/jessica

hejhej!!
jag trodde det skulle bli lika varmt idag som igår men heppp.. massa moln överallt. har jag tur kanske jag kan få sova lite i natt om det inte är bastu-värme där uppe. har inte sovit så mycket inatt hos mormor&morfar heller. får väl dels tacka min kusin för det. sparkar i ryggen hela natten är la gött. fick lite ryck och smällde te´n några gånger moahaha :) har inte gjort nått särskilt idag men vi ska få gäster om typ en halvtimme och innan det ska jag upp till syrran och kolla på några kläder eller nått haha. så måste gå nu, men vi höres!
PUSS


värme :D

hej !
idag har jag varit på överby, fick med mig ett par skor och en bikinidel hem, och så köpte vi ett zumba spel till wii. var där några timmar och kom hem runt 5, och eftersom att det är hur varmt som helst ute, (vart kommer det ifrån ? :o aja, ska inte klaga ;) ) så hoppade jag i bikinin och satte mig på balkongen !
sen efter en stund testade jag och mamma zumba, och herreguuud säger jag bara! man blev ju hur varm som helst haha! så jag tog en dusch och fräshade till mig och nu sitter jag här vid datorn.


bilden råkade bli uppochner, men detta är skorna som följde med mig hem idag :)


imorgon blir det lugn förmiddag skulle jag tro, och sen på eftermiddagen ska jag till näl.

men nu ska jag ta och äta så vi hörs /n



//jessica

hejhej :-)
skulle blogga igår ju men datorn vill ju aldrig sammarbeta -.- jaja. natta skrev iallafall vad vi gjorde så det vet ni ju :-)
idag är det lika fint väder som igår, och jag ska alldelles strax gå ut och sätta mig :-)
det händer nog inte så mycket mer på dagen.. sen ikväll ska jag hem till mormor&morfar och även sova där. hoppas på lite sömn iallafall. omöjligt att sova här hemma iallafall, hatar värmen som blir på övervåningen!
där sover nog även mina kusiner skulle jag trooo ;-)

jag tar inte med datorn dit men ska försöka slänga in nått innan jag cyklar ivääg ;-)

hepppp, nu ropar solstolen på mig så jag får gå ut och sätta mig ;-)
hörs förmodligen sen, PUSS


suuuuuuun

hejsan !

igår blev det att jag cyklade till roddklubben där leticia och jessica var. vi låg och solade och skulle sen bada men då såg vi en orm så vi vågade inte bada och ormen försvann under bryggan . sen reste sig leticia upp och ba: där är ormen ! och så var det en annan man där med några barn och han sa att det var en huggorm så vi bara stod på bryggan och sen åkte vi därifrån ^^ vi cyklade lite och bestämde oss för att cykla till skräckland istället och när vi kände på vattnet ås var det sviiinkallt ! verkligen hur kallt som helst, man fick nästan kramp :o
så vi badade inte utan låg där lite innan vi cyklade hem.
senare mötte jag upp dem igen och vi cyklade runt lite och tillslut la vi oss på gräset vid ett ställe och efter nån halvtimme åkte vi hem för att jag skulle hem, haha.

om en kvart typ så ska jag börja gå mot busshållplatsen och möta min bror, sen tar vi bussen till överby och möter mamma där. vet inte hur länge vi är där eller vad jag ska göra senare men vi hörs /n


,

hej :)
 vet att jag inte uppdaterat på några dagar men har inte satt på datorn. att det inte går att uppdatera från mobilen är sjukt dåligt säger jag bara ;(

i fredags på liseberg var det sjukt roligt, håller med jessica om de roligaste karusellerna :)

i lördags kommer jag inet ihåg vad jag gjorde haha.

i söndags så var jag hemma på fömiddagen och kollade på film och umgicks med mamma och sen på eftermiddagen cyklade vi ut till min morbrors nya hus som han håller på att bygga. fint blir det ;) påvägen hem cyklade vi förbi en pyssel affär mamma skulle till och sen handlade vi.
när jag kom hem så åkte jag direkt och mötte jessica och leticia och vi badade ju fötterna som hon sagt och satte oss på en lekplats ^^

igår var jag med leticia och först kom hon hit och så åkte vi in till stan, det var en marknad där.
vi köpte ne påse vingummin och gick och satte oss vid vattnet och åt dem :)
haha, han som sålde godiset tjatade hål i huvudet på alla som stod där. han var inte tyst en enda sekund typ :p
sen gick vi och köpte varsin dricka och satte oss på en bänk och pratade. sen cyklade vi bara runt en stund utan att veta vart vi skulle. då gick jag upp till mig och åt för jag var hungrig och sen såg vi på en film :)
efter det skulle leticia hem typ och jag kollade på tv.

just nu sitter jag och kollar på tv, vet inte vad jag ska göra idag. men fint väder är det ju !
min termometer i skuggan står på 21,4 så det verkar vara varmt ute ;)

men nu ska jag fortsätta kolla på tv så hörs vi /n


soooommar

hejsan.
blev lite besviknen när jag loggade in och såg att natta inte uppdaterart ÄN!! och jag vet att jag inte uppdaterade igår. vi har gjort 405 inlägg i denna bloggen än så länge och vet ni vad? jag tror fanimig att jag har gjort 300 av dem, faktiskt.. så jag bryr mig inte om att jag inte uppdaterade igår.

igår var jag iallafall med leticia. vi cyklade till överby och drack milkshake och sånt :) sen köpte vi cola och björnar (godis haha) och satte oss ute och åt dem, trevliigt :)
sen cykla vi hem, mötte upp natta och cykla till hamnen och bada föttera haha ;) sen cykla vi runt lite och satte oss och kollade när några spelade fotboll haha ;) sen kom jag hem, åt och sånt ;)

idag har vi vart på ikea och torp påvägen hem :) köpte smågrejer bara som ett bord, galgar, krukor osvosv.. köpte maxipack med M&M´s också, hehe. som jag sitter och äter på nu ;) ooupsiiee.

nu har vi nyss ätit middag och sitter och kollar på lotta på liseberg i väntan på att johan falk filmen ska börja om en kvart!

nepp, nu ska jag återgå till tvn, hörs när vi hörs! PUSS
/jessica


Utkast: Juni 25, 2011

godmorgon! hoppas ni hade en trevlig dag/kväll igår! det hade jag! :)
åkte mot liseberg vid 10 och var där tills halv 7 typ :) skulle stannat längre om det inte var så att vi var bortbjudna på kvällen :) iallafall så åkte vi allt förutom atmosfear hah. men åkte höjdskräcken som är ungefär samma sak :) men favoriterna måste endå vara: uppswinget, kanonen balder och spinrock!
hade riktigt kul och dagen var bra, förutom i slutet på liseberg. vill inte ta upp det här men inte var det bra iallafall. 
sen kom vi hem, bytte om och tog cyklarna bort mot mina kusiner där det var massa folk. vi åt, åt, åt och hade skoj. haha ;) sen vid 1-2 nångång på kvällen cyklade vi hem igen och jag hoppade direkt i säng. vaknade vid 12 idag och är fof super trött.

heppp, nu får jag klä på mig nått och sen springa ut och sätta mig vid bordet. blir grillat till käk idag!! mums.
PUSS
/jessica


inte igeeen

fuck.. hela inlägget som jag skrev försvann!?! :@
ska försöka få med allt igen,

vi tyckte det verka så tråkigt i arenan förut så vi gick aldrig in. istället cykla vi in till stan, köpte jordgubbar och satte oss på en brygga :-) synd bara att dem d´är jävla fiskmåsarna ska förstöra allt! :-(
när dem skrämt iväg oss åkte vi hem till nathalie och där satt vi mest och prata ;-) sen när natta skulle iväg cyklade jag, moa & leticia hem till leticia där vi inspekterade hela hennes rum haha ;-)
sen vid halv 7 cyklade jag&moa hem igen :-)

imorrn blir det ingen uppdatering på hela dagen. för jag och nathalie ska till liseberg (+ halva min släkt också då) och fira mídsommar med att åka karuseller ;-) blir grymt!

nepp, nu ska jag gå och göra en smothie så hörs vi på lördag. PUSS
/jessica


i won´t regret, no

hej!
sitter och kollar på gossip girl just nu. om nån timma eller nått sånt blir det let´s move med moa, leticia och jessica, som hon redan har skrivit :) men vet inte riktigt vilken tid.
sen vid halv 4 ska jag till näl, och efter det ska jag bara hem, inget bestämt att göra något eller så.

blev ett väldigt kort inlägg men vi hörs /n


mehewoo

hejhej :)
det blåste så mycket förut så vi bestämde oss för att ta bussen istället. moa hängde med också! köpte ingenting. det var världens kö på stallbackabron, thanks to bilkrock så vi fick stå och vänta i bussen typ 20 min weho.. iallafall när vi kom hem cyklade leticia hem och jag följde med mamma, mormor & morfar och käkade :) jag tog kycklingpaj med grönsaker. asgo var den! sen kom jag hem och åt jordgubbar, mums! har ätit det flera dagar i rad men jag klagar inte :)
imorrn ska jag, natta, leticia och moa till let´s move. en idrottsmässa som hålls här i stan ;)

hepp, nu ska vi sätta på en film här,  PUSS/jessica


yeaay

blir visst en liten tur på cykel till överby nu med leticia, får se om nån mer hänkar ;-)
fast det blåser otroligt mycket haha, hur ska vi orka detta?!
nej, får väl börja klä på mig och sånt nu då :-) vi höörs sweeties!


whaaat

godmorgon :)
vaknade för en timme sen och åt nyss frukost. idag vet jag inte vad som händer.. kanske cykla till överby eller träffa nån kompis. vi får se helt enkelt :)
har typ inget mer att skríva hehe :P men vi hörs PUSS
/jessica


fritidsresors bilder på hotellet callisto, Cypern

här kommer bilder från hemsidan vi bokade resan på:

nehepp det ville tydligen inte gå :( trycker er in här för att se alla bilder :) ni kommer direkt till bilderna i ett nytt fönster så det är bara att klicka sig in! ;)
PUSS


cypern 2011

whoh fan vad smart jag känner mig. börjar leta efter picnick(?) som jag inte vart inne på på år&dar.. då hittar jag ett men det var tydligen ett betalprogram nu?!? haha. sen skulle jag in på paint amen vafan då har dem ju ändrat där med så jag inte hittar infoga och får öppna en bild och kladda för ansiktet på min kusin sen sparas den bilden så inte orginalet finns?! ååhh. orkar inteee.
här kommer iallafall några misslyckade:

bra kamera!! not. nej jag har inte plattat mitt hår här. och om nån undrar hur mitt hår såg ut när jag var midre(kanske inte sååå lockigt) kan ni kolla på min kusin till vänster!) detta är iallafall den goa drinken med grenadin och fruktsoda/sockerdricka!!

i brist på bilder visar jag denna på mig haha ;) hade bränt hela magen + benen så jag låg i skuggan precis innan vi skulle in till ayia napa tror jag. eller så skulle vi käka ;)

söt vild-/hemlös-katt

-bästis ville inte vara med på bild just då-

bild på ja.. synen mot poolen som ligger precis bortánför solstolarna ;)

asfräck limosine-taxii :)

scenen + alla matbord

volleyboll-poolen närmast och vanliga poolen bortanför. detta är utsikten där vi satt och åt middag vid scenen :) fast det ännu en pool nedanför volleyboll poolen, hitåt. fast den var nere vid källaren under tak ;) så man sitter och äter en trappa upp än där volleyboll poolen ligger :)

dem vita husen ni ser i bakrunden på bilden med lilleskutt & poolbilden, sånna bodde vi i fast längre ner mot havet.'  området var inte så litet som det ser ut! det var en laburint av lägenheter som man bodde i. det fanns även en till pool på samma hotell fast mycket längre bort. går inte att förklara riktigt men stort var det!

detta var ett urval av alla bilder som vi tog. sen har även min syster en massa bilder från bla nissi beach som var suuuuperfint! som förhoppnigsvis kommer nån gång också! haha sökte på google efter bilder från nissian vad fula bilder dem fått! haha, hemskt ju.

hotellet vi bodde på heter callisto och det ligger i ayia napa, 10 min till mcdonaldset som ligger lite mer i utkanten av centrumet. rekomenderar stooort!! vill, vill, vill tillbaka!! men nångång så.. :)

i nästa inlägg kommer fritidsresors egna bilder på hotellet :)
PUSS
/jessica


wopsiee

asså förlåt. fanns ju typ inga bilder på nått intressant och fanns det en bild på mig nån stans så var nån av resten av sällskapet också på den.. får väl redigera i paint eller picknic eller nått haha :P men vi har fler bilder som tur är. eller inte vi. men mina kusiner(som vi åkte med) tog massamassa bilder. som vi förhoppningsvis snart ska få :) nästa gång vi träffar dem eller nått ;)'

men får väl redigera bort dem andra på bilderna som blev hyffsade så bilderna kommer snart :)
PUSS /jessica


äntligen är cypern-bilderna på G!

hejhej :)
bloggar från den stationära datorn nu :) ska fixa in bilderna från Cypern nu :) som ni kommer få se!
hittade även bilderna från Canarieöarna för 2 år sen ;) som ni också kanske vill se? också lyssnar jag på musik, hatar spotify. vi var ju på Cypern vid månadsskiftet när man ska få nya 10timmar + lyssna nya 5ggr på alla låtar. fick jag det? nej. får jag inte det första juli heller blir jag riktigt förbannad.

jaja. har även vart i stan en sväng idag :) köpte en sparbössa med london på. och det bästa är att den inte går att öppna ;) så då kan jag inte ta ut pengarna när som helst. utan man måste ha en konservöppnare till det ;)

nu ska jag fixa bilderna och försöka få in några här. senare ska jag hjälpa mamma med maten och sånt. sen kommer gästerna runt 6 eller nått :)
 
hörs snart med bilder :)
PUSS
/jessica


trip to överby

hello !
igår blev det överby med leticia, köpte ingenting. vi gick runt lite och så satt vi på en bänk och typ pratade och kollade på alla som gick förbi. det var två män med "varsin bebis" som hade converseskor på sig, bebisarna asså, såg hur gulligt ut som helst ^^ själva converse märket var pyttelitet ^^
kom hem runt halv 7 och gjorde typ inget.

idag ska jag hänga med en kompis till hennes sommarstuga och sova över där, hon frågade mig om jag ville hänga med igår :) åker runt 14.00 och kommer tillbaka imorgon så det blir nog ingen mer uppdatering förrän imorgon eftermiddag.

men vi hörs imorgon ! /n


woawoaa

hejhej :)
sitter i soffan och kollar på lotta på liseberg. äter chips och dricker en asgo drink, med fruktsoda och grenadin, minnen från cypern. vill ni veta vad drinken heter där? wait for it... mickey mouse coctail, hahah ;) men svingo är den iallafall!

cyklade ju till moa förut där även natalie var. vi fick för oss att gå en långpromenad med hunden. sen när jag skulle cykla ´hem började det spöregna, haha. och jag hade ingen jacka.. men det gick fort över! :)

sen åkte vi och skulle kolla på converse men det var slut i min storlek. sen p¨åvägen hem stanna vi och handla mat :)

nu ska jag fortsätta att kolla på tv och sen ska jag och mamma sätta på en film :)

hörs imorrn PUSS
/jessica


jaaauuii

godförmiddag!
hatar vädret.. det är väl ganska fint, men inte soligt som det ska! känns knappt som sommarlov tycker jag :(

idag ska jag vara med natalie och moa på kg tror jag :) väntar på att dem ska messa att de är klara, fast jag inte är det än, haha :P måste sminka mig och fixa håret.. senare ikväll ska jag och mamma åka iväg nånstans..

nu börjar veckan "klarna"(hahah) mer & mer..
imorrn ska jag kanske va med nån kompis och sola(om vädret tillåter såklart) eller nått på dan. sen på kvällen ska vi få massa gäster :)
onsdag kanske träffa nån, sola, hitta på nått skoj.
torsdag blire torp och på fredag (även midsommarafton) ska jag till liseberg med halva släkten typ.. :)

eh, nu får jag sätta lite fart här.. vi hörs sen! PUSS
/jessica


one try left

hejhej :)
och nej, jag har inte sovit tills nu hahah :-P
gårkvällen var bra. åkte hem till mormor&morfar och påvägen svängde jag förbi leticia och självklart var det ingen hemma. hon kommer nog aldrig få tillbaka sin mobil igen haha :P hemma hos mormor&morfar åt vi go mat, såg på tv, åt godis osv.. var väl hemma vid halv 12 nån gång eller nått. idag gick jag upp halv 12, åt, städade rummet och duschade sen åkte la familia till överby en sväng. köpte ingenting. sen köpte vi godis och hyrde film :) och nu har vi nyss sett på the social network och den var väl bra..
idag händer det nog inte mycket mer.. kanske blir en cykeltur efter vi käkat sen också..
nej, nu äre kääääk! hörs sen eller imorrn. PuSS


rubrik

hej ! uppdaterade aldrig igår för jag var sjukt trött och gjorde ingenting så hade ändå inget att skriva om.
i fredags var jag ju på schools out med jessica, leticia, natta, moa och en tjej som heter linn som jessica redan skrivit, och a, det var kul ;) kom hem runt 20 över 1 och gick och la mig direkt typ.
igår var jag bara hemma och gjorde ingenting, dagen bara försvann och var helt plötsligt kväll ^^

idag har jag också bara vart hemma. läst lite tidningar, spelat wii och bara suttit framför tv:n typ.

nu är det ju sommarlov så imorgon vet jag inte riktigt vad jag ska göra faktiskt, får se helt enkelt.

men har inte något mer att skriva så vi hörs ! /n


första dagen på sommarlovet

godmorgon! eller ah, morgon och´morgon..klockan är 5 och det känns som jag nyss vaknade..
gick upp halv 6 och åkte till jobbet, gjorde lite nya grejer idag o det var fräckt att uppleva det. sen kom jag hem runt 10 och hoppa direkt i säng. mamma väckte mig vid 2 och då åt vi mat, och sen efterätt. glass och jordgubbar, mums! nu sitter jag framför tvn och mölar i mig godis, haha. kanske inte så bra med tanke på att vi är bortbjudna och ska vara där och äta halv 7. innan det måste jag åka förbi leticia och lämna hennes mobil smartasset glömde den här igår, klaant.
påtal om igår. det var grymt kul faktiskt. haha en idiot stod bakom oss hela tiden när vi dansade inte sådär långt bak utan han stod vid ryggen liksom. gav honom lite blickar sådär så gick han till andra sidan av leticia och höll på med henne. då fick hon ett litet ryck och skrek på honom haha, han hade ju fan skägg och grejer :S annars va kvällen sjukt rolig, mycket folk, varmt och trångt men vafan det hör till!

är lite schleeeten idag så vi får se om det blir nån mer uppdatering, hoppas natta uppdaterar lite också!!
men vi kanske hörs när jag kommer hem sent ikväll! PUSSS
jessica


PEACE AND LOVE

tjena boyzzz, mår ni dåååh, nattaboy här :PPPppPpP
nu feztar vi lozz här hemma hoz jessaaaaan.
ha´t braaa zå höraz vi imorrn :pPpPP


freeeeaky

leticia kommer om en 5 typ, tror natta ska med också eller nått. vi byter om och fixar oss här. senare runt halv 7 eller nått kommer pizza till oss också! sen runt 8 åker vi upp mot parken och där möter vi moa, natalie och en tjej som heter linn tror jag..
hörs imorrn om jag inte slänger in nått innan vi åker. PUSS /jessicA


-

easygooooooooooooooooooooooooooooooo


sommarlooooov.

hejsaan! vet ni vad? nu har jag sommarlov!! wihoo, känns inte som det men ;)

gick upp halv 7 imorses och duscha och sånt nivet. sen kom leticia lite innan 8 och då lockade jag håret dagen till ära. ganska nöjd är jag allt :) sen vid halv 9 när vi skulle cykla så börjar regnet ÖSA ner!! huuur mycket som helst! aldrig sett så mycket regn komma ner från himmlen sammtidigt asså. sjukt.
men vi var tvugna att cykla endå så på med jacka och paraply och grejer. härligt, nejj.

sen satt vi i aulan 45 min typ och sen var det klart. natta, sara, sahra och elin sjöng pricetag också, grymt bra var dem!! ska kolla om natta vill lägga upp klippet jag filma åt henne också, det hade väl vart roligt? :)
 
nu har jag precis ätit och bytt om till myskläder. ska ta det lugnt nu ett tag, kanske sova också med tanke på att jag ska JOBBA imorrn, kvart över 6 ska jag vara färdig att åka. och inte nog med att det är tidigt, ska ju på schools out ikväll också. och det håller på tills 01.00, känns bra! äh, vafan ska dansa benen av mig ikväll i vilket fall.

nu ska jag fortsätta slösurfa och vänta på mamma som kommer hem om 3 timmar -.- bähä orkar inteee.

PUSS
/jéssica


im siiiinging in the rain

idag är det ju våran skolavslutning och gissa hur vädret är ? regn såklart

om en halvtimme ska jag, sahra, sara och elin vara i aulan på skolan för att öva. det är ju fler också såklart haha.
sen om lite mer än 1,5 timme är det dags att sjunga inför skolan ^^
vi ska sjunga två gånger också.
men man får hoppas det går bra.

men nu ska jag fixa det sista och sen möta sahra och sara så vi hörs /n


no pics today :(

hohoh, kom hem för ett tag sen. har käkat och så sen dess. nu har vi lite gäster här...
dagen har vart braa ;) mötte mina finisvänner 20över 8 och cyklade till Ursand, var inte alls jobbigt, men är man bra tränad så är man ;) haha. där gick vi nån jävla promenad i lag 3 & 3, jag, nathalie och leticia såklart. och påvägen skulle man göra massa stationer. vi var grymma på tandemskidor eller vafan det nu hette.. ni vet 2 träplankor med "ögglor" man stoppar in fötterna i, och så är det 4 ögglor på varje pinne så sätter alla i sina fötter och sen samarbetar banan runt. fick 0,56 sekunder eller nått. rekord fick vi iallafall! ;)
sen var det massa mer stationer och sen när man var färdig grillade vi (alla 7:or & 8:or) körvv!! sen var vi färdiga 5 i 11 eller nått och då slutade vi.
jag hade hela eftermiddan ledig så jag, elin, leticia och erik tog bussen till överby där vi först mötte upp alicia och senare nathalie. köpte en tjocktröja(L), ett par skor och en bandeaubh typ :)

imorrn ska jag upp tidigt och duscha och fixa mig i timmar. sen ska jag locka håret också! gör det eftersom jag inte har så mycket "krut" i outfiten. ett transparent linne och shorts bara, sen jesussandaler tror jag om jag inte byter till converse i sista stunden, men det tror jag inte. jävlar också!! måste måla mina tånaglar nuuu.
sen efter överby kände vi för att ta en extra tur med bussen så vi åkte långt bort åt helvete. mitt ute i ingenstans stannar bussen och ändrar till "ej i trafik" jaopp, där stod vi ute i skogen typ.. vi trodde vi skulle få gå en jävligt lång promenad hem men tillslut fick vi fatt i en buss och kom hem i gott skick.. dock några timmar senare hahah :P

eh vafan nu MÅSTE jag måla mina naglar!!
hörs imorrn. tror jag. skolavslutning på mörra och sen vet jag inte om vi i klassen ska hitta på nått. och sen på kvällen ska vi till schools out, ett disco för alla i 7an till 9an, skooj.

PUSS /jessica


wiuhoo

hejhej :)
trodde jag slängde in ett inlägg igår, men tydligen inte. förlåt så mycket för det. vi hade iaf brännbollsdag som natta skrev om, vi var bönder. jag hade bara en rutig skjorta och 2 flätor som var bonnigt, haha. sen converse till det haha. efter skolan kommer jag helt ärligt inte ihåg vad jag gjorde. var väl inne på datorn, käkade osv.. sen runt 6 var mamma rastlös så då tog vi en spontan tur till överby. köpte lite grejer till hemmet, bla ett nytt underlägg till mitt skrivbord, äntligen! sen kom jag hem, såg på tvn och sånt.

idag var det ju städdag i skolan. vi började 10 och slutade vid 12, då hade vi ju hela eftermiddagen ledig så jag och leticia tog bussen till överby. köpte ett linne. kom hem vid 4 och då kom mamma hem med jordgubbar! sen har jag suttit här och slö-surfat lite. har även börjat planera sommaren lite.. massa roliga saker kommer hända ;) bla, malmö, danmark-köpenhamn, danmark-fredrikshamn(badhotellet), liseberg, kusten-smögen, brålanda, shoppingdagar i göteborg osvosv.. men mest utav allt ska jag nog vara med mina vänner! eller vad säger du Nathalie?!? det börjar luktar sommar-2011!! wihoo!

imorrn ska vi cykla till en badstrand som ligger så långt bort man kan komma typ.. ska ta sälle med some friends of mine.. ska mötas 40 min innan vi ska vara på Ursand hahah. är verkligen pepp på att cykla flera hundra miljarder kilometer imorrn, nehråå inte såå många men.. efter det vet jag inte vad osm händer, eller JO, vi ska stanna i stan påvägen och kolla på nått att köpa till våran no-lärare som slutar :) sen ska jag nog bara förbereda tills på fredag & skolavslutningen!! och efter skolavslutningen på fredag blire schools out med bruuudsen! hörde jag skål?

hörs imorrn! PUSS
/jessica


i don't understand

hejsan!

idag var vi i skolan och skulle städa, det tog 20 min och sen var alla klara. men vi skulle vara där till kl 2 -.- men då var det så att alla andra klasser typ fick sluta och vi fick sitta kvar för vi hade inte våran klassföreståndare idag utan en annan som är i våra klass och hon vågade inte släppa iväg oss för hon visste inte om vi fick eller inte så då satt vi och gjorde ingenting och sen gick vi och åt. efter det satt vi ännu mer och gjorde inget och tillslut kom hon och så berättade hon om imorgon, när vi ska träffas m.m.. sen fick vi gå och då var klockan runt 12.00. då stod jag , sahra, sara och fai och pratade lite och gick sen hem till mig. sen vid 14.00 åkte jag till näl och sen kom jag hem och ska snart äta.

om en stund också så ska jag möta sara och så ska vi gå till sahra och se om hon kunde komma ut med oss :)

och förresten, idag fick jag en klocka som kom med en prenumeration mamma tog men jag fattar inte hur man gör den mindre ? :(
en sån där rosa klocka i plast typ, någon som vet ? ;)

men nu ska jag äta så vi hörs /n


brännbollsdag

hejhej !
börjar med att berätta att jag bara var på överby igår, och skolan då såklart, men köpte inget på överby..

idag så hade vi brännboll, alla samlades vid tärnan och vi skulle börja spela. "alla" var utklädda, eller det var meningen att alla skulle vara utklädda, och våran klass var utklädda till bönder. iaf, vi förlorade den matchen , fast alla trodde att det hade gått bra haha.
sen skulle vi inte spela på typ 1,5 timme så då gick vi till skolan. sen spelade vi våran andra match och den förlorade vi rejält! men det gick inte så bra för den andra klassen heller om man säger så men när vi spelade inne så sprang typ alla och blev brända så då fick det andra laget en massa poäng för det.
sen åt vi lunch och sen gick alla till kg och kollade på finalerna, det var svinkallt. fast sen mot slutet blev det iaf varmare, tycker att det kunde vart så hela dagen.
det var någon 9:a som vann ;) och en 8:a vann pris för bästa utkländnad och en person från 9:an vann pris för roligaste händelse elr nått sånt, han vann för att han hade väldigt konstiga kläder på sig ^^

sen gick alla hem och jag har ätit och webbat med sahra väldigt länge, haha, roligt ;)

men nu vet jag inte vad jag ska göra men vi hörs /n


yeah right

hejsan :)
kom hem från skolan för en stund sen. konstig dag idag. öh, vi började med idrott, fast ingen lärare var ju där så då var det tydligen ingen :S igeeeen. sen hade vi no där vi tog "farväl" av alex(läraren) som ska flytta tillbaka upp till stockholm igen :( hade honom bara denna våren och det har vart väldigt bra lektioner med honom! han är liksom inte som alla andra utan han är speciell! och så säger jag inte bara. träffar ni honom kommer ni att förstå. har haft en väldigt bra termin med honom. nu har typ alla gett upp hoppet om att åka till London på klassresa när vi fick ett bakslag det första vi gjorde. men över sommaren ska vi forstsätta att samla in pengar osv.. så ska vi försöka åka på skolresa till stockholm i 9an. shoppa, gå på grönan och träffa Alex! bara några dagar liksom. mycket lättare än london, inget pass behövs, inget boka flyg och grejer. bara ta ett tåg upp till Stockholm och promenera runt. inget boka bussar hit & dit och grejer. låter toppen enligt mig! :)
så på no:n skrev vi ett brev till honom och så visade han ett bildspel/film om sig, lite små roligt, haha och på hans körkort asså, han kollar ikors med ögonen på det, har bilden kvar i huvudet hahah.

efter no:n hade vi engelska där vi körde tävlingar. jag, natta, natta och moa var i ett lag och vi vann ju såklart! haha.
efter engelskan vart det lunch och sen hade vi klassråd, so&teknik som vi satte ihop. då var vi ute med en vikarie och satt på ett gräs, lekte lekar, pratade, lyssnade på musik och solade. sen gick vi längs vattnet och cyklade en hel skola förbi haha. sen slutade vi och nu sitter jag här.
har ätit typ 1miljon av kolakakorna jag bakade igår. känns bra, eller inte. är fof hungrig så ska nog snart gå och ta nått annat att äta. sen händer nog inget speciellt, men vi får se..

hörs! PUSS /jessica


morning

hej !
sitter och äter frukost just nu, skolan börjar vid 08:10 och vi har idrott. efter det blir det no, en, lunch, klassråd och tk, men jag vet inte om det blir teknik, fast jag, elin, sara, sahra och leticia har inte den lektionen i mer än 20 min ändå för vi ska till aulan och öva inför skolavslutningen på fredag , vi ska ju sjunga price tag :)

sen efter skolan blir det att åka till överby med sara.
men nu ska jag fortsätta med det jag gör så får ni ha en bra dag! /n


wassap?

godmorgon! *host*
vaknade halv 12, käka, klädde på mig och sånt. sen satte jag mig vid den nya datorn och installera allt så nu är den redo att användas! hittills är den ungerfär likadan som den förra. hittar inte webbkamera programmet heller. hade samma problem på den andra, fast hittade den ju till slut.

igår kväll kom gästerna runt 7 typ. det blev lite mer gäster än vad vi räknat med hahah. fick lite sällskap av några norskar ;) men vi käkade, tittade på tvn, grejsa på datorn och sånt. trevligt.

idag har jag inget bestämt. sara vill ha med mig ut till överby men jag vet inte.. var ju där igår. men vi får se helt enkelt!

nu ska jag fixa lite mer här och leta upp det där jäkla webbkameraprogrammet.
PUSS
/jessica


ny dator! som jag längtat!

hejhej :)'
förlåt för att jag inte bloggat torsdagkväll och igår.. min dator har som sagt problem. försökte slänga upp ett inlägg imorses men då dog ju självklart helajävla datorn.. men var på överby förut och köpte en ny. en aser aspire one. en mini-pc ;) har en asus sen innan men man kan ju hoppas att denna är snäppet bättre. visst en mina-pc kanske ni tänker men vad fan? det enda jag gör på datorn är att facebooka, kolla bloggar och blogga. inget annat liksom. ibland lyssnar jag på musik också, kanske inte jättebra för det men.. och om jag vill lyssna på musik, spela etc. så kan jag vara inne på den stationära, som jag är nu. asern är på laddning.

igår när jag inte kunde blogga var jag bara i skolan och sen hemma. är fof supertrött efter jag kommit hem från skolan, har inte tatt ikapp mig från resan ännu.

nu ska jag nog titta på bigbrother finalen som jag inte sett än (var i Cypern när den var) om jag hinner dvs.
ska få gäster ikväll men vet inte riktigt när dem kommer.. men jag får kolla så långt jag hinner ;)
'
var ju som sagt på överby förut. träffa elin, leticia & natalie. dem ville ha med mig också men jag sa nej, hihi.
nejdå men vi skulle ju köpa dator, få gäster och fixa allt sånt innan ;) men iaf till saken, på överby köpte jag även 3st linnen med brottar-rygg. ett svart, ett beight och ett knallblått linne. perfekta var dem!

nej, nu får jag sätta igång med big brother om jag ska hinna se lite iallafall! hörs sen eller imorrn PUSSSSS'
/jessica


studenten

hejsvejs !

idag var jag i skolan och vi hade religion, språk, lunch, idrott och sen musik. fast inte "riktiga" lektioner egentligen ;)
på musiken körde vi karaoke och jag, sara, sahra och elin sjöng price tag som vi ska göra på skolavslutningen, leticia med fast hon sjöng inte då för hon visste inte om hon ville eller inte ;)
men sen så gick vi 5 till aulan och övade några gånger. det behövs övas på solona för några och det är ju nästa fredag, menmen, får hoppas de övar hemma ;) vi ska öva på scenen med mickar på måndag också. så det är bra :)

sen gick jag hem och om en timma typ så blir vi hämtade av min morbror och så åker vi till min kusin som tagit studenten och äter och lite så ;D

men har inget att skriva nu så vi hörs / n


grab some sexyyyy

hejhej :)
har hur mycket som helst att skriva/berätta! vet inte vart jag ska börja bara, hmm.. Cypern-resan eller om de senaste dagarna? har dock inga cypernbilder än.. kommer kanske till helgen skulle jag tro. så det får bli det andra, inte lika mycket text som cypern-resan ;)

här kommer mina dagar back in sweden:

tisdag: landade vid 4 på Landvetter väntade på väskorna och sånt. sen sov jag en stund hem i bilen sen hoppa jag ner i sängen och sov nån timme innan jag gick upp duschade, fixade mig och sånt. sen till skolan. hade bara spanska där vi lämna in böckerna i en kvart typ. sen cyklade vi in till stan och såg på bio med skolan, fattade inte mycket av den filmen asså. sen drog jag+natta, leticia och sara och åt pizza, gaanska nyttigt ;)
sen åkte jag hem, packa upp resväskan(som för övrigt är knallgrön :P) och sen sätta sig framför datorn/tvn en stund. sen hängde jag med mamma&pappa och handlade lite mat ;) sen somna jag sjuuukt tidigt.

onsdag/igår: började dagen i skolan med bild. lekte lekar typ haha. sen hade vi matteprov på matten, göttnöjd asså! haft semester i över 1 vecka och inte rörtboken alls, feels good! sen åkte alla 7:or på skolan till inovatum i trollhättan. ganska tråkigt först haha, sen gick vi (jag, natta, natta, moa och leticia) in i nått biorum eller nått, fast det var helt kolsvart där. där satt vi ensamma en litenstund tills det kom in massa roliga killar från parallelklassen haha :P ganska mycket skratt blev det allt ;) fast bussen hem slår allt!! jag hade lite kul med en kille som satt framför mig haha. skaka sätet, drog upp och ner det (man kunde fälla ner det) och massa mer, fyfaan vad vi skratta hahaha. natta satt tydligen och filma hela också, utan att jag visste haha. så nu har vi resan på film!
sen cykla jag hem och hämta pengar och sen mötte jag natta och vi åkte till överby. köpte inte så mycket men lite iallafall. visar i nästa inlägg. när vi skulle åka hem höll natta allvarligt på att dö av skratt. vi var trötta + hennes dåliga humor hahah. visst säger man bussholk?!? hon höll på att DÖ av skratt när jag sa det? :S
när jag kom hem käka jag och kolla på tv innan jag somna ;)

torsdag/idag: började skolan 8.15 med historia fast vi hade religion :P fick tillbaka provet vi gjorde fredagen innan jag åkte till Cypern fick 33½ av 36. stolt eller vad?!? i religion också!! sen hade vi no, kolla på film. matte&so hade vi cp-redovisning. efter lunchen hade vi slöjd där vi lekte slavar åt våran syslöjdslärare. fast vi fick varsin juice för mödan ;) sen engelska där vi kollade på film och sist svenska där vi hade frågesport klassen var i 4a lag. vi är typ 24å egentligen skulle det va typ 6 i varje men först tänkte jag och leticia vara själva(ingen ville va med oss :((( haha nejdå skojade bara) men då ville en annan tjej som heter johanna vara med oss och man kan ju inte säga nej direkt ;) vi kom iallafall 2a med 1 poäng mindre än vinnarna. egentligen skulle det bli lika men läraren gav rätt för fel svar till dem och vi fick inget :S
kom hem vid 4 typ och har inte gjort nått typ. fof trött sen resan..


nu sitter jag och kollar på kläder på nätet, sugen på shopping igen nu! blir nog en tur till överby i helgen. eventuellt jobb då med. h&m har fått en ny webbshop förresten, ganska ovant men..
blir nog ett inlägg med lite wanties senare också, men först: shoppingen!

PUSS/jessica


good morning :)

hej !

nu gör jag mig iordning för skolan
det blir först bild, där jag inte vet vad vi ska göra, sen matteprov, hoppas det går bra, och efter det engelska där jag tror vi ska se på film för vi har redan lämnat in våra böcker :)

sen blir det lunch och vid 11.30 ska vi åka med en buss till innovatum, vara där i 2 timmar och sen hem igen.
när vi kommit tillbaka så går jag hem snabbt och hämtar pengar och sånt och sen åker jag och jessica till överby :)

nu ska jag fortsätta göra mig iordning så hörs vi /n


sweet dream or beautiful nightmare

hej! just nu håller mina naglar på att torka, så passade på att skriva ett inlägg här sålänge :)

i söndags så hade jag kalas på förmiddagen, fick pengar och tre linnen ! :) sen på eftermiddagen åkte jag, moa och natta till roddklubben där jag och moa badade, eller jag stod typ bara i vattnet haha, doppade inte huvudet men hela kroppen ;) men det var ganska kallt haha.

igår åkte jag till min pappa och vädret var riktigt dåligt, visst var det varmt men det åskade och regnade nästan hela dagen, inte kul. runt 18.00 tiden blev det också strömavbrott som kom tillbaka runt 21.30 sen på natten runt 03.00 blev det strömavbrott igen så då vaknade jag av att en apparat började pipa, men då kom strömmen tillbaka hyfsat fort.

idag blev det skola, mötte sara innan skolan och jessica som äntligen kommit tillbaka från cypern ju ;) fick en present, en ring, snygg var den, tack jessica! (L)
vi ahde spanska i 30 min ungefär, vi slutade tidigare för vi skulle bara sudda i böckerna och sen lämna in dom (woho, det betyder ingen mer spanska innan sommarlovet ! :D)
sen åkte vi in till stan och såg på bio med skolan, ganska dålig :p
efter det åt jag , jessica, sara och leticia pizza, gott var det :)

sen åkte jag hem och har inte gjort något typ. läst, grejat med mobilen och åt nyss scones ! mums

men nu ska jag ta och fortsätta måla mina naglar så hörs vi imorgon /n


I´m hoooomeee, and here to stay, for a while.

kom hem halv 7 typ imorses.. sov ingenting typ och gick till skolan 9. är super trött nu!

har haft en grym(!!) vecka, verkligen. ett minne för livet!

skriver mer sen eller när jag har tid/lust. inte just nu då asså. är trött och vill kolla alla bigbrother program jag missat. PUSS


sola, bada, ute och grilla

hej !
dagen igår var minst lika varm som i förrgår.
jag leticia och moa åt, låg på bryggan, pratade, åkte karuseller, och lite sånt, roligt var det :)
kom hem runt kvart över 7 typ :)

idag blir det kalas, det "ska" börja om en halvtimme så nån kommer nog om ett tag :)
vi ska sitta ute på gården för även om det inte är lika varmt som igår så är det ju inte kallt, så det blir shorts och linne för mig och blir det kllt kan man ju bara gå upp och hämta en kofta eller nått :)

men har inte så mycket att skriva så vi hörs :)


en oseriös bild från nån dag sen. gick inte att ta en seriös haha


summertime !

hej !

just nu sitter jag här framför datorn och skriver detta inlägg, men snart ska jag nog sätta mig på balkongen i värmen !
om ungefär 1.5 timme kommer leticia hit och så cyklar vi och möter moa. sen går vi till aqua blå igen :)
roligt var det igår iaf :) det mesta ;)
vi åkte virvelvinden, den hette nått annat där men man fattar nog ändå, två gånger och man kan inte säga att vi skrek lite hahah. men det var ändå roligt trots att man trodde man skulle dö lite då och då. vilket tryck bakåt kan man säga!

vi satt mycket på bryggan och bara pratade lite också, doppade fötterna i det iskalla vattnet och lite vattenkrig mellan två stycken. haha. slutade med att en blev väldigt blöt. men det torkade som tur var snabbt :) mina skor däremot torkade inte riktigt lika snabbt, trevligt att gå i dom ;)

man får hoppas att denna dagen blir lika bra, vädret verkar vara bra idag igen, inte ett enda moln idag heller, dock lite blåsigare men man får hoppas att vinden är varm.
natta kunde ju inte hänga med idag heller.
men dagen blir säkert bra !
vi hörs senare/n


detta kallas soooommar ! (Y)


hot outside ;)

hej !

det är huuuuuuuur varmt som helst ute :O :D
27.1 grader i SKUGGAN.
helt sjukt varmt ju

kom hem för ett tag sen och satte på datan.
vid halv 5 kommer leticia till mig och så åker vi till aqua blå, sen vid 5 möter vi natta och moa där också :) hoppas det blir kul ;)

btw så såg jag inlägget jessica gjorde som kom upp på min födelsedag, saknar dig grymt tjejen ! <3

men har inte så mycket mer att skriva
ska ta och äta nått litet och sätta mig på balkongen om man inte dör av värmen haha
så vi hörs /n


aqua blå

hola !

igår blev det att möta natalie, leticia kunde inte :(
men jag mötte natalie runt 15.00 och så tänkte vi dra till kg men det var ingen där, mer än några små så då ringde vi sara men hon svarade inte. så då messade vi kevin och skrev att vi åkte hem till honom haha. och när vi kom dit satt hela hans familj ute förutom han så vi typ backade hehe. men sen kom han ut och så stod vi där och typ pratade och sen gick vi bak till hans studsmatta och typ gjorde lite olika saker.
sen vid typ 18.00 så åkte jag och natalie hem så kom hem runt 18.15 typ :)
då gjorde jag inte så mycket.

idag ska jag snart till näl och efter det så blir det aqua blå med leticia :D

dagens outfit

jättedålig webbkamera bild,
linne - lindex
shorts - gina
+ en kofta, har inte bestämt mig för vilken än ;) 
jag vet att man knappt ser shortsen för jag har tunna tights under


snabb bild
plattat hår med snurrad lugg
turkosa örhängen - ullared

men nu måste jag göra mig helt klar och sedan gå till bussen så vi hörs /n


14 years old noow

förlåt för att jag inte uppdaterade igår men jag väcktes av mamma och brorsan av att de sjöng och kom med paket, (är ju fjorton nudå ;) ) fick kläder, örhängen, pengar och en väska :D nöjd tjej :)
sen gjorde jag mig iordning och gick till skolan, den var helt normal och inget speciellt.
sen kl 14.30 slutade jag och gick hem och åt mat och efter det cyklade jag och handlade lite.
sen kom jag hem en stund och kollade på tv innan jag drog mig mot kg med natta och moa, sen efter en stund kom sara och sahra också :) det var helt okej där, roligare vissa stunder än andra men ändå bra :) tillslut blev det lite kallt haha.
sen kom jag hem vid 20.15-20.30 ungefär och kollade på tv resten av kvällen typ.
så det var min födelsedag 2011 haha ;)

idag vet jag inte riktigt vad jag ska göra, kanske ska till kg idag med, men vet inte när eller hur länge eller vilka som vill, messar med leticia nämligen :)

men vi hörs senare skulle jag tro /n


GRATTIS!

idag är det ingen vanlig dag för det är nathalies födelsedag! när ni läser detta ligger jag antagligen och steker med en stor, fet, iskall cola.. är tyvärr inte hemma och kan fira, men natta du ska veta att jag tänker på dej! (L)
ha en grym födelsedag nu gumman ses vi på tisdag, take care!


/you deserve the best/


RSS 2.0