yeah right

hejsan :)
kom hem från skolan för en stund sen. konstig dag idag. öh, vi började med idrott, fast ingen lärare var ju där så då var det tydligen ingen :S igeeeen. sen hade vi no där vi tog "farväl" av alex(läraren) som ska flytta tillbaka upp till stockholm igen :( hade honom bara denna våren och det har vart väldigt bra lektioner med honom! han är liksom inte som alla andra utan han är speciell! och så säger jag inte bara. träffar ni honom kommer ni att förstå. har haft en väldigt bra termin med honom. nu har typ alla gett upp hoppet om att åka till London på klassresa när vi fick ett bakslag det första vi gjorde. men över sommaren ska vi forstsätta att samla in pengar osv.. så ska vi försöka åka på skolresa till stockholm i 9an. shoppa, gå på grönan och träffa Alex! bara några dagar liksom. mycket lättare än london, inget pass behövs, inget boka flyg och grejer. bara ta ett tåg upp till Stockholm och promenera runt. inget boka bussar hit & dit och grejer. låter toppen enligt mig! :)
så på no:n skrev vi ett brev till honom och så visade han ett bildspel/film om sig, lite små roligt, haha och på hans körkort asså, han kollar ikors med ögonen på det, har bilden kvar i huvudet hahah.

efter no:n hade vi engelska där vi körde tävlingar. jag, natta, natta och moa var i ett lag och vi vann ju såklart! haha.
efter engelskan vart det lunch och sen hade vi klassråd, so&teknik som vi satte ihop. då var vi ute med en vikarie och satt på ett gräs, lekte lekar, pratade, lyssnade på musik och solade. sen gick vi längs vattnet och cyklade en hel skola förbi haha. sen slutade vi och nu sitter jag här.
har ätit typ 1miljon av kolakakorna jag bakade igår. känns bra, eller inte. är fof hungrig så ska nog snart gå och ta nått annat att äta. sen händer nog inget speciellt, men vi får se..

hörs! PUSS /jessica


här kommenterar du :)

Tänk på vad du kommenterar:

ditt namn ?:
spara mina uppgifter ?

din e-postadress?: (bara vi som ser)

din blogg ?:

din kommentar:

Trackback
RSS 2.0