hemma efter en grym vistelse i malmöööö!

hemma nu igen! sjukt tråkigt, men sånt är livet!
resan var muchomucho braa!! och malmö is THE town! haha. dit kan jag utan tvekan flytta!! vem vet?!? kanske blir så en dag.. kan dra dagarna lite snabbt här:

söndag: började resan. åkte bil och stannade påvägen hos mina kusiners farbror som bor i ett rätt snyggt hus om man säger så.. värsta utsikten och allt också! där åt vi pizza och greja massa och sen fortsatte våran resa ner till malmö. väl framme i staden letade vi efter vårat hotell. tog ett tag att hittade, hehhe. fick lite seeing av hur malmö ser ut påvägen haha. sen slängde vi in väskorna på rummet och sen ut på stan! vi gick till centralstation och kolla tåg och sånt sen gick vi ner på Lilla Torg och åt middag! oxfile, ohio-potatis och bea. muums!! efter middan gick vi runt ännu mer och sen tog vi en glass, gick hem och och va på rummet lite. sen somna vii :)

måndag: gick upp, åt hotellfrukosten(som var mycket bra!) sen fixa vi oss och gick till centralen. där hoppa vi på tåget till danmart & köpenhamn. framme i köpenhamn gick vi på ströget i alla roliga affärer. mitt i allt öppnar sig himlen och regnet ÖSER ner! mitt från värsta solen till pissväder.. alla på hela ströget stod i affärerna och vänta på att det skulle sluta att regna.. till slut avtog det lite så vi sprang vidare in på mcdonalds och åt lunch. knökefullt! haha menmen. när vi hade ätit upp hade tillochmed solen börjat skina och då var det dags att ge sig ut igen! köpte lite godis och sen gick vi in på tivoli! haha, där hade vi kul om något! åkte massa roliga åkakraktioner! sista var lätt bäst! man bara snurra runt runt hela tiden och hängde uppochner och massa hahah. sen när vi hade gått där flera timmar tog vi tåget hem, gick och köpte sallad på ica och gick och satte oss på våra kusiners rum och käka tillsammans! kollade på tv, åt godis och sånt också! sen gick vi hem och la oss :)

tisdag: vi hade planerat en rejäl shoppingdag och så blev fallet! vi gick ut på stan allihopa i början men sen börja några droppa av och gå egna vägar :) det var ett köpcentra precis under hotellet så där var vi några gånger under resan haha. vi började att kolla i affärer på "gågatan" hittade inte mycket alls i början.. sen gick vi in på triangeln som dem dels håller på att bygga om en del.. (som med resten av malmö) det är också ett köpcentra för er som inte vet.. efter vi kollat runt i ett x antal affärer där så mötte vi upp resten av sällskapet och åt lunch på nån resturang som typ hette biffen eller nått, eller a typ på danska.. det var supergo mat där! sen delade vi på oss igen och jag, mamma och min syster promenera bort mot ett megastort köpcenter som heter entré det var massa affärer, resturanger, bowling, bio, gym och massa sånt där. där handla jag en del. sen var benen döda så vi tog en glass och promenera till hotellet igen. där slängde vi in påsarna och gick ut på stan igen. mamma&pappa satte sig på en uteservering och jag och johanna fortsatte shoppingen. vi sprang runt lite här och var. när klockan var 10 i sju och affärerna skulle stänga mötte vi upp mamma&pappa och sprang in på gina och köpte ett par jeans. sen mötte vi upp dem andra och köpte med oss subway och gick upp på deras rum och åt, pratade och sånt :) sen gick vi hem och kolla på nån deckare eller nått och sen sov vi.

onsdag/idag: gick upp & åt frukost i hotellresturangen. upp och packa väskan och dra en sista sväng i köpcentrat under hotellet. sen hoppa in i bilen och ge oss iväg. stanna påvägen och kollade på turning torso och lite sånt. sen hamna vi i värta bilkön pga en olycka.. tillslut kom vi loss och fortatte turen. sen stanna ´vi påvägen och käkade på ikea och sen åkte vi hemmåt!! och kom  hem för en timme sen typ :)


tycker verkligen denna resan har vart mycket braa!
men nu måste jag packa upp väskan så hörs vi sen/imorrn! PUSS
/jessica


här kommenterar du :)

Tänk på vad du kommenterar:

ditt namn ?:
spara mina uppgifter ?

din e-postadress?: (bara vi som ser)

din blogg ?:

din kommentar:

Trackback
RSS 2.0