hallooooj

hej på er!
älskar att skriva halloooj tänk er så där överdrivet ni vet liksom "haaaallllloooooojjjj" vet inte varför, men har fastnat för att säga så, haha stört eller vad? heh

nu sitter jag här framför tvn igen efter ett pass på gymmet och sen vart vi iväg och handla lite mat ;)
nu är det halv åtta hos mej, det är lite sådär, sen ska vi kolla på sveriges mästerkock, också sådär, inget jag följer på nått sätt.. så då tänkte jag göra lite tidsinställda och några utkast sålänge , sörru ;)
fyyy, har fastnat för vissa ord, typ älskar dom, ibland så säger jag bara orden till nån för att, cp javet :s

 eftersom att det har blivit så många inlägg på samma dag så känns det lite som en oseriös blogg men vi lovar, efter imorgon så ska det bli normalt med inlägg, mer bilder m.m.. kommer inte bli några inlägg mer från mej ikväll för att det inte ska bli too much, men ska fixa några tidsinställda och några utkast nu :)

/puss/


här kommenterar du :)
Postat av: BloppFashion UF

Vi är ett UF-företag (ungdomsföretag) som söker ditt intresse!



Vi driver hemsidan BloppFashion.se, till förmån för modemedvetna bloggerskor. På sidan kan du sälja och byta plagg och accessoarer som du inte använder, men också köpa billiga vintageplagg som är till salu. Som medlem får man även ta del av modeinspiration och andra intressanta bloggar. Om du registrerar din blogg ökar du dessutom din trafik, och du har chansen att bli veckans blogg! Varför inte starta din bloppis redan idag? Du får tio krediter att sälja för!



Vi har jobbat länge med denna hemsida, och hoppas nu att så många som möjligt får chansen att ta del av den. Har du några synpunkter? Tveka inte på att höra av dig. All information finns på hemsidan!



Mvh BloppFashion UF.

2011-02-23 @ 22:22:23
URL: http://bloppfashion.se
Postat av: M E R E I

- haha älskar bakgrunden ;) mums!

2011-02-24 @ 01:26:24
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Tänk på vad du kommenterar:

ditt namn ?:
spara mina uppgifter ?

din e-postadress?: (bara vi som ser)

din blogg ?:

din kommentar:

Trackback
RSS 2.0