hellouu

hej !

idag var jag i skolan och sen fick jag åka till näl på ett "akut" läkarbesök, pga av att jag fått några utslag, som inte ser så bra ut. men nu vet jag vad jag ska göra och så så får vi hoppas att det blir bättre snart :)

idag i skolan var ganska normal, vi hade hemkunskap (elevensval) (min första gång :D eftersom jag gick tidigare påden riktiga hemkunskapen förra veckan) och vi skrev ner förslag på vad man kan göra och sen gjorde vi fruktsallad och åt med glass :) det roliga är att vi är 16 stycken i gruppen tror jag och 15 av oss är från våran klass haha.

sen hade vi so, lunch, engelska, svenska som var lite speciell haha, man skulle skriva en egen fabel, legend, vandringssägen, saga eller nått sånt men kom inte på något att skriva om så satt typ och pratade och försökte komma på nått haha. sen skulle jag ta bussen till näl och de andra hade språk.
sen kom jag hem och om en timma typ ska jag möta sahra :)

igår var jag ju med moa, natalie och jessica och vi såg ju på filmerna, hahah kul var det, lite läskigt ibland men ändå roligt :) sen när jag och jessica skulle cykla hem hade vi verkligen ingen tur alls, kan ju undra vad vi har gjort den gud som sköter regnet, haha nej, men det började spöregna och hagla när vi precis hade börjat cykla. hur mycket otur får man ha lixom? och sen när vi var framme slutade det ju såklart regna, haha aja, jag kan ju säga att jag inte skrattade lite , man kände sig som en dränkt katt och inte fin alls och väääldigt blöt men ändå skrattade jag haha ;)

imorgon blir det skola till 10 i 4 och efter det blir det bio med leticia :) bad teacher bokade nyss biljetter :)

men vi hörs /n


kissikissimjaou

hejhej!
dagen har gått relativt fort men den har vart astråkig. lyssnar på musik nu och väntar på mamma så kanske vi ska hitta på nått :)

imorrn ska jag hem till moa med henne, natta & natta och vi ska kolla på paranormal activity1 imorrn så ska vi ta 2an en annan dag och så ska vi försöka se 3an på bio, helst premiären då ;) kommer tjuta som en liten bebis imorrn. faast jag har ju sett delar av den och så berätta moa lite vad som händer och så, så det ska nog gå hahah. imorrn blir nog också en rätt tråkig dag i skolan!! idrott, so, svenska, no och bild tror jag.. men på onsdag blire bra, elevensval=hemkunskap, okejdå det är den enda roliga lektionen... men efter skolan ska iallafall jag och mamma till ikea och köpa möbler till vardagsrummet som inte är helt färdigt än. soffan kommer nog denna veckan tror jag..

juste, svenska hollywood fruar idag också!! :D:D mitt favvo program! ska nog kolla på dem första avsnitten nu på datan.. hörs nån dag/jessica


sometimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

tjoos!
sitter just nu och kollar på fångarna på fortet och har nyss ätit :)
dagen har spenderats på överby & en stund på junkyard med natalie och leticia! köpte ett bar svarta byxor inne på gina, som jag letat!! äntligen! sitter asbra också :D dem kosta iallafall 299kr om vi ville veta haha. gick runt på överby och kollade, sen tog vi en korv å dricka och sen vandrade vi bort mot junkyard och självklart öppnas himlen och regnet öser ner. när vi kom fram var vi alltså pisseblöta.. det fortsatte regna så det var rätt tråkigt. men a, vi måla en teckning med massa gubbar på så kunde man vinna nått fast vi skrev aldrig våra namn hahah. när vi vart där i typ mindre än en halvtimme gick vi tillbaka till överby och bara hade det allmänt skoj! där var vi tills det stängde och sen tog vi bussen hem igen! bra dag alltså!

imorrn ska jag försöka träna, städa rummet och duscha innan jag förhoppningsvis träffar nathalie och så ville moa vara med också, det blir braao!

neh, nu ska jag hämta neverstop och möla i mig dom så hörs vi!!
PUSS/jessica


inte kul, inte kul alls

hej !

sen sist har jag bara vart i skolan, läkarbesök, vart hemma och lite så.
idag var jag i uddevalla med mamma på en pysselmässa. roligt men jobbigt :o svinvarmt därinne och jag blev trött av och bära saker haha.
har stått att det skulle åska men inget vi hört iaf :D men lite regn har allt kommit.

imorgon blir det kanske att vara med jessica ? ska höras av med henne idag :)

resten av dagen blir det kolla på tv typ och ligga still, har fått en infektion i mitt ena öra, så sjukt stört jobbigt, och det gör ont när man går. när man går ? hur kan örat göra ont när man går lixom? usch, vill bara att den ska försvinna men det lär den väl inte göra på ett bra tag -.- men jag överlever ju. usch.

men nu ska jag ta och kollal ite bloggar och fb och så, har inte gjort det på nån dag, inte bloggar iaf, men vi hörs /n


Utkast: Aug. 24, 2011

hejhej! blir dåligt med uppdateringen nu när skolan dratt igång igen :)
skolar är sjukt snygg! nybyggd och allt :D tråkigt bara att skolan inte ens har råd till sudd, linjaler, almenacka & pennvässare.. hahah, vi får dela på allt som finns :P fått bestämde platser i alla ämnen nu och jag är inte så nöjd haha, längst bak i allt :( menmen hämna breve bra personer iallafall :) eller a, sara, ludvig och moa då :) sen sitter det ju ingen breve till höger så det är dem tre jag sitter med, fast på olika lektioner då :) har redan fått första läxan också, mindre kul.. meen fick hem- och konsumentkunskap i elevensval med massa goingar från klassen + två från 8b så det blir grymt! :D

men nu till den stora saken, jag kommer INTE uppdatera bloggen alls mycket nu längre! skolan har precis börjat och nu går jag i åttan och det innebär större ansvar och mer press! tänker satsa stenhårt nu i skolan och verkligen ligga i! (säger jag nu, får se hur det är om ett tag haha) så därför prioriterar jag skola före blogg och det innebär att jag sätter på datorn när jag har TID och vill och sånt! läsa bloggar och facebooka kan jag göra via mobilen så därför tror jag inte datorn kommer vara lika använd framöver. om vi inte har nån läxa, prov osvosv som har med skolan är det klart att jag är inne på datorn och kanske bloggar samtidigt. men bloggningen blir i andra hand! ska satsa stenhårt nu så får vi se om det ger nått resultat på betygen sen ;D
(skrev massa mer här men internetfaanet stängdes ju av när jag skulle publisera så detta var det enda som sparades -.-)

nu ska jag hoppa in i bilen och åka och hämta h&m paket som kommit och sen vidare till överby där vi ska sko-shoppa och äta på mcdonalds! unna sig kallas det, eller ah om man unnat sig en stor påse godis och chokladbollar på samma dag så börjar man ju undra menmen min syster bjöd ju så då tackar man ju inte nej ;P /jessica


schoooool

hejhej!
kom hem från skolan för lite mer än en timme sen, dagen var rätt okej, vi hade spanska (ny lärare så inget jobb typ), so, idrott, lunch, no (också ny lärare så gjorde typ inget där heller :P) och sen bild, där vi skulle måla något vi gjort i sommar och så skulle nån annan lista ut vad det var man hade gjort och så typ , målade när jag och jessica satt i höjdskräcken hahah, och den som fick min sa såhär: en kille coh en tjej typ som åker höjdskräcken. och då sa jessica tyst till mig: målade du inget hår på mig?!
hahahha, men det trodde jag iaf att jag hade gjort hahah

sen gick jag hem och åt och kollade på tv och har "pratat" med jessica lite grann :) och nu satte jag på datorn och ligger i sängen och skriver detta

imorgon blir det skola igen, och dagen efter det och dagen efter det, nej men skolan ska jag ju till och efter den vet jag inte riktigt vad jag ska göra. vi börjar 10 i 10 imorgon också för att elevensval var inställd :)

men vi hörs /n


jäää, är bäst på rubriker

hejhej! sitter och kollar på tv och äär lite spänd inför morgon dagen. ny skola och allt! bion igår var bra och så :) idag har jag tränat och vart på överby en sväng. fick med mig en stickad tröja (har en miljon, hehe) från h&m bara :) sen har mormor och morfar vart här en sväng och så :)

imorrn ska jag till natta på morgonen och sen skolan då i några timmar. efter det träffar jag moa, får se vad vi hittar på för nått :)

nu ska jag stänga av här och spela lite flight control, askul haha ;)

PUSS /jessica


naglar

tänkte lägga ipp bilder på de naglar jag gjort de 2-3 senaste veckorna :)


usa flaggan


lila med genomskinnligt nagellack med glitter i

och det jag målade idag



vanligt svart grundlack och silvriga dekorationer längst ut från claudia nail decorations köpt på ullared och några blommor från kiss nail artist

/n


brist på rubriktext

det är väldigt svårt att skriva rubriker har jag märkt, kommer inte på några alls :o

dagen igår var rolig ! massa roliga videor och så haha, och bion var bra :) tyckte jag iaf :) men det var några som satt och grejade med sina mobiler under hela filmen och pratade massa. vad är det för mening med att gå på bio om man inte kollar på själva filmen ? efter bion åkte vi hem och kom hem runt halv 9 och kollade på tv :)

idag var jag på överby en stund, det var någon som gav mig några saker, eller inte bara någon men det var en man som stod och gav några grejer i en påse till ungdomar som gick örbi som skulle börja skolan igen och han sa typ någonting och gav mig påsen och jag bara "va ? ehh ?" och han bara " ta den, det är bara bra för dig" och skakade påsen så jag tog den och där i låg det en liten flaska duschkräm och listerine elr lysterine , vet inte riktigt hur det stavas haha.

nu ska jag alldeles strax göra klart mina naglar, lägger upp bild imorgon eller nått :)

imorgon börjar ju skolan igen, nu börjar jag känna ångesten hahah, men det blir väl bra, ny skola och så,
möter jessica och sara vid mig och sen möter vi natta och moa och så går vi till aulan. tror vi ska gå till typ 11.00 så vi hörs väl efter det om jag inte hittar på något
/n


/jessicaaa

hejhej! spenderat hela förmiddagen med nathalie och nu skulle hon hem och äta så då passar jag på att blogga! :D vi har lyssnat på musik och spelat och sånt :) hon kommer tillbaka snart och då ska vi väl fortsätta och sen ikväll ska vi på bio i stan! :) det är ju relativt fint väder idag, typiskt nu när skolan börjar -.- juste, dem har ändrat vårat schema också.. så nu har vi spanska mitt i lunchen typ, hmm..
aja,

igår var jag ju somsagt med natalie och vi kolla lite i stan. det spöregna så det var rätt tråkigt haha. men hittade ingenting där så vi tog spontant bussen till överby och där kikade vi runt lite och tog en pizza :) sen tog jag bussen hem och bytte om och sen åkte vi mot kräftskivan.. åt inga skaldjur alls haha. men grillat kött och potatis :) sen satt vi i garaget och jag spelade massa spel på emils ipad, roliigt ;) och sen gjorde vi massa..

men nu ska jag sluta här så hörs vi imorrn, om inte på morgonen hörs vi efter överby/träning/dusch! PUSS


detta fält måste fyllas i

hejhej!
kom nyss hem och har precis bokat biobiljetter till bridesmaids som jag och jessica ska se imorgon ! nått att se fram emot, hela salongen var tom idag, kanske imorgon med ? då kommer vi nog höras där inne, eller vad tror du jessica ? ;)
innan bion ska jag också va med jessica, så hela dagen ungefär spenderas med henne ! :)

jo, sa ju att jag kom hem nyss, och det var från näl, tog min spruta och var inne snabbt på lekterapin, det var där jag fick biobiljetter som tack för att jag lämnat grejer där och då kom jag på idén med bion, 2 biljetter, perfekt ju :)

nu sitter jag här i soffan, ganska mörkt är det, vädret är ju inte på topp direkt, men jag orkar inte resa mig upp och tända lampan hahah ;)
resten av dagen blir väl tvn, kanske film, läsa lite kanske, datorn och äta nachos ! så vi hörs ! /n


tröja från ginatricot!


149:- ginatricot
 
ville bara tipsa om dessa stickade tröjor. själv har jag den vinröda och den är superskön. fast, den kliar lite, ajdå! men har man linne under så känns det knappt. billig är den också! dock lite liten så jag har strl L den blir lite lång i ärmarna men lagom längd annars så det är bara att vika upp ärmarna! :)


/jessica

godmorgon!!
vaknade vid halv 10 idag *stolt* igår vaknade jag kvart i 11 heheh.. hur fan ska jag komma upp kvart över 6 varje morgon (nästan iaf) sen när skolan börjar?? kanske skulle ha börjat gå upp lite tidigare denna veckan men man ska ju passa på medans det går att sova länge :) men på söndag ska jag nog gå upp 8 iallafall.. får se hur det kommer gå...

natta har ju redan berättat en del vad vi gjorde och så i onsdags :) precis när hon hade åkt hem fick vi gå in i nya skolan.. och guud den var awesome, snyggaste skolan i närheten!! "vi" kollade in i fönstrena och då kom biträdande rektorn och fråga om vi var nyfikna och sa att vi fick komma in.. ni kan ju tänka er 6tjejer springa runt där helt galna haha, nädå :P men fräck var den! undra hur länge den kommer se ut sådär... haha. ja, efter vi hade kollat runt där så cykla vi runt lite överallt och sen efter ett tag åkte natta&moa hem ooch då cykla vi till en skolgård och bara pratade :) sen kom jag hem vid 9 och åt&sånt :)

igår var jag med moa :) vi satt mest och prata och så lyssnade vi på lite musik och laga mat osvosv. riktigt bra är hon! sen mot kvällen körde jag ut moa och åkte och träna mohah :P och sen duscha jag och åt och sånt :)

och idag ska jag in til stan med natalie om hon fof vill.. det duggar ju ute och hon vill inte bli blöt så hennes mamma skulle nog köra in oss :) vi ska kolla i den nya affären b. young och sen kanske ta en fika och kolla i andra affärer eller nått.. :) sen ikväll är det kräftskiva. mums. nej men helt ärligt har jag aldrig ens ätit en räka i hela mitt liv.. haha usch! så det blir väl korv m. bröd för min del ;)

imorrn ska jag träffa skitungen nathalie :) som jag förövrigt pratat med hela morgonen men nu är hon iväg så då kunde vi inte skicka mer samtal till varandra :/ det är ju gratis och allt! programmet heter heytell och är supero! :D
PUSSISSSARR!


homeday

hej på er !

denna dagen har jag bara tatt det lugnt och vart hemma, kollat på tv, film nyss , läst och ätit haha :)
resten av dagen serväl typ likadan ut den med, men det kan vara skönt ibland !

igår  var jag hemma på förmiddagen och sen vid 3 träffade jag massa, bland annat jessica :) roligt var det iaf :) förutom spöregn och åska och blixtrar då men hahah.
vi var 7 st iaf :) och var på kg, i arenan, i a-hallen och kg igen typ ;) sen åkte jag hem vid 7 och då stannade de kvar vid skolan, och då nästan direkt eftre jag gått fick de gå in i skolan och kolla, hur stor är chansen på det lixom ? haha, men vi börjar ju på måndag så får ju se den då ;) längtar inte direkt efter schemat men man får ju träffa alla i klassen igen och börja i en helt ny skola så, haha :) sen när jag kom hem åt jag och kollade på en film, remember me, robert pattinson är ju med i den, den slutade lite konstigt kanske men, helt okej iaf.

imorgon blir det näl på förmiddagen och sen vet jag inte, och på lördag blir det att träffa jessica :D
sen söndag har jag inget bestämt heller, så får se vad som händer och sen börjar ju skolan igen.

men vi hörs /n


every day is a bad weather day

godmorgon!
eheyyye. nej men sitter och kollar lite på tvn samtidigt som jag kollar runt här :) eller a, tvn laggar som fan  :( precis när det är mitt favoritprogram också, taskigt! jajja, vaknade för nån timme sen och har käkat och så. ska nog ta mig ett fotbad (haha) snart också så dem blir lena och fina ;) så ska jag måla naglarna också. faast jag måste vänta tills surran vaknar så jag kan låna badsalt eller vad det nu heter hahha :P sen får jag äta och klä på mig och sånt för klockan 3 ska jag stå vid macken och möta some people, sen åker vi och möter upp ännu mer folk på kg tror jag :) vet iallafall att jag ska träffa en sjukt efterlängtad kompis som jag inte träffat på över ett halvår och endå bor ví i samma stad.. illa.

men nu ska jag väsnas så mycket jag kan så mi hermana vaknar... PUSS
/jessica


bra gjort nathalie :)

hejhej!

dagen har spenderats på vattenpalatset med natalie och leticia, roligt :) och denna gången lyckades jag med att inte skada MIG men ena bikinidelen gick lite sönder.. förstår inte hur jag lyckas -.-
det finns en röd och en vit vattenrutchkana där och den vita är en ganska "kort kana" bara och den andra ett rör man åker ner i som svänger lite typ och i den röda är det kul att åka på mage med fötterna neråt, det går fort, så jag fick åka först hela tiden för de tyckte att jag åkte mycket snabbare än dom så de var rädda att jag skulle åka på dom haha, men så fort åkte jag faktiskt inte ;)

igår var jag med letcia och vi spelade monopol, typ väääldigt länge hahah :)

i förrgår var det ju söndag och då var jag bara hemma, kommer inte ens ihåg vad jag gjorde så kan inte ha gjort mycket :)

imorgon vet jag inte vad jag ska göra, får se,
men vi hörs/n


/jessica

hejhej!!
idag är en ren slappar dag, gött som in i om ni frågar mig! shiit tryckte p[ n[n knapp p[ tangentbordet s[ alla tecken som fr[getecken< punkt osvosv plus aao 'r 'ndrat till andra /./ och jag vette fan vart jag trykte
yeey jag testade lite olika knappar och fick tillbaka det :D hade tydligen tryckt på Alt :S haha

åter till dagen då, har bara sett på tv och kollat lite på datorn och nu ska jag strax hämta ett glasspaket och slänga mig på sängen och läsa, aahh gött! kommer antagligen somna men vem bryr sig hahah. meen ikväll äre andra bullar! då blir det träning igen :) halv 6 närmare bestämt. ska bli skönt för nu resten av veckan ser det ut som jag har fullt upp! kräftakiva, shopping, bio, och träffa bästa. imorrn blire att träffa natalie, sara och moa tror vi drar ut till kg eller nått, på torsdag ska jag va med moa, kanske träna på kvällen. fredag stan med natalie och kolla in i en ny affär som öppnar då, på kvällen kräftskiva med släkten. sen är det vara lördag&söndag kvar innan skolan börjar och då ska jag försöka träffa nathalie (som jag knappt sett i sommar) och bara förbereda mig inför skolstart! så det kan bli lite dåligt med uppdatering och sånt men nu ska jag bannemig ta vara på de sista dagarna av lovet!
hörs när vi hörs!! PUSSSS


/jessica

god kväll!

det är SÅ mycket som snurrar i mitt huvud just nu, ööhh.
sitter och kollar vårat blivande schema, bara en vecka kvar.. denna sommaren har gått sjukt fort! har knappt hunnit med nått, eller gjort massor haha. men den har vart riktigt chilledill! orkar fan inte skolan igen. lite roligare blir det ju med en helt nybyggd skola endå, men resten asså, nääe. fyy, kommer bli den värsta terminen i mitt liv tror jag... usch! schemat var sådär, halv 4 två dagar. 4 en :/ sen bara en sovmorgon och gympa mitt på dagarna, suug! men vad kan jag göra åt det..

tog en liten cykeltur förut och efter det prova jag massa kläder (L) haha, typ det enda som gör att man längtar efter hösten (och födelsedagen såklart!) nu har jag precis ätit lite vattenmelon och ska stänga av datorn och kolla på tv :)

juste, vi beställde från h&m nyss också :) blev ett par grejer hah, kläder kan man aldrig få för mycket av, eller? har även glömt säga att vi fick det paketet vi beställde för några veckor sen för nån vecka sen, hahaha. det var iallafall en mucho snygg bikini och ett linne :)

nej, nu ska jag avsluta! PUSS


/jessica

hejhej!! var upptagen igår därav den dåliga uppdateringen :(
men ah, mina kusiner var här och vi hyrde film och köpte godis och sånt i lördags, kolla på filmen och spela kort gjorde vi också. igår spelade vi mer kort och bara slappade framför tvn. sen vid 2 kom det lite gäster och så, vi fikade och sen åkte kusinerna hem och strax därefter åkte dem andra gästerna också hem :)

idag har jag vart på älskade överby! med natta :) köpte en stickad tröja (som jag har 1000000000 redan, but i love it!) i vinrött! en av höstens största färger. nu vill jag bara hitta en mörkblå tröja så är jag nöjd! senapsgult tänker jag inte ens kolla efter, usch! också behöver jag mer jeans, har typ bara 2-3 par som jag kommer använda. och ett par höstskor, men jag tror redan jag har hittat dem! ridsko, kort modell med lite dragkedjor och remmar :) inte alls dyra heller, bara 349 eller nått :)

snart kommer nog mamma hem och då ska vi förhoppningsvis beställa från h&m :D

PUSS


kalas

hej !

igår var jag på kalas, åkte runt halv 1 och kom hem typ kvart i 4, vi satt ute på kalaset och det var riktigt varmt ! tur att man tog på sig shorts ;)
sen kom jag hem och åt, kollade på film, och tv och åt godis typ :)

idag har jag bara vart hemma, läst lite, spelat lite på ps2 (haha) och kollat lite på tv.  resten av dagen blir det väl tv, bok, och äta typ :)

imorgon blir det att va med leticia, men vet inte vad vi ska göra, men vi hittar nog på något :)

vi hörs! /n


/jessica

hejsan hoppsan! ;)
märkte precis att det är en geting här i mitt rum!! :O men pappa ska komma upp och döda den haha. :P
och nu "kliade" jag i ögat med hela näven och märkte att jag hade mascara på mig, där rök dem ögonfransarna! smart jessica.

har haft en bra dag hittills och hoppas ni med har det! har spenderat förmiddagen med natalie, som även fyller år imorgon, grattis! vi skulle ju kolla på match men det blev lite ändrat haha. vi möttes vid macken halv 12 för att egentligen kolla på matchen som börja 12 men det hade vi ingen lust med, haha. så vi satt och pratade i arenan ett tag, cyklade runt lite här och var. sen skulle vi träffa leticia lite snabbt också men hon hade annat för sig just då :) så vi cykla vidare till cykel-lekplatsen och satt där i flera timmar haha. i slutet kom 2 små tjejer som ville cykla med oss (på en sån dära cykel grej, nivet?) och dem berätta massa saker och skit hahaha sen börja jag och natta gapflabba för en rätt tragisk grej men vette fan vad som hände hhahaha, allt skratt kom på samma gång hahaha. jajaja, sen cykla jag hem och åt och nu sitter jag iallafall här uppe på mitt rum och äter neverstop :)

igår var jag ju somsagtpå överby :) skulle kolla på höstskor och sånt men hittade inga :/ meen köpte en väska iallafall! toppen! jag som letade efter en också :) denna gången blev det en håll i er... beige!!! första av alla mina miljontals som inte är svart! :D vet inte om det bli så bra med den färgen men denfår duga :) ska ju dit på måndag igen med natalie också och då får jag fortsätta leta efter skor :)

strax kommer mina kusiner hit till oss och ska stanna över natten. vi hyr väl film och spelar spel och hittar på massa kul antar jag. men pga det så blir det nog inte så mycket uppdatering tyvärr!

vi hörs, PUSS


hellooo

hej!
ingen uppdatering :/
i tisdags åkte jag ju till smögen med leticia, ett par björn borg skor för 250 kom med hem (innan 699) och sen påvägen hem stannade vi på torp en timme typ, men köpte inget mer än en dricka haha :)

igår och förrgår var jag ju med jessica och natalie, roligt var det :)

idag var jag på näl tidigare och sen har jag bara vart hemma. testade att måla en manga figur hahah, eller jag målade av menmen ;)
nu sitter jag då här och väntar på mamma och oliver som har gått för att hämta pizza, mums mums !
men nu ska jag ta och kolla runt lite snabbt på datorn och sen äta pizza, så vi hörs! /n


/jess

fick ett ryck till och rensade mina träningskläder som låg i lådan här inne. sen är det massa därute också som jag inte ens orkar se på.. slängde iaf massa t-shirtar och sen massa pjamasar och sånt också, hahah. rätt smart att rensa innan man fyller år. för då kan man ju se vad man ska önska sig i klädväg om man inte bara vill önska sig pengar, som tex linnen, koftor osvosv.. :)

just nu kollar jag på gossip girl som går på 5an. följer det inte sådär jätte noga för jag är aldrig hemma när det sänds på söndagar runt 7 eller nått va?! så då får det bli att kolla lite då&då :)

nu ska jag äta upp mina brownies (är beroende) och sen ta på mig nått snyggare :)

PUSS


/jessíca

hej igen.  sen vi hördes senast har jag bara rensat mina kläder! älskar känslan när man slänger gammal skit för då vet man att det finns gott om plats för nytt!! till slut slängde jag ut: en t-shirt, 3 långärmade, 6par leggins, 4 par jeans, 6 linnen och ett par shorts, gött! kunde slänga ännu mer men ger de kläderna ett försök till. har jag inte använt de tills nästa gång, åker dem då :)

nu ska jag laga nått att äta, börjar bli hungrig ;)


5 things - I hate/don´t like

- när folk inte kan ge positiva kommentarer
- engelska kriminalserier, haaateit
- när nån frågar "åh, vart har du köpt den tröjan" och man svarar och dan därpå kommer den personen i en exakt likadan tröja
- när nån försöker förstöra/ta en vän ifrån en och kompisen går med på det fallet pågår.
- när man sätter på en film som går på tvn så märker man att halva filmen har gått, fett störigt


/jessica

hejsanhejsan! fan vad det ska blåsa då!! när det väl är sol ute ja då ska nått annat förstöra det :(

idag ska jag som sagt till överby med mamma tror johanna skulle med också. fast vi åker senare ikväll, vid halv 5 typ :)

har typ inget att säga haha, men jag ska göra ett nytt sorts inlägg snart. som hamnar i kategorin "five things" (som jag inte har lagt till än ;P) och då skriver man typ 5 grejer ni inte visste, 5 saker jag inte klarar mig utan, 5 saker jag inte klarar mig utan osvosv.. natta: häng på eller skippa :)
lägger upp lite då&då när jag kommer på nått :) första kommer om en stund!

ha en bra dag, PUSS


/jessica

förlåt!! datorn har stått avstängd och jag har vart borta dem senaste dagarna!
men har bla träffat nathalie och natalie igår och idag, vi har gjort allt möjligt, ridit polle (som gav mig en flis :(), kollat match, gått runt halva stan, kolla in nya skolan, asssssnygg, spelat kort (jag vann) och massa mer! igår vart jag även inne i stan och klippte mig hon tog en bra bit men det är väl lika bra. kom nyss ut ur duschen efter att jag va och träna också! trevligt.

imorrn har jag en tur till överby med mamma inplanerad. på lördag ska jag kolla på match med natalie, vet inte om nathalie också skulle med men det märker jag ';) sen på lördag kväll får vi gäster som stannar över natten. får se vad ví hittar påå!

nej, nu ska jag kolla på lite kläder på internet, suget är enormt!
PUSS


sorry

för väldigt dålig uppdatering, men i helgen har jag inte vart hemma så har inte använt nån dator, och igår var jag hemma hela dagen men hade inte i närverket och då kände jag bara inte för att sätta i det hehe :$

idag ska jag inte vara hemma. blir upphämtad av leticia vid 9, så vi hörs väl ikväll eller imorgon /n


/jessica

hejsan
igår uppdaterade jag inte för jag kände inte för det..
kommer inte ihåg ens vad jag gjorde.. jo jag tränade och såg på film och bakade. eh, kommer inte ihåg..

just nu spelar jag roligaste spelet på spela.se är bäst på det!! senare ska jag till kg och träffa lite folk tror jag allt

men nu ska jag fortsätta att spela, hejdå


långt inlägg :/

hej och förlåt att jag inte bloggat. hade gryyymma dagar i strömstad och sen jag kom hem har jag haft fullt upp, meeen ska försöka skriva lite kort om den senaste veckan dåra:

söndags: gick upp tidigt, packa in alla saker i bilen och sen drog jag, mamma och pappa iväg mot strömstad. åkte till capri (där jag bott i stuga ett par gånger när jag var mindre, minnen!) där vi låg och stekte på stranden tills det börja regna då gick vi och köpte glass och sen när det blev sol igen så la vi oss vid en annan strand där vi var helt ensamma. sen åkte vi in i strömstad och käkade. sen åkte vi mot campingen där jag skulle bo och mötte upp alla andra :) då åkte mamma&pappa hem och vi packa upp allting och sen tog vi oss ett kvällsbad och gick och kolla runt lite på campingen. såg massa krabbor, sjöstjärnor och ostron vid en brygga. sen grilla vi och bara satt och pratade

måndag: vi vaknade vid 8 (av värmen) och käka fort och packa med massa saker. sen åkte vi till saltö, sjukt fint var det där! vi hade en hel strand för oss själva och den såg ut precis som en strand i grekland ;) det var långgrunt och rätt dålig botten men istället solade vi och fiska krabbor haha. sen käka vi på en kiosk och sen åkte vi till lagunen (campingen alltså) där badade vi och simma ut till en studsmatta i havet. den var skittråkig haha :P sen duscha vi och fixade oss och sånt dära och sen åkte vi in till strömstad. där käkade vi på sämsta resturangen någonsin! där halva sällskapet (en familj + jag) hade ätit upp långt innan den andra familjen ens fått sin mat, och så kom en gubbe och så förlåt 611 ggr, jobbigt! sen efter ett par timmar när alla hade ätit upp tog vi en glass och gick runt och kollade och sen åkte vi tillbaka hem till campingen

tisdag: vi vakna vid 8 igen och åkte till en strand med vattenruschbana bredvid fast man landade i en pool då såklart. det var askul haha. är inte ett så stort fan av saltvatten direkt så jag solade mest haha. sen gick vi några hundra meter bort till en brygga där erik och albin fiskade medans jag, linnea, elin och lovisa fiskade krabbor och herre vad många krabbor vi fick säger jag bara! såfort man tatt upp en krabba och lagt den i hinken satte sig en annan på och ibland tom 3krabbor sammtidigt, inga små heller. sen fick jag en fisk på krabbspöt också haha, score! ;) sen åkte vi och åt asgott på en resturang och sen handla vi mat och albin var galen haha, härlig pojke det där :) sen käkade vi tårta vid stranden (firade födelsedag) och kvällsbadade :) sen grillade vi och satt uppe halva natten och spelade yatsy och jag säger bara: har nån sett göhran?? hahahaha, alla på hela campingen vet nog vem det är efter den natten haha :P hyrde sämsta trampcykeln och golfade också!! kom sist hahah

onsdag: hemresedagen då. vi låg på stranden vid campingen nån timme ínnan vi checkade ut och sedan åkte vidare mot torp där vi åt på donken :) sen släppte dem av mig hemma och jag drog iväg och tränade med mammsen med en gång. sen var allt skit den kvällen..

tordag: var på överby flera timmar köpte bla en stickad tröja från gina, världens gosigaste! såg även på film den kvällen men somnade i mitten (som vanligt)

fredag: rensade massa lådor på rummet, tränade och lagade mat såg på film igår med men somnade :( buhu

lördag/idag: cykla in till stan med mamma och kikade i affärer :) sen kom vi hem och strax där efter åkte vi till mormor&morfar där även min lille kusin var :)

imorrn ska vi antagligen passa kusinen och sen när han åkt ska jag träna :)

förlåt för långt inlägg, nu ska jag kolla på en annan film (och försöka att inte somna) så vi hörs imorrn! PUSS
/jessica


liseberg !

hej !
dagen på liseberg igår med leticia, natalie och moa var riktigt rolig !
började med att jag blev upphämtad lite över 10 och då åkte vi och hämtade natalie och moa och sen åkte vi iväg mot göteborg !´när radiokanalen ändrades en bit från göteborg blev det riktigt dålig musik haha. typ all day and all night hela låten, inte bästa låten enligt mig kanske :)

sen kom vi fram till liseberg runt 12 och vi gick in. köpte åkband och gick direkt till balder och ställde oss i kön. jag och moa åkte längst bak och leticia och natta framför, snabbt gick det haha.
hela dagen åkte vi saker förutom när vi åt, det blev kebab och efter det tog vi det lite lugnt och gick in i kristall salongen och åkte radiobilarna så vi inte åkte nått som gick snabbt och så direkt efter maten.
jag och leticia köpte också rosa kaninöron, riktigt gulliga haha :)

åkte typ alla karuseller, några med alla och några med bara nån av dom andra :) men inte atmosfear. den vågade ingen åka haha.

när vi åkte flumride så satt jag längst bak , sen leticia, moa och längst fram natta, hon blev genomblöt verkligen och moa också och leticia bara lite och så stod jag där typ helt torr haha :)

sen skulle vi möta hennes familj vid kl 6 men det ändrades till kvart i 7 istället för att vi ville åka lite till. och sen mötte vi dom och de sa att de hade lagt i pengar till biljetten till bilen till kl halv 10 istället så då mötte vi dom 10 över 9 istället och åkte därifrån halv 10 :) kom hem vid 11 typ och var ganska trött haha. men svinkul var det ! :)
jag har inga bilder men natta har lite bilder på sin mobil, kanske lägger upp nån om jag får för dom :)

nu sitter jag här i sängen med datorn i knät och kollar fb, bloggar och lite sånt. om en stund kommer leticia hit lite grann också :)

men nu ska jag fortsätta kolla runt lite grann så hörs vi /n 


onsdag kväll

hej !

snart ska jag kolla på en film men innan det tänkte jag bara säga att det inte blir nån uppdatering imorgon, jag, jessica och natalie ska följa med leticia till liseberg :) och kanske moa, det vet inte jag än :)
men därför blir det ju ingen uppdatering från iaf mig

sen jag kom hem från stan idag har jag bara vart hemma och gjort typ ingenting, kan knappt komma ihåg vad jag gjort haha.

men nu ska jag ta och kolla på film så hörs vi på fredag ! /n


godmorgon !

i förrgår var jag ju i uddevalla och när vi kom dit började vi gå till ne strand i stekhet värme, som tog typ en halvtimme, gissa om jag var trött efter det ? haha, men sen la vi oss på en klippa och solade och efter en stund gick vi till en strand som inte låg långt bort alls, bara "några meter" och la oss där. sen började vi gå tillbaka in mot stan igen fast en annan vög som gick lite snabbare, som tur var, men då var jag ännu tröttare i benen haha. när vi kom fram gick vi och åt på donken och efter det gick vi i några affärer, fick med mig 2 par örhängen hem, ett par där ena är ett utropstecken och det andra ett frågetecken och ett par där det står "no" på ena och "yes" på andra haha :) sen åkte vi hem igen och efter en stund mötte jag upp leticia och vi cyklade och la oss på roddklubben och solade. sen åkte vi till ett annat ställe och la oss på en brygga och pratade och skrattade och doppade fötterna. sen vid halv 7 åkte vi hem :)

igår hängde jag ju med leticia och hennes familj till fredrikshamn, sjukt kul ! :)
började med att jag gick upp halv 5 (!) för att jag skulle bli upphämtad vid halv 6, alla var ganska trötta då kan man säga och jag satt väl och gäspade ett antal gånger påvägen till göteborg. när vi kom fram dit så gick vi till det ställe där vi skulle gå på färjan och helt plötsligt bildades en kö framför oss som vi inte var sena med att ställa oss i haha, så vi kom ganska långt fram i kön. när vi kom på färjan letade vi upp restauranten (om det stavas så? ) och ställde oss i ytterligare en kö där haha.  när dom öppnade gick vi in och så åt vi frukost buffé, bacon, mackor, flingor, ägg, pålägg, läsk, choklad, juice, massa fanns det :)
efter det gick jag och leticia runt på båten själva och spelade lite grann på "enarmade banditerna" som de heter , roligt men beroende kan man säga haha ! :)
vi förlorade alla pengarna vi spenderade på den båtresan :(
sen mötte vi upp hennes familj för att båten snart var framme och gick av, väl i fredrikshamn så gick jag och leticia runt själva. vi kom in i en skoaffär där vi såg ett par snygga björn borg skor och man fick ta 2 betala för 1 på alla skor där och massa märkesskor fanns, men de björn borg skorna fanns bara i ett par i storlek 37 så det blev inget med det :( annars hade vi bara behövt betala typ kanske 300 var ju :( menmen
ingen av oss köpte nått mer än glass haha :)
sen gick vi på färjan tillbaka hem lite senare och började med att gå och äta direkt. efter det gick jag och leticia och skulle spela igen, egna pengar, och lite från hennes mamma och mormor, snällt av dom! :) så på den resan vann vi 200 kr sammanlagt! :D
sen åkte vi hem i bilen igen och var kanske lite trötta men pratade ändå maassa haha :)
sen kom jag hem och såg på en film och lite så och la mig ganska tidigt för var ganska trött haha :)

idag blir det nog att ta en cykeltur in till stan med mamma :)

långt inlägg detta blev haha, men mycket att skriva, men vi hörs /n


godmorgon!

hej !

igår blev det ingen uppdatering för först åkte jag till överby med mamma och oliver och sen var jag med leticia. först var vi bara hemma hos mig och sen åkte vi och köpte en glass och cyklade runt lite. sen åkte vi hem till oss själva och en stund senare åkte vi till roddklubben och badade och solade :) skönt! :)

idag blir det att åka till uddevalla med familjen så kanske blir nått inlägg senare, får se :)

men imorgon blir det ingen uppdatering för då ska jag åka med leticia och hennes familj till fredrikshamn över dagen ! roligt ! ;)

så antingen hörs vi ikväll eller på onsdag /n


RSS 2.0