dagens


..smutsig spegel.. men ni ser ju kläderna iallafall :D

/pussj/


tjänaaa

hallå allihop!
hur mår ni? här är det fint :)

nu sitter jag har och kollar på big brother, repris från någon dag heh :p
idag var det ju skola igen och efter det åkte jag med mamma och handla och nu sitter jag här. om en stund kommer dagens outfit upp, natta du är dålig på det :( , och sen kanske nått annat upp med!
har inget mer att säga nu så det kommer en söt liten bild på mej från alldelles nyss:


/pussJ/


schools in

hejsan! nu har ju skolan börjat igen, känns både bra och dåligt, dåligt för att skolan kan vara jobbig och bra för att man får nått att göra+kompisarna ^^ har vart hemma i typ en timma och ätit och sett på tv och nu sitter jag vid datan :)
hur har eran dag varit ? :)
idag har jag inget speciellt att göra faktiskt, så ska nog bara ta det lugnt, plugga lite till kemi provet kanske, och kanske göra lite engelska.. får se ;)
men nu ska jag ta och kolla lite bloggar och så, så hörs vi kanske senare!
kram//nathalie


en bild på mig, tagen precis nu


dagens låt


fuckin' perfect - p!nk
också grym!


dagens like

- Känslan man får när lektionen är inställd! ツ -


dagens låt


born this way - lady gaga

denna är mucho bra!
hittade inte musikvideon, den kanske inte har släppts än?


eheh

asså jag har inte börjat plugga än?!
kommer inte göra det ida heller, jag känner mej själv hehe ;p
istället sitter jag här framför datan & tvn ;) snart börjar solsidan också jihaa :D efter det blir det antingen big brother eller beck/wallander får se lite ;) sen efter det ska jag nog lägga mej och läsa lite :) och sen sova, skolan börjar imorrn igen, inte roligaste dagen, såhär ser den ut : gympa, NO, engelska, lunch, SO, klassråd, teknik.. tråkigaste dagen på veckan om man tänker lektionerna! annars är torsdagar den jobbigaste för då går vi till halv fyra!! crazyy! jaja nog med tjat om skolan heh, vet inte riktigt hur det blir med uppdateringen, men nu ska jag tidsinställa dagens låt & dagens like ;) jag kommer inte uppdatera innan skolan imorrn om jag inte är jätte snabb, fast det är jag aldrig, spelar ingen roll när jag går upp, kommer alltid till skolan i sista minuten endå ;p men natta brukar ha tid att uppdatera på mörra men förvänta er inget!

det blir bara ett inlägg till idag tyvärr :/
nä, nu får jag hurry un litee ska tidsinställa och sen fixa iordning mej för solsidan, kanske blir lite godis? vem vet?

/pussJ/


hehe..

klockan är 17.29 och jag har inte börjat plugga än...
orkar inteee, dessutom är provet på torsdag så jag har några dagar på mej..
nä, nu får jag skärpa mej!! nu blire plugg plugg plugg!!!
ska bara orka mej upp och hämta kemi boken -.-
nä nu jävlar!


hejsansvejsan

vad gör alla ?:) själv spelar jag keyboard, kollar på youtube och lär mig spela en rätt enkel version av born this way med lady gaga, gillar att spela piano ;)
detta var bara ett kort inlägg, ha det bra ! kram// nathalie

nya naglar

halloj! har målat mina naglar nu, använde köpta dekorationer som var bra, de var som klistermärken och sen målade jag ett lager med depends top coat över och resultatet blev såhär





vad tycker ni ? :)

halihalå

tjolahopp :)
hur mår ni denna söndag då? själv mår jag toppen :)
har nyss duschat och ska snart äta, nån är huuuungrig! sen ska jag plugga lite kemi och sen blire bara att slappa hela dagen tror jag, får vila upp mej efter lovet/före skolan haha ;p så det blir inget speciellt idag :)

och vi vill bara säga tack för alla kommentarer! tyvärr så har vi inte alltid tid att svara på kommentarerna men vi försöker! dessutom går vi in och kollar på bloggen om vi har tid :) så vi ska allt försöka att svara, eller hur nathalie??




en fin liten, gammal bild på en mugg från donken haha ;) om ni undrar varför jag har en bild på en dricka så var det för att testa hur kameran fokusera haha ;) men kameran verkar lite rasslig om ni jämför denna bilden med den på nagellacken så är det lite skillnad, undra vad som hänt? det kan nog vara ljuset det beror på?

nä, nu ska jag svara på lite kommentarer och sen äta, så vi hörs alldelles strax :)

kram! /j


tidsinst.

just nu är jag på gymmet och kör hårt ;) brukar alltid vara här på söndagar haha.
mina obligatoriska söndagar: vakna, käka, gymma, städa, duscha, äta, tvn, datan, plugga, tvn, sova.
sjukt tråkigt men det måste bli gjort :p solsidan gör min dag så det finns allt nått att längta till ;)

antar att natta uppdaterar snart/har uppdaterat så det ska allt bli ett par inlägg till :) bloggar ju självklart så fort jag får tid :) men eftersom att jag måste plugga till kemiprovet (påminnelse till mej själv) så kanske det blir lite lamet så att säga ;)

ni får ha en bra söndag så hörs vi senare :)
/kramj/


tjabbatjenahallå!

haha kom och tänka på nicke och nilla som jag jämt såg på när jag var liten och låten som alltid var i början : tjabba tjena hallå! vi säger så ! haha

igår var jag ju då somsagt på överby med jessica och en kompis och köpte bara dom shortsen men dom är riktigt snygga! sen ¨t jag och gjorde typ inget och sen såg jag på melodifestivalen, tyckte inte att någon låt var kanske suuperbra, dom flesta tyckte jag var dåliga den här gången :p
idag vaknade jag och har ätit scones till frukost, mums! senare idag ska jag måla naglarna, kanske lägger upp bilder, och baka (ännu mer haha) vaniljbullar, asså runda med vaniljkräm i :) men nu ska jag ta och hoppa in i duschen så hörs vi senare! :)


en bild på jessica från igår som hon lät mig lägga upp :)

dagens like

snällheten som uppstår när någon tar fram ett tuggumipaket i skolan

film

ingen mer uppdatering idag, nu blire film-miss secret agent ;)

/puss&kram,j/


dagens outfit


fint smile jag har va? haha

fråga om ni vill veta vart det är köpt ;)
/pussJ/


mer kläder ;)

denna tröjan hade jag sett inne på hms hemsida och skulle kolla på den i affären, men blev sjukt besviken samma sak med linnet :(:(  men visst ser den mysig ut på bilden?


här är shortsen i den andra tvätten, domma hade jag först av båda paren, dom ser snygga ut men blev jätte besviken när dom kom hem :s färgen va inte såhär fin:( jaja tur att de ljusa var apsnygga så då får jag använda dessa när de jusa ligger i tvätten hahah ;)

nu såg jag att de ser ut som en outfit, ganska snygg enligt mej, tänk på sen sommarkväll, superfint synd bara att inte nått av plaggen var sådär "wow" ;)

funderar även på att göra en ny kategori som heter kläder, för dessa vill ´jag ju inte ha? och jag har inte shoppat de heller? a så får det bli! ;)


shoppingen

detta är vad jag köpte:

två nagellack, ett bas och ett toppnagellack :)
sjukt kass bild men när man använde blixten blev det helt vitt :s och sen ville inte kameran fokusera -.- och jag hade inget tålamod ;p

sen shortsen fram:

bak:

detta är alltså shortsen jag och nathalie köpte! bilden ger inte rättvisa! dom är p e r f e k t a!! och jag vill bo i de, de sitter som en smäck!!
nu ska jag berätta en liten historia om de: jag beställde dessa byxor i en annan tvätt för ett tag sen (men denna var mycket finare!) och så skulle jag visa natta dom och så såg jag att de hade kommit i en ny tvätt på hemsidan alltså denna, och då ville jag beställa de men tänkte vänta och se om de kom ut i butik för jag blev så besviken på de andra som jag hade beställt när de kom, men behöll dom endå för de är helt ok :) så blev jag & natta helt fast vid dessa och jag var såhäääär nära på att beställa hem, menmen.. sen när vi kom in i butiken såg jag att de hängde där, först blev jag crazy men sen tänkte jag att de endå skulle vara slut i den storleken jag skulle ha, men sedär där hängde dessa byxor i strl 36, inte ett par heller utan två. det här var ju "ment to be" som natta skrev på sin blogg (som finns i spalten länkar i menyn till höger) ååhh vill använda de nuuu!!

/pussJ/


overvillage

idag har vi som sagt vart på överby, som rubriken lyder.
jag (jessica) köpte ett par shorts och två nagellack. bilder kommer! nathalie köpte också ett par likadana shorts :)
skulle ju som sagt köpa ett par vita vanliga converse, vet att jag nyss fick hem mina andra men det hade blivit fel med storleken så dom är jätte små :( men mamma köpte dom av mej (billigt kan jag lova!) snäll som hon är!
men så kommer jag in i butiken och går fram till bordet och då finns inte storlek 6 (=39) där så då fråga jag en i kassan och då var dom slut :(:( men ska ut igen i veckan och se. m.å.s.t.e ha ett par! och när jag har köpt dom så ska jag tvätta mina rosa *host* när jag visade de rosa i affären för min kompis och sa att mina hade sett ut så, så trodde hon inte på att de hade vart så rosa,eller rosa överhuvudtaget, nu är de blekta och sketna haha ;)

aja, det var jätte skoj på överby iallafall och bussen hem rockade, haha. det var en liiiiten grabb där som stötte på mej? tror jag, annars ville han väl bara bli kompis (HAHA) han var skit jobbig och satt och prata med mej hela vägen, natta bara "JESSICA, SVARA INTE!!!" men jag svarade ju såklart, pucko som jag är, så nu har jag en ny bästis inte för att jag vet vad han heter eller så men jag vet att han bor i vänersborg och går på tärnan haha ;)

nu ska jag se de nya avsnittet av stylisterna, visa shoppingen, tidsins.. dagens och sen se på big brother om det inte hinner ta slut, och sen käka och sen blir det mellodifestivalen och film :)

hörs snart puss!!


dagens like

jag hatar när jag glömmer trycka på "skicka" på mobilen och så sitter jag som en idiot och väntar på svar

dagens sooong

DAGENS :

Pitbull-Hey baby(drop it to the floor) ft. T-Pain


fråga & svar

Leia ♥ om träning & godis ;):

Vad läser du? :)

sv: jag läser denna boken:

Sophie Kinsella - en shopaholic i new york

bokens omslag ser lite halloween inspirerat ut tycker jag, men jag kan inte påstå att den har något med halloween att göra haha ;) detta är en "fortsättning" på "en shopaholics bekännelser" som också finns på film :) har dock varken läst eller sett den än.. hm, det kanske får bli näst nästa bok? det finns massor med böcker i samma serie och denna är faktiskt väldigt bra! om man gillar mode och shopping såklart ;)

nästa bok som jag ska börja läsa efter denna är elsas mode, har inte läst den än men det ska jag ta och göra, det är ju sofi fahrman som skriver den och det är även hon som är "ledare" i programmet stylisterna ;)

nu blev detta vädigt långt hehe men hoppas du fick svar!
/pussJ/


tjooo

hejhej :) nyss var jag och handlade mat och kom hem alldeles nyss. det är huuur halt som helst ute :o det är lixom is men genomskinnlig så man knappt ser sen , den bara blänker typ :o kan den inte bara försvinna ? när var det man senast gick på asfalten ? typ oktober förra året, helt sjukt att det fortfarande är is och snö överallt, ska bli riktigt skönt med sommar , när den nu kommer! ;)

aja, idag ska jag nog inte göra något speciellt, eller kanske hänga med till överby, annars bara vara hemma, men skulle nog tro att jag ska med.. aja vi får se hahah, annars kan jag hålla på hur länge som helst, hehe.

men ni får ha det bra så hörs vi !
kram//n


faaaaaaaaan säger jag bara!

ååhh! hade skrivit ett långt inlägg, också bara allt försvinner?!?
allt krånglar ju :( aja nu ska jag försöka komma ihåg allt...

godmorgon!
vaknade för en liten stund sen och har precis ätit frulle, nu är det en konstig film på tv som jag har sett fast inte kommer ihåg vad det heter, orkar inte kolla heller, heh aja,
idag ska jag iallafall ut till överby med en kompis, fast lite senare runt 1-2 för hon skulle göra en sak innan :)
sen får jag se vad som händer ;)

men eftersom att vi inte ska åka förrens 1 nån gång så har jag lång tid på mej att göra massa utkast, tidsinställda och vanliga inlägg :) 

vad ska ni läsare göra idag?

nä, nu ska jag svara på några kommentarer och sen börja med inläggen :)

/kram j!/


vill ha?

detta linné ska jag ta en tiit på nästa gång jag går in på gina tricot!

undra bara hur de sitter på, hoppas att det är lite pösigt! sen äre färgen också? tror det blir denna isåfall, den kan nog bli riktigt snygg till våren/sommaren, inne är den iallafall!
sen har jag även lite andra grejer som jag ska kolla på! men ska nog göra ett collage på det, som kommer upp sen/imorrn :)


hemmaaa :)

hallojsan ;)
nu sitter jag här framför tvn med datan och kikar runt lite, har precis ätit och nu ser jag på let´s dance
vi var ju som sagt i göteborg idag:) och shoppade, köpte massa småskit och godis, säg till så kanske det kommer en bild ;) var nära på att köpa uttligare ett par converse också, men ska nog köpa ett par på scorett här istället ;) vi skulle ju somsagt fixa pass också men det får bli på tisdag istället, tror jag? vi åkte runt 10 och kom hem vid halv 8 kanske?
såg även att nathalie uppdaterat bra idag!
och att vi är med i noras tävling, hoppas att vi vinner nu!

imorrn vet jag inte riktigt vad som händer, är sugen på överby men får se om nån har lust att hänga med osv.. :)

vi hörs sen eller imorrn, ha´t gött!

/pussJ/


noras tävling

hej! vi är med och deltar i noras tävling på hennes blogg! länken är http://norafriberg.blogg.se/ 

ha det bra!

hheeellllluuu

okej, lite överdrivet hej men aja :) nu ligger det schackrutor på köksbänken och blåbärsmuffins med crumble på i ugnen och då gick jag hit till datorn litegrann.
jag måste ha väldigt tur för tangentbordet har inte slutat fungera än, men det kommer jag antagligen ångra att jag skrev så att det slutar funka.. men man kan ju hoppas att jag hinner skriva klart inlägget ;)
sen jag uppdatera sist har jag kollat på tv, ätit mat och bakat, och nu när baket är klart ska jag bara slappa lite framför datan och kanske läsa lite. senare ikväll blir det let´s dance, kommer inte ihåg vilka som är kvar i tävlingen , men jag vet ju vilka de är när jag ser dom ;)
nu ska jag kolla lite bloggar på datan och så hörs vi senare antar jag :)
(tangentbordet har funkat hela inlägget :D haha)
kram//nathalie


dagens like

''titta... titta.. TITTA! TITTA DÅ! MEN TITTA FÖR I HELVETE!'' ''vadå?'' ''nej, du missade det.''

dagens låt

då kommer dagens låt igen

dagens:

take me back-Taio Cruz

den har säkert alla redan hört men jag tycker att den är bra, min musiksmak helt enkelt
kram//n


filmtime

hejsan ! nu har man precis sett klart på en film, Percy Jackson och kampen om åskviggen, tyckte själv att den var bra, någon som sett den ? :)

idag blir det att bara va hemma och ska antagligen baka senare med mamma, det är alltid roligt :) det blir inte speciellt långa inlägg från mig med tanke på att det är ganska jobbigt att skriva såhär men det blir ju något iaf. det kommer upp nått tidsinställt inlägg under dagen och så kanske jag uppdaterar också, så vi hörs! //nathalie

träning & godis ;)

hej allihopa!
nu sitter jag här än en gång :p
efter träningen cykla jag hem, käka och sen gick jag och min syster upp till macken och köpte godis som vi sitter och käkar just nu haha, gillar man godis så gör man :$
snart ska vi kolla på byggfällan, efter det big brother och sen ska jag nog hoppa i säng och läsa lite :) klockan ringer kvart i åtta imörra ;) vi ska ju som sagt iväg, först ska vi till polisen och fixa pass, ska ju till cypern i slutet av maj, sen blire att åka till göteborg och shoppaaa :D därför blire dåligt med uppdatering från min sida tyvär :/
men ska försöka tidsinställa ett par inlägg (som jag inte kommer hinna´;p) men nathalie ska ju försöka fixa nåra :) bra att hon hittade skärmtangentbordet (y) men det blir ett par på kvällen med eventuell shopping!! eller, jag vet att jag kommer shoppa ;)

nä, nu ska jag fortsätta att käka godis och titta på tvn. ni får ha det så bra!

/pussJ/


jaadu

hej, detta är nathalie som skriver. "hur då?" kan man ju undra, jo jag skriver på ett tangentbord på skärmen med den inkopplade lilla musen, det tar ju sin tid men bättre än inget alls eller att sitta och kopiera bokstäver vilket tar vääääldigt lång tid, så den personen som uppfann skärmtangentbordet har räddat min dag, haha nej, men nu kan jag ju skriva även om det tar ett tag så från mig kommer ni nog höra lite ifrån iallafall ;) nu har jag inget speciellt att göra men ska antagligen ta och stänga av datan, imorgon kommer inte jessica kunna uppdatera så mycket så då blir det nog jag som uppdaterar bloggen ock kanske nått tidsinställt så vi hörs imorgon , från mig iallafall. kram!

DAGENS LÅT

nu har nathalie kommit med ett bra förslag på att vi ska ha dagens låt här i bloggen också, och då tänkte vi att vi lägger upp en låt från youtube som vi gillar eller bara vill visa er! eftersom att det är sjukt svårt att komma på någon låt även om man lyssnar på massor så kanske inte detta blir varje dag, meen vi ska försöka så gott som det går :)

DAGENS:

ja, vem har inte hört denna liksom? aja haha :p nu ska jag kämpa på på träningen så ni får ha det bra! hörs sen! /pussJ/

damtadaaaaa

nu äre så att vi har fixat en ny header tadaa !

ganska enkel men eftersom vi bara har haft bloggen i två dar så får vi nöja oss med den så länge, tills vi har tatt mer ordentliga kort (de här tog vi helt ranomt till en snabb header, utan nått fix alls, sörru)

nu blire nog inga mer inlägg förrens jag är tillbaks från träningen, blir dans/step blandat, man dansar alltså med en steppbrädan ;)
eller jo förresten så kommer det upp ett inlägg (dock tidsinställt) medans jag är iväg och tränar lägger upp det vid 19 tiden så då får ni checka, ett nytt sorts inlägg med ett nytt upplägg, kolla!

/pussJ/


hallöö

nu är det så att det antagligen bara kommer vara jag som uppdaterar fram till lördag iallafall, och då får vi hoppas att nathalies dator är lagad.. hon kan inte skriva eller nått sånt men det kan hända att hon kanske skickar en bild som jag lägger upp men det går nog inte för att då måste hon logga in på bloggen/msn/facebook eller något annat ställe och det funkar ju bara på ett krånglit sätt ;) nu har hon loggat in på skype, det tog sitt lilla tag att kopiera bokstäver och sätta in så det blir nog ingen bloggning på ett tag för henne :/ hoppas hoppas på att den blir lagad! men ni får nöja er med mej ;) 

 nu ska jag kolla upp lite hur man ändar färg osv på texten ;)
hörs snart ;)

/puss/


åhh :(

nu krånglar det ännu mer :( vi hade postat ett utkast för kanske 4 timmar sen, dagens like ;)
också går jag in nu på bloggen och kollar men då är det inte uppe, men kollar man på "senaste händelserna" så står det? asså jag hatar allt som har med krångel att göra, haha. men så¨iallafall, tryckte jag upp dagens like händelsen nyss och klickade på spara och publisera runt 6 gånger, men endå kommer det inte upp? nä då va man tvungen att ändra på knappen med tidsinställning, så då fick jag trycka den tiden det var tex 16.14 och sen på spara och publisera, och då kommer det upp :s ska man vara tvungen att gå in och ändra så att tiden stämmer där också? för annars så står ju inläggen på kö tills nästa år? det vore snällt om ni som vet kunde skicka en kommentarom det :)

nu till annat :P

nu har jag varit hemma en stund, som ni ser så har vi gjort lite information om oss i högerspalten om ni vill veta lite mer om oss, det är även en ny header på G! lite mer personlig med bilder på oss m.m.. sen har jag även ett förslag att göra ett inlägg/en videoblogg (jag röstar på videoblogg!!) där vi berättar yttligare lite mer om oss, så får ni lära känna oss bättre:) det är alltid mycket lättare med en videoblogg, text säger ju inte så mycket, väl?

jag var som sagt iväg imorses/förut med nathalie och en till kompis, i arenan och åkte skridskor :) vem bestämmer träff där klockan 10 om inte jag? haha, det var en aniiing svårt att ta sig upp imorses men då blir man trött ikväll, måste sova ganska tidigt för imorrn ska jag upp ännu tidigare och iväg till göteborg :D men mer om det senare. när vi hade åkt skridskor i ungefär en timme så klarade inte mina tår av mer :( dom var hur kalla som helst så vi gick upp, sen bytte vi skor mm.. och sen gick alla hem till nathalie, där fixade vi lite med bloggen och gjorde en header men så krånglade hennes dator (!!) tangentbordet och musplattan ville inte sammarbeta så de la av :( men vi sparade den så nathalie fixar klart den när datorn är lagad :) sen kollade vi på tv och lyssna på musik och tog det allmänt lungt ett tag :) sen skulle nathalie iväg så jag åkte hem och satte mej här :)

funderar även på om jag ska lägga till mitt mobilnummer så att jag kan smsblogga, vad sägs?

nu ska jag fortsätta här ett tag innan det är dags för träning men mer om det sen´, för nu blir detta hur långt som helst :( förlåt!

/puss J/


Dagens Like

- Vi som tror att de hjälper att ladda mobilen 5 minuter innan man ska gå. ♥ -

att det alltid ska krångla :(

hej igen!
nu är vi iväg på en grej.. så detta är tidsinställt, skriver mer om det när vi är tillbaka :)
här skulle det vara en bild på en fin men enkel sommar outfit men såklart så ska ju det inte gå att ladda upp just den bilden -.-
så istället får ni denna vackra bild på vattnet, snacka om att man längtar till sommarn!!


bilden tagen av mej

tycker bilden ser så hemlighetsfull ut på någon sätt heh, asså det måste vara något fel på mej :s

/puss/


good morning ;)

då sitter man här som ett nyvaket troll och orkar inte göra någonting, ska duscha och det borde jag faktiskt göra om jag ska hinna klart till när jag ska vara klar. idag ska jag då träffa den andra personen, som skrivit det mesta här så att jag känner mig osocial haha, och en till kompis, så vi får prata lite om bloggen och så, så att denna bloggen blir roligare och antagligen inte anonym längre ;) ni läser ju egentligen bara text nu och har ingen aning om vilka vi är, men det tror jag ändras snart :) tidsinställt inlägg kommer upp senare när vi är iväg någon gång och sen skriver vi mer när vi är hemma så hade bra så ska jag hoppa in i duschen nu !

hejsan

nu ligger vi (iallafall jag) och sover sött..

men om någon timme ringer min klocka och då hinner jag förmodligen inte göra ett inlägg för det blir bråttom,
vid 10 tiden ska jag vara på ett ställe och göra en grej med lite kompisar, bland annat den andra personen som har denna bloggen :) så det blir dåligt med live bloggning eller vad man ska säga tyvärr, det kommer upp ännu ett tidsinställt inlägg om ett par timmar som ska vara något roligare än text.. meen till den stora grejen så kommer de bli sjukt mycket roligare inlägg efter det!! vi har ett litet projekt till bloggen som vi ska diskutera imorrn(idag när ni läser) så det blir tipptopp!!

eftersom att den andra som äger denna bloggen är uppe tidigt på mörra så blire nog något inlägg av henne snart ;) men förvänta er inget :)

btw, så måste ni bli bättre på att kommentera! mer kommentarer = mer blogginlägg

/puss/


hallooooj

hej på er!
älskar att skriva halloooj tänk er så där överdrivet ni vet liksom "haaaallllloooooojjjj" vet inte varför, men har fastnat för att säga så, haha stört eller vad? heh

nu sitter jag här framför tvn igen efter ett pass på gymmet och sen vart vi iväg och handla lite mat ;)
nu är det halv åtta hos mej, det är lite sådär, sen ska vi kolla på sveriges mästerkock, också sådär, inget jag följer på nått sätt.. så då tänkte jag göra lite tidsinställda och några utkast sålänge , sörru ;)
fyyy, har fastnat för vissa ord, typ älskar dom, ibland så säger jag bara orden till nån för att, cp javet :s

 eftersom att det har blivit så många inlägg på samma dag så känns det lite som en oseriös blogg men vi lovar, efter imorgon så ska det bli normalt med inlägg, mer bilder m.m.. kommer inte bli några inlägg mer från mej ikväll för att det inte ska bli too much, men ska fixa några tidsinställda och några utkast nu :)

/puss/


stylisterna

stylisterna på kanal5play går bara på play och jag tycker det är bra, så om det är någon som inte sett det tycker jag att ni ska ta och se det faktiskt! iaf om ni gillar program om mode och sånt, lägger in avsnitt 1 här på bloggen för er som inte sett det :)


new in

medans jag är iväg på gymmet så tänkte jag att ni skulle få nått att läsa :)

de här skorna fick jag hem igår ! dock en aning försmå men jag töjer nog ut dom!


det är alltså domma vita med platt sula och med "sträcket" vad tycks? förövrigt bara älskar jag converse :)


cp inlägg igen hehe

vad tycks om dagens like? kommer dock inte bara vara från mej tan från båda hoppas jag? jag tyckte detta va en kul grej men ni får gärna säga vad ni tycker!

som sagt så ska vi försöka att snacka lite bloggen imorrn om det är rätt tillfälle också..
ni kanske tyckte att det var en dålig idé att skaffa bloggen innan vi hade pratat ihop oss men det var just då vi hade tid att sitta framför datorn tillsammans som t.ex imorrn kommer vi nog antagligen inte ha tillgång till en dator tillsammas eftersom att vi ska ut och träffa annat folk och hitta på lite grejer, vi skriver mer om de imorgon :)

förövrigt längtar jag tills jag har fått ett klartecken om att lägga ut bilder osv..

strax, om en halvtimme eller nått ska jag iväg och bränna lite fett och plussa några muskler på gymmet så nu ska jag göra ett tidsinställt inlägg, somkommer upp när jag är iväg kan säga redan nu att jag nog inte gör er besvikna, hihi :P

/puss/


DAGENS LIKE

-jag är så populär så när jag går till affären öppnas dörrarna för mig-

information om kategorierna

nu har vi (eller jag ;)) fixat några kategorier ;)

dagens like: att vi tar en "like" från facebook som vi tycker är bra/tilltalar oss och på det sättet ska ni förhoppningsvis lära känna oss bättre!

dagens outfit: ja, det säger ju sig självt .. dagens klädsel med andra ord.

hiss & diss: ja som sagt vi lägger upp bilder/text om något vi hissar och disar några gånger i veckan/månaden

information: ja, som sagt information om bloggen/oss

shopping: vi lägger upp bilder på de vi shoppat

vardag: här skriver vi om vardagen/annat detta är våran standar kategori och de flesta inlägg hamnar i denna kategori, vissa kanske inte ska vara här men man glömmer lätt att byta kategori ;)

vill ha: här lägger vi upp bilder/text om saker vi vill ha det kan vara allt från en tröja till en glass ;)


ja.. det är de här vi har för tillfället och det är fritt fram att kommentera vad ni tycker vi ska ha för kategorier/blogga om.

om bara några minuter kommer första inlägget i en eller två av dessa kategorier upp så kika in om en stund :D

/puss/


hej och förlåt :(

hahah läste inlägget innan av den andra som jag har bloggen med och nej, jag brukar inte vara såhär arg annars heh, men ibland så :P
och angående emilias kommentar så var de kul att du tyckte att det var roligt med prickigkorvar i bakrunden, och att du blev sugen på rostade mackor fattar jag inte riktigt men :P haha

va uppe och köpte comviq och godis, halva priset så vem slår inte till och köper massor om inte jag?
haha nä men, ska gå dit och möta min syster om ett tag igen för hon blev sugen på godis och hon hade glömt sina pengar och då är ju jag snäll och ställer upp!
aja nu ska jag fortsätta att smaska på och leta insperation till inlägg :)
 nä nu messa min syster så nu får jag springa upp igen ;) orkar inte men vad gör man inte för sin syster (som delvis behandlar än som skit) ?? :P

/puss/


hej

nu blir det ännu mer uppdatering från mig (den andra personen) ser att den andra personen uppdaterat väääldigt mycket nu på förmiddag och nej hon är inte alltid såhär arg för er som undrar ;) vi ska somsagt snacka om bloggen nån gång, imorgon elr nån annan dag, så bloggen blir absolut roligare med saker om ett tag, men då måste ju också ni berätta vad ni vill läsa om och komma med förslag, så att ni kommer tillbaka och läser :)

idag har jag då vart och kollat bokrea och handlat mat med familjen och kom sen hem och såg alla inlägg haha, och så såg jag Emilias kommentar om bakgrunden och vi tänkte att det skulla vara roligt och det passade ju ihop med vårat namn också ;)

det kanske blir mer uppadatering senare från båda två (?), trots en väldigt bra uppdatering, kanske tillochmed överdriven haha :), nu på förmiddagen , men det är ju bättre med för mycket än för lite eller vad säger ni ? aja hade bra ! :)

många inlägg på kort tid nu jag vet ...

.... och tyvärr så är de konstiga inlägg men ska försöka bättra mej nu, kom precis ut ur duschen och sitter här nu med blött hår och väntar på nått.. haha vet inte riktigt men det är lite för tidigt att äta nu känner jag :P
det tidsinställda inlägget kom upp såg jag så de verkar fungera :)

efter att jag har ätit ska ja gå upp till "affären" och köpa comviq (ladda på mobilen ksk man säger? hah) och köpa lite godis eller glass eller nått, har ju inte ätit godis sen i söndags och tänk det är ju loooov, då får man väl äta godis? jag har iallafall inte gjort det än men måste ju passa på ;) så ska jag nog baka eller göra en smet, sitta framför datan/tvn och äta godiset och "baket"haha. ska ju träna ikväll så det går jämt ut haha ;) om jag nu tar mej dit utan att spy eller nått hehe..

fick även svar av tjejen jag skulle träffa och svaret var :"oh shit mobilen har legat i.min ficka hela natten ljudlös. Kan tyvär inte idag :( <3" och "jag vet att vi hade bestämt men hade glömt att prata med mamma" ..
 jaa.. vad ska man säga?.. just nu vet jag inte riktigt hur jag ska ta det.. 12.41 fick jag smset också.. är inte halva dagen förstörd då?
får ta och göra nått bra av denna dagen (äta godis)
så hörs vi snart igen haha, ni kanske inte tror att det kommer bli nått med denna bloggen men se dde på den ljusa sidan, vi (jag) uppdaterar iallafall haha, tur att den andra som har denna bloggen inte har tillgång att uppdatera just nu/en stund för då hade det vart omöjligt att hinna läsa allt innan vi uppdaterar igen,fast det är det väl redan? aja nu ska jag sluta här så kommer ett roligt inlägg sen, lovar!


/puss/


/test/

nu ska jag bara testa ett tidsinställt inlägg här..
nu står jag förmodligen i duschen och sjunger (javeeet super skämmit men thats it , jag sjunger alltid i duschen, förutom när någon/några är med.. och vad jag förstår så sjunger jag ganska högt enligt min familj haha :P)

men som sagt detta var bara ett test. nu kurrar magen så nu får jag skynda mej in i duschen (som när ni läser redan står i, haha) och sen slänga ihop lite våfflor eller nått annat gott:)

/puss/


okej då , jag gör massa inlägg tills vidare...

vi vet att bloggen är sjukt jäkla tråkig för tillfället, men vi måste diskutera saker & ting om vad som får skrivas och inte skrivas i bloggen, tills vidare skriver vi bara anonyma inlägg, it sucks jag vet men vad ska man göra? får se om vi hinner träffas imorrn, eller vi ska träffas men då ska vi träffa lite annat folk också och då kan vi inte sitta och snacka bloggen, hoppas ni förstår.. för övrigt har vi lov denna veckan och halva har redan gått :( idag skulle ju jag ut och träffa en kompis, ta kort, shoppa, fika och massa andra mysiga saker men hon hör inte av sig :@ asså fyfan för denna dagen säger jag bara! just nu ringer jag ett samtal som avgjorde min dag, nästan.. det var dock inte med den personen som jag ville :( men dagen blir såhär : jag duschar nu, sen fixar jag mej, sen äter jag, sen chillar jag (bakar, datan, tvn mm..) och om hon har hört av sig/svarat någon gång mitt i här så träffar jag hon jag bestämde med.. sen ikväll någon gång drar jag mej bort och tränar och sen blire väl tvn, käka och sånt som vanligt.. blir antagligen ett par lite roligare inlägg senare?

/förlåt för ännu mer cp inlägg:(/


/puss vi hörs efter ja duschat/


hej :)

just nu sitter jag hemma och väntar på ett samtal från en viss person. jaa , när hörde jag av mej till den personen imorses kanske ni undrar jo kl 10.47 och den personen har inte svarat , vet inte hur många gånger jag har ringt till den. jag testar att ringa igen, inget svar :s ska man bli orolig eller ? denna personen är kass på att svara/höra av sig så jag vet inte .. tror inte jag behöver ha sådana personer i mitt liv , men.. asså f****n vi skulle hitta på nått idag , men hela planen gick åt pipan f**k :@@ jaa , frågan är vad an ska hitta på istället då ? kan ju liksom inte göra nått annat, ifall hon hör av sig? argh !! också måste jag duscha men har tänkt att träna nu ifall hon inte hör av sig, och antagligen kommer hon inte att göra det .. också måste ja fylla på pengar på min mobil för jag har bas nu och det suger :( har inga pengar kvar för jag har lagt alla på en viss person som även texten över handlar om.. och jag kan inte gå ut så här förutom om jag skulle och träna.. PROBLEM !!!!!!! om den personen bara svarar "!!!!!!!!!  ja hatar det här! blir väl att inte göra nått idag då, som det tillslut kommer att bli! och sen kommer den personen bortförklara sig och jag kommer blir jätte arg på den personen och vi blir ovänner och jag tar självmord .. vi får se om vi hörs.. annars så kommer person nr2 som också har denna bloggen (vi har den tillsammans och båda gör inlägg. dom innan är blandat så ni vet) uppdatera inom kort om inte jag kommer sitta här och göra massvis med inlägg haha ;) 

puss :*


sommar

hejhej!  åh vad dom här plaggen får mig att tänka på sommaren, tänk att kunna gå ute i shorts och tunna t-shirts, riktigt skönt skulle det varit!



tänk er ? ;)

bara för att...

om det är nått speciellt ni vill att vi ska skriva om så äre bara att skriva en liten kommentar, enda sättet att få tag på oss just nu, vi kommer kanske att fixa en bloggmail i framtiden men vi börjar såhär ;)


fösta blogginlägget någonsin :)

hejsan!
detta är då starten på denna blogg. får se lite vad vi skriver om här, men skoj blir det garanterat!
vi vet inte riktigt hur & när vi uppdaterar än, kan bli nu, sen, imorrn det får vi se.
det ska bli spännande att se hur de blir! hoppas ni tycker det blir kul nu med denna bloggen!!

/förlåt för cpinlägg/


RSS 2.0