saoouuoouo

heeej på er!
gud vad varmt det är och har vart hela dagen!

dagen har vart brao, först skola, hade 3 lektioner idag för elevensval-musik var inställd IGEN!! aja, gött är väl det. då drog jag hem och sola i typ en timme sammtidigt som jag hade natta i luren (haha) hon hade bild och dem var ute och målade så då passade vi på att prata lite heh.
 läste även lite fysik där ute, med njeee.. det vill inte fastna :( buhu.. hah.

när natta hade slutat möttes vi vid busshållplatsen, bussen gick precis när vi kom men vi väntade tills nästa skulle komma efter en kvart. sen åkte vi in i trollhättan och gick in på oden.
 och herregud vad tråkigt det är där! inte konstigt att man väljer överby istället..
 enda roliga affären som finns där är typ gina tricot men den finns ju på överby med så då kan man lika gärna åka dit, mycket närmare också ;)
sen är espresso house där bättre på oden, för dem har uteservering. :) oden kommer nog stängas ner snart tror jag, hehe. :P
sen bestämde vi att vi skulle ta bussen till överby och på bussen var det en läskig gubbe som pratade med allt och alla. :S usch! sen på överby tog vi en snabb runda (vi va ju där igår!) och vi hittade ingenting..
sen köpte vi lyxshake och sen tog vi bussen hem igen..
och där var en konstig tjej också, hon drack powerking och helt plötsligt slänger hon iväg den, sen ställer hon sig och pratar med sig själv, suckar och nickar, ööh. och helt plötsligt börjar hon stretcha?!? seriöst? hon stod upp och stretcha i mitten av bussen :S eeh.

kom hem för typ en timme sen och då hade mina h&m kläder vi beställt kommit, beställde 2 toppar bara :)
nu ska vi snart äta så vi hörs, PUSS /j


här kommenterar du :)

Tänk på vad du kommenterar:

ditt namn ?:
spara mina uppgifter ?

din e-postadress?: (bara vi som ser)

din blogg ?:

din kommentar:

Trackback
RSS 2.0