma ner mot göteborg och ikea! fick köpt massa bra grejer! inget direkt till mig med till andra delar av huset :) kom hem vid halv 10 och fick börja med läxorna med en gång.
idag har det flytit på rätt bra. på hemkunskapen gjorde vi "frukost" runt kl3 :P gröt, mackor och knäckebröd. rätt äckligt och inte direkt det svåraste att göra haha. sen vid 4a när vi slutade cyklade jag hem och fixade lite och vid 5 åkte jag och mamma ut till överby. kollade på presenter och hjälpte mamma att hitta lite grejer :) men nu ska jag kolla på robinson så hörs vi!
/jessica


RSS 2.0